Φημες για συναυλιες #2

Άντε χρόνια ακουγόταν. Δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά μεγάλη βόμβα σίγουρα.

1 Like

Άμα μου κάνει δώρο το εισιτήριο η αδερφη μου ,που κόβει φλέβα, θα πάω να κουνήσω το πολύχρωμο φωσφοριζέ βραχιολάκι μου

Αναμενόμενο (και σχετικά γνωστό) αλλά νομίζω το 2024 θα έχει μεγαλύτερη συναυλιακή “βόμβα”. Αλλά ας ολοκληρωθεί πρώτα η φετινή χρονιά.

4 Likes

:eyes: :eyes: :eyes:

1 Like

Ποντάρω all in ότι εννοείς Metallica, μακάρι για να τους δω και εγώ έστω μια φορά

3 Likes

Ειναι ηδη ανακοινωμενες οι ημερομηνίες των Metallica για το 2024.

1 Like

για σας που ειστε μεσα στα πράγματα :stuck_out_tongue:

για εμάς του υπόλοιπους είναι μπόμπα

Δεν ακούω αλλά είναι από τα λαιβ που δεν χάνονται αν έχεις την ευκαιρία ( και τα λεφτά αφού θα έχουν 80ρια )

Αφου το ξερει η μιση Ελλαδα και κυκλοφορησαν ηδη εισιτηρια, δεν το μοιραζεστε με την υπολοιπη μιση;

Πειτε μου την αληθεια, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ; :face_holding_back_tears:

4 Likes

Οι αϊρομεηντε για το αλεξαντερ δε καντ

9 Likes

Δλδ δεν ειναι οι ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ; :frowning:

Το φανταστηκα, αλλα εγραψε ο αλλος “δεν ακουω” και επειδη εχω δει οτι εχει αυτια στο κεφαλι του, σκεφτηκα οτι δεν μπορει να μην ακουει αυτους. Αλλωστε, ειναι γνωστος γεροντοφιλος :stuck_out_tongue:

Θενκς.

Μου αρέσει που με πίστεψες.

1 Like

Maiden με Alexander στο φεστιβάλ του Λώρη στην Πιερία (Μακεδονία αφού) 1,03 απόδοση

2 Likes

πφφφφ πάλι Μειντεν θα δούμε ;;;

λίγο έλεος . Να δούμε και τίποτε άλλο

1 Like

Οι Coldplay στα '00s έπαιζαν ένα ωραίο (ως γαμάτο) soft rock. Από κει και μετά, τα τελευταία 15 χρόνια, παίζουν μουσική για το νηπιαγωγείο.

2 Likes

Εισαι αλητης.

1 Like

το γεμίζουν το οακα?

Το τρίβουν το πιπέρι;
Το γυαλίζουν το πόμολο;
Βάζουν τη βαρκα στο λιμάνι;

2 Likes

Rammstein θέλαμε, Coldplay πήραμε. Μέχρι κάποια φάση είχαν σηκώσει όλη την Βρεττανική σκηνή πάνω τους. Πλέον παίζουν μονο toxic pisitivity τραγούδια. Θα πάμε όπως και να έχει

Νέο χαρμάνι αυτό, πληζ ελαμπορεητ

1 Like

toxic positivity*