Το γυαλίζουν το φυνιστρίνι;
Τότε έπαιζαν για το δημοτικό.
Δεν ξέρω πως να ανεβάζω ποστ από fb , αλλά μετά το ποστ που είδα από high priority θα εκπλαγω αν δεν έρθουν οι Coldplay
Ουσιαστικά το ανακοίνωσε
Βασικά απλώς περιμένουμε ανακοίνωση αύριο
Διάβασα σήμερα ότι έκλεισαν για 2 συναυλίες. Έχει ξαναγίνει σε στάδιο με ξένο όνομα;
Στην Ελλαδα, μαλλον οχι. Στο εξωτερικο, οι Coldplay παιζουν σε σταδια 4, 5, 6, μεχρι και 10 βραδια (εχει γινει στην Αργεντινη).
Κι επίσημα 8 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ οι Coldplay
Θα είμαστε εκεί κι ας μην τραβάμε τα βζγια μας με την πάρτη τους
Το ότι η High Priority ανακοίνωσε από τώρα τους Coldplay με κάνει να χάνω τις ελπίδες μου για κάποιο άλλο μεγάλο όνομα όπως Metallica, Bruce Springsteen, Rammstein. Οι άλλες διοργανώτριες εταιρείες δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να φέρουν κάποιο από αυτά τα ονόματα. Επίσης τέτοια μεγάλη συναυλία είναι για ΟΑΚΑ.
Ρε παιδιά, οι Metallica έχουν ανακοινώσει οι ίδιοι τις συναυλίες τους και για το 2023 και για το 2024. Δεν πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα το 2024, ας το συμφωνήσουμε αυτό, να πάμε παραπέρα .
Θα τους φέρει ο Μπακογιάννης.
καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών
Μην απογοητευεσαι γιατί η High Priority κάνει 2 μεγάλα λάιβ ανά καλοκαίρι συν το Athens Rocks
Φέτος είχε Ghost , GnR & Imagine Dragons
Του χρόνου Coldplay , ? , ?
Ναι μακάρι να είναι έτσι, απλά το λέω επειδή των Coldplay θα είναι μεγάλη παραγωγή και ειδικά αν κλείσουν και δεύτερη μέρα όπως ακούγεται.
2 μέρες Coldplay στο ΟΑΚΑ;
Υπερβολικό μου ακούγεται, δεν είναι πλατεία νερού.
Οι καλύτερες συναυλίες αυτής και της επόμενης χρονιάς δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Αλλά δε θα περάσει και ενας τυραννικός αιώνας μέχρι να ανακοινωθούν
Είμαι περίεργος για τις συναυλίες «αυτης» της χρονιάς…
Ας φέρουν Avenged Sevenfold, Metallica, Rammstein και In Flames ως headliners, εγώ καλύπτομαι. ;p
ε πες μωρέ σατανά! τι μας τα πετάς έτσι χαχαχχα
Έμαθα διάφορα χτες που με έκαναν να βλαστημώ που δεν είμαι Αθήνα