Γιατί είναι τόσο δεδομένο ότι δεν έρχονται οι Metallica? Οι ημερομηνίες που έχουν βάλει για καλοκαίρι 24 είναι λίγες.Άνετα προσθέτουν live.Το θέμα είναι η τιμή θεωρώ, όχι η ανακοίνωση για το tour.Η παραγωγή που κάνουν είναι ίσως η μεγαλύτερη στο μέταλ όλων των εποχών, και η συναυλία δε βγαίνει με εισιτήριο κάτω από 100 ευρώ (τα φτηνά).
Γιατί το είπαν οι ίδιοι ότι δεν θα προστεθούν άλλες συναυλίες
Ο Λαρς το είπε; Γιατί αν δεν το είπε ο Λαρς, οι υπόλοιποι μπορούν να φαντάζονται ότι θέλουν.
Ο Λαρς διαβαζει αυτα που γραφονται για αυτον εδω μεσα… ποιος νομιζεις ειναι ο βασικοτερος λογος για τον οποιον δε θα ερθουν Ελλαδα οι Metallica του χρονου?
41%
Για δες ποσα προσθεσαν το 2023.
Εν τω μεταξύ, από αυτούς που αναφέρεις, μόνο οι Metallica είναι για ΟΑΚΑ. Οι οποίοι δεν θα έρθουν Ελλάδα έτσι κι αλλιώς.
Τώρα για τους υπόλοιπους:
Ιn Flames: Θα μπορούσαν να τους φέρουν headliners στο Fuzz ας πούμε.
Avenged Sevenfold: Δεν νομίζω ότι θα μαζέψουν πάνω από 10-12 χιλιάδες άτομα. Θα ήταν ιδανική επιλογή για Release πάντως, αν μπορούσαν να βάλουν και δύο καλούς κράχτες - support από κάτω.
Rammstein: Με 20 χιλιάδες που θα μαζέψουν (25 max) θα ήταν η ιδανική επιλογή για headline show στο Terra Vibe.
ε ναι , για Release είναι η μπαντάρα και καλύτερα γιατί προτιμώ τη διοργάνωση αυτή . Βαζουν και Trivium και πάω με τα γόνατα από Νεα Φιλαδέλφεια για προσκύνημα
Και για να βαλει η κυβερνηση καμια ανεμογεννητρια.
Δεν τις βαζει το κράτος αλλά η ιδιωτική πρωτοβουλία.
Αυτή την υπερμπαντα των Liturgy, που έχουν στις αποσκευές τους το άλμπουμ της χρονιάς.
Δεν βρίσκεται κάποιος να τους φέρει Ελλάδα; Το γράφω ανακοίνωσαν ευρωπαϊκή περιοδεία το φθινόπωρο αλλά δυστυχώς δεν είμαστε μέσα.
Λογικά δεν βγαίνει οικονομικά η συναυλία…
Summary
… είναι μεγάλα τα liturgyκα έξοδα
Για Robert Plant που ακουγόταν για το Ηρώδειο έχει κανείς καποια ενημέρωση μήπως?
Έλα ντε… Φοβάμαι επειδή από Αύγουστο και μετά περιοδεύει ως Saving Grace και δεν πολυασχολούνται με Zeppelin (π.χ. Saving Grace Concert Setlist at 3Olympia Theatre, Dublin on October 31, 2022 | setlist.fm), ίσως αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα να κλείσει η συμφωνία;
Εγω παντως δύσκολα θα ξανάβλεπα αυτο που ειδα πέρσι
Εγώ που δεν τον έχω δει ποτέ, το προτείνεις;
Φαντάζομαι είναι φάση στήριξης η συναυλία.
Φιλε επειδη εχω ανθρωπο μεσα ηταν ραδιο αρβιλα η φαση,δεν επαιξε ποτε τετοιο σεναριο
Ρε ο ανθρωπος θα μπορει να κανει σερι συναυλιες οπως φαινεται στη φωτο?
Καποιες ημερομηνιες οκτωβρη κ νοεμβρη ισχυουν απ οτι ειδα στα γρηγορα αλλα εχουν τουλαχιστον 1 μερα κενο μεταξυ τους.
Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!Η Ιταλία δίπλα είναι!