Φημες για συναυλιες #2

Πέρυσι ξεκάθαρα συναυλία στήριξης

1 Like

Κυκλοφορει φημη για Dickinson περιοδεια το 2024! :upside_down_face:

3 Likes

greek cunts. Τα θέλει ο λωκός σας :laughing:

2 Likes

Οι Depeche Mode εκτιμω θα είναι από τις επιλογές του επόμενου καλοκαιριού και για Μαλακάσα ειναι ότι πρέπει. Επίσης μακάρι να βλέπαμε blur, pulp, Tool, Foo Fighters,Queens of the Stone Age ονόματα που θεωρώ ότι είναι δύσκολο να μας επισκεφτούν.

6 Likes

Οποιοδηποτε απο αυτα τα ονοματα θα ηταν μεγαλη υπερβαση εαν ερχοντουσαν - οχι βεβαια απιθανο!

1 Like

Αναρωτιέμαι αν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της μουσικής αυτό το πράγμα. Είναι τόσο υπερεκτιμημένος αυτός ο χαμός που γίνεται.

3 Likes

γενικά αλλάζουν κάπως τα δεδομένα με το hype των μεγάλων παραγωγών. επίσης νομίζω έχει μπει η Ελλάδα και στον συναυλιοτουριστικό χάρτη.

πάντως εκτιμώ πως τουλάχιστον το 20% των εισιτηρίων αγοράστηκαν για μεταπώληση.

4 Likes

Τι κόσμο μαζεύουν αυτοί; Μπαντούλες της γειτονιάς μπροστά στους Coldplay. Καμία υπέρβαση.

Υπέρβαση ήταν ο Μποτία στην Κηφισιά.

Δεν ξέρω παντως κατά πόσο αυτός ο χαμός θα δωσει ώθηση στο να δούμε μεγάλες παραγωγές οπως για παράδειγμα rammstein στο ΟΑΚΑ. Πιο πιθανό βλέπω να κάνουν στροφή σε μεγάλα ονόματα της ποπ.

Οι Depeche Mode θεωρούνταν κλεισμένοι για Ιούλιο. Προς το παρόν έχουν ανακοινώσει Ευρώπη το 24 αλλά την άνοιξη οπότε θα δείξει

Χαζομαρες λες

Καμία από αυτές τις μπάντες δε γεμίζει το ΟΑΚΑ ούτε κατά διάνοια.Μαλακάσα ναι.ΟΑΚΑ ούτε οι Ramnstein φυσικά.

1 Like

παίζουν πολλοί παράγοντες για το χώρο. αν η περιοδεία είναι στημένη για στάδια (πχ Depeche Mode, Rammstein), ο διοργανωτής (στη Μαλακάσα υπάρχει αποκλειστικότητα), και σίγουρα η εκτίμηση της προσέλευσης.

από ονόματα που αναφέρθηκαν παραπάνω Depeche Mode και Rammstein ίσως μπορούσαν να στηρίξουν το ΟΑΚΑ, με 20-25.000 κόσμο

Πεφτω τοσο εξω? Πιστευω Blur που μαζευουν εξω 150,000 κοσμο σε 2 μερες ευκολα θα πηγαιναν ΟΑΚΑ.

1 Like

μπορεί να πέφτω κ γω έξω εννοείται.

ποιος περίμενε τον χαμό πέτσι με Arctic Monkeys ή αυτό με τους Coldplay. Ίσως να φεύγει η κατάσταση από την πεπατημένη. Συζητήθηκε αρκετά κιόλας το reunion των Pulp, οπότε γιατί όχι; αν και δεν πιστεύω ότι τους ταιριάζουν τα στάδια.

και οι Blur άλλωστε έκανα 2 sold out στο Wembley. αλλά είναι αλλιώς στο UK

2 Likes

Ε εντάξει, στο σπίτι τους αυτό.

Άλλα μεγέθη. Οι Coldplay πουλήσανε τα τριπλάσια εισιτήρια.

1 Like

όντως άλλα μεγέθη, αλλά ούτε αυτό το ΑΜ το υπολόγιζε κάποιος (ή δεν το υπολόγιζα εγώ τουλάχιστον).

1 Like

Σίγουρα ήταν αναπάντεχο αυτό των Arctic Monkeys. Είχαν έρθει πριν 5 χρόνια, δεν είχε πάει τόσο καλά όσο πήγε φέτος προφανώς, και από τότε αυτό που έχουν κάνει είναι ότι έχουν βγάλει έναν μέτριο δίσκο :stuck_out_tongue:.

Το ότι οι Blur κάνουν sold out δύο συναυλίες στην έδρα τους ενώ έχουν να παίξουν ουσιαστικά 8 χρόνια, δεν είναι χαρακτηριστικό πάντως. Παίξανε και στο εξωτερικό και ήταν σχεδόν παντού σε αρένες.

2 Likes

είχα ποντάρει ότι θα έρθουν αυτό το καλοκαίρι. αλλά νομίζω δεν έκαναν εκτεταμένη περιοδεία. ελπίζω για το 2024…