Φημες για συναυλιες #2

Μακάρι να βλέπαμε blur. Πιστεύω και οι foo fighters θα μάζευαν πολυ κόσμο, για ΟΑΚΑ δεν ξερω αλλά Μαλακάσα και πλατεία νερού νομίζω θα πήγαιναν πολυ καλά.

2 Likes

Οι foo fighters δεν είχαν έρθει πριν λίγα χρόνια στο Ηρώδειο με ένα πανάκριβο εισιτήριο; Θυμάμαι κάτι λάθος;

Το παλικάρι που γράφει για tool, μην τα γράφει έτσι απότομα και πάθουμε και τίποτα καλοκαίριατικα :smile:

1 Like

Τα εισιτήρια νομίζω ήταν 30 (ή 33) ευρώ πάνω διάζωμα και 50 κάτω, κάτι τέτοιο. Φθηνότερα και από τις τιμές των υπόλοιπων συναυλιών του Φεστιβάλ Αθηνών.

Η μπάντα παίζει να μην πήρε και τίποτα από τα εισιτήρια, γιατί ήταν στα πλαίσια ντοκιμαντέρ.

Για τις κανονικές συναυλίες παίζουν στα 100+ (αν καταφέρεις να βρεις δηλαδή).

1 Like

Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τις συναυλίες και ειδικά εμείς οι μεταλλαδες πάμε συνέχεια κουβά με τις εκτιμήσεις μας :stuck_out_tongue:

Πχ εγώ δεν πίστευα ποτέ τον χαμό στους Coldplay. Πίστευα ότι ήταν μπάντα που κάνει μεγάλο γκελ έξω αλλά όχι Ελλάδα. Αντ ’ αυτού βρήκα κόσμο που δεν πάει ποτέ σε συναυλίες πλην Θ.Παπακωνσταντινου και κάνα Χαρούλη να είναι ΣΚΑΣΜΕΝΟΙ που δεν βρήκαν εισιτήριο. Σκασμενοι χωρίς καμία υπερβολή

Οπότε ο,τι και να συζητάμε, στην πράξη δεν ξέρουμε τη δυναμική κάθε μπάντας στην Ελλάδα

Εγώ πχ τώρα λέω ότι pulp , blur , Qotsa δεν είναι για παραπάνω από Μαλακάσα . Ούτε οι Foos είναι για ΟΑΚΑ (βέβαια υπάρχουν κι άλλα γήπεδα μικρότερα, ε; )

Από την άλλη η πράξη μας διαψεύδει συνήθως

2 Likes

Ούτε εγώ το περίμενα αυτό που έγινε με τους Coldplay και η αλήθεια είναι ότι για να συμβεί αυτό χρειάζεται το συγκρότημα να είναι mainstream για να τραβήξει και κόσμο που δεν πάει σε συναυλίες. Για Pulp πάντως δεν το θεωρώ απίθανο θα μπορούσε και το Eject να τους φέρει και νομίζω θα γινόταν χαμός από κόσμο.

οι Pulp θα τραβηξουν κι όσους ακουνε Kόρε. Ύδρο., Αccra Μinoa, Μy Wet Calvin, The Boy, Nalyssa Green, Nefeli Walking Undercover, Λεξ, Melentini, Spectralfire, Τάκι Τσαν, Πέρα Στα Όρη, Χωρίς Περιδέραιο, Toquel, Διάφανα Κρίνα, Larry Gus, Τουρνά, Bonebrokk, Χατζιδάκι, Χατζηνάσιο, Καρβέλα, Βίσση, Βόσσου, Μαντώ, Dolly Vara, Cappete, Metro Decay, Felizol, Ριφιφί, Ρακιντζή, Μοσχολιού,Tρίχρωμη, Στέρεο Νόβα, Ημισκούμπρια, Ντακότα, Ευριπίδη, Τρύπες, Σπαθιά, Μωρά Στη Φωτιά, Echo Tides Echo Tides Echo Tides Echo Tides

10 Likes

coldplay τους είχα απωθημένο απο τους πρώττους δίσκους και θεωρολυσα πάντα οτι δεν θα μπορούσαν να ερθουν Ελλάδα λόγω κόστους, ειδικά τα τελευταία χρόνια που οι παραγωγές τουε είναι αρκετά μεγάλες και πουλάνε απίστευτα πολύ. Ημουν επίσης σίγουρος οτι αν και οταν θα ερχόντουσαν θα έκαναν χαμό και θα επαιζαν σε σταδιο και όχι σε μαλακασα ή πλατεία νερού. φυσικά σε καμια περίπτωση δεν περίμενα αυτό που έγινε, ειδικά κιόλας που συζητιέται κ για 3η μερα.
Πιστεύω οτι απο μεταλ μόνο metallica μπορούν να φέρουν κόσμο σε χώρο τύπου οακα λόγω της αύξησης δημοτικότητας τα τελευταία χρόνια. αλλα κ αυτό δύσκολα να γινει sold out.
εδω 'επαιξαν πολυ μεγάλα ονοματα και δεν γεμισαν, θυμάσττε, acdc, u2, bon jovi peppers…μονο μονο madonna νομιζω έγινε sold.
το μόνο όνομα που πιστεύω μπορεί να καταφέρει ενα καλό sold out είναι ο Bruce μόνο κ μόνο επειδη θα μαζέψει 3 γενιές κόσμο, τραγουδάει 3 ώρες χιτάρες που τα ξερουν, μεταλλαδες, σκυλαδες ,ποπαδες και άσχετοι μέχρι και οι πέτρες απο τις κερκίδες.
νομίζω οτι είναι το μεγαλύτερο απωθημένο πολλών εδώ και πολλά χρόνια.

5 Likes

U2 ψιλοχοντρογέμισαν πάντως

Metallica πιστεύω με αυτό το 72 φορματ 2ημερων , θα πήγαινε καλά πιστεύω

τον boss μάλλον το φοβούνται για να μη γίνεται τόσα χρόνια , τι να πω

Αν υπάρχει ένα μέταλ που θα μπορούσε ίσως να γεμίσει ΟΑΚΑ πιστεύω ότι θα ήταν οι system of a down. Αλλά που τέτοια τύχη…

1 Like

Γλυκάθηκε ο τύπος.

Γενικώς μας γλεντάνε όλοι οι βοκαλίστες των Maiden.

Ωραίο παπουτσάκι

1 Like

Δύσκολο, δυστυχώς.

1 Like

Αν και έχει κακογεράσει (όπως λέει κι ο Clairvoyant) δεν θα με χάλαγε μια συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού όπως τότε το 2002 να θυμηθούμε τα παλιά. Αν βγάλει κι έναν ok δίσκο γιατί όχι;

2 Likes

Για πάνω από 20άρικο δεν είναι, ούτε οι μεν ούτε οι δε.
Παιδιά, αν έρθει ο Bruce, δε θα πάω απλά στη συναυλία, θα είμαι απ’ έξω από το venue στημένος από την προηγούμενη…
Μην πω ότι θα κάνω και give away ένα εισιτήριο, έτσι, για τη χαρά μου :grinning:

3 Likes

Μάγκες δώστε βάση… παρακολουθώ τον τύπο καιρό, είναι ψιλοέγκυρος και πέφτει μέσα, είχε μυριστεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Nicko πριν γίνει γνωστό το εγκεφαλικό…

προσέξτε λοιπόν τι λέει στο 3:16 και ας αρχίσουν οι σπέκουλες!!!

4 Likes

Και στο βίντεο εννοεί την Βόρεια Μακεδονία :rofl:

Dickinson βγαζει δισκο Δεκεμβριο με Φλεβαρη. Θα κανει solo tour Μαιο - Ιουνιο

Φερτε τον γαμω

Cunts

4 Likes

Για release μια χαρά

Εγω παντως φετος για release βλεπω Corey Taylor