Φημες για συναυλιες #2

Θα ασχοληθώ μόνο με ένα συγκρότημα από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο.

Korn

Ο νέος δίσκος που ετοιμάζουν οι Korn θα τους βγάλει σίγουρα σε περιοδεία. Αν διαλέξουν να ξεκινήσουν από Ευρώπη, είναι ένα από τα συγκροτήματα που θα είχε ενδιαφέρον να δούμε. Η τελευταία φορά που ήρθαν στην Ελλάδα μας πάει 18 ολόκληρα χρόνια πίσω, όταν είχαν παίξει στη Θεσσαλονίκη και στη Μαλακάσα. Πάει πολύς καιρός από τότε…

Δεν ήξερα καν ότι ετοιμάζουν νέο δίσκο. Ελπίζω να είναι αισθητά καλύτερος από τους δύο τελευταίους που ήταν μέτριοι (ως πολύ μέτριοι). Ο τελευταίος τους δίσκος που ήταν εξαιρετικός ήταν το The Serenity Of Suffering του 2016.

2 Likes

πάντως γενικά ως άρθρο είναι εντελώς στον αέρα… ελάχιστες εξαιρέσεις που έχει νόημα να αναφερθούν

Έλα ρε εμένα το the nothing του 19 μου άρεσε

1 Like

Offtopic αλλα το the nothing ηταν εξαιρετικο. Και το τελευταιο ηταν πολυ δυνατο αλλα και πολυ μικρο σε διαρκεια. Ηθελε αλλα 2 κομματια για να θεωρηθει πληρες! Γενικα τρεχουν ενα σερι 4 καλων κυκλοφοριων απο οταν επεστρεψε ο Head!

1 Like

Limp Bizkit, No Doubt (I know :stuck_out_tongue: ), Pearl Jam, Bush, Bruce, Mötley Crüe, Maneskin (για να παω σε συναυλια με την κορη μου), Foo Fighters, The Cult, Korn, RATM

Οσες φορες και να ερθουν ξανα Idles, Brutus και Messa, θα ειμαι εκει…

1 Like
3 Likes

το είχε πει Θωμάς εδώ, πριν κανα μήνα. μακάρι να ισχύει

3 Likes

Κρίμα και είχα φτιαχτεί για metal ανακοινωση

2 Likes

Έχουμε καιρό για αυτά, εδώ ακόμα δεν ξεκινήσαμε καλά καλά να ρωτάμε αν… ακούγεται τίποτα για Maiden του χρόνου!!!

1 Like

Νομίζω η πρώτη metal ανακοίνωση θα ικανοποιήσει τον γενικό metal πληθυσμό.

10 Likes

Gojira θα δούμε είναι η ερώτηση?

7 Likes

Οι Judas Priest νομίζω είναι σιγουράκι από κάνα release που ανακυκλώνει headliners.

3 Likes

Αυτο ρε γαμωτο,αυτο θέλουμε

QOTSA που γυρνοβολανεεεεεεε

9 Likes

Judas release

Αφου αρχίζουμε τις επαναληψεις να ξαναφερει Parkway drive που παιζουν μαζι με priest εξω.

3 Likes

Manowar

1 Like

Θα τους βάλουν support στους Pulp λογικά

9 Likes

ποντάρω σε Α7Χ , Βρασίδα ή Θιατερ

4 Likes

Running wild θελουμε λεμε.

Το πακετάκι Judas Priest / Saxon - Uriah Heep κι εγώ το πιστεύω πάντως.

6 Likes