Φημες για συναυλιες #2

Αυτό!!

Το πακέτο Priest, Saxon, Uriah Heep όλα τα λεφτά εγγύηση, μακάρι πάντως. Επίσης φέρτε Gojira και μακάρι να δούμε Dream Theater μετά την επιστροφή Portnoy.

2 Likes

Savatage

6 Likes

Τι είπες τώρα!

Και Rush!

(γενικά, πάντως, φρέσκα ονόματα βλέπω και χαίρομαι)

3 Likes

Αφού δεν μαρτυρατε θα λέμε το μακρύ και το κοντό μας

Για Savatage έχω κι εγώ ελπίδες εφόσον βγάζουν δίσκο τον Απρίλιο ότι ίσως κάνουν ένα τουρ που θα μας έχει μέσα , δεν πιστεύω σε εκτεταμένο ούτως ή άλλως και εδώ έχουν κοινό

3 Likes

Το σφυρί της κόλασης θα πέσει στην Ελλάδα

4 Likes

Λοιπόν… για να κάνουμε μία σύνοψη. Ο γενικός metal πληθυσμός στην Ελλάδα θα ικανοποιηθεί με τα παρακάτω γκρουπάκια:

1. Metallica
  2. Iron Maiden
  3. Manowar
  4. Savatage
  5. Warlord
  6. Judas Priest

Αναμένω αντιδράσεις

2 Likes
  1. Έχω πάει (δις)
  2. Κλάιν απο το 22 και μετά, ας πρόσεχε ο πιλότος.
  3. Μόνο λόγω νοσταλγίας.
  4. 100%
  5. Για λίγους και καλούς.
  6. Stadaraki μαζί με Accept.
2 Likes

τώρα απλά πετάτε ονόματα ή υπάρχουν πηγές;

4 Likes

Οι 2 ισχυρές φήμες του release ήταν :

• Pulp
  • Judas Priest & Saxon

Η μια ανακοινώθηκε.
Αναμένουμε.

1 Like

δεν είχα ακούσει για Priest και Saxon. ωραίο πακετάκι, ειδικά και αν προστεθούν και οι Heep. θα τιμήσω αν παίξει, παρέα με χατζήδες χαχαχαχα

3 Likes

Αφού κάποιοι δεν μας λένε ούτε ποτέ να περιμένουμε ανακοίνωση, απλά πετάμε ονόματα :stuck_out_tongue:

Edit: πάλι Πρηστ και Σαξον ;

Αλλά θα μου πείτε τι πιο συνηθ…γενικό μέταλ πληθυσμό είπε ο φιλτατος, άρα μας κάνουν

1 Like

Θέλω να πιστεύω ότι o Bruce έχει σοβαρή πιθανότητα να έρθει γιατί ανακοινώνει ευρωπαικά φεστιβαλ για Ιούνιο.

Τώρα για Priest κτλ εντάξει ωραία αλλά όχι άλλο κάρβουνο, προσωπικά δεν θα πήγαινα ξανά.

5 Likes

Πάντως αν ήθελε να κάνει κάτι που θα μάζευε όντως πολύ κόσμο υπάρχουν και οι Maneskin.

6 Likes

duran duran πως και δεν φέρνουν, σιγουρακι με τον κόσμο, ωραία μπάντα, βγάζουν και δίσκο.

Βγηκε ο δισκος και εχει δυασκευη paint it black που σηκωνει συζήτηση!

Αν έρθουν έφυγα!

πάντως κατα πολυ μεγάλο ποσοστό παίζει ο “γκρικ καντς” να 'ρθει. ρε τον μπριτις μπαστιρντ. θα εκπλαγώ αν δεν δούμε ανακοίνωση μέσα στο μήνα γιατι θα έχουμε απο αλλού αποκαλύψεις. κρύφτε τα καπνογόνα.

Με βαση αλλα φεστιβαλ και το ελληνικο κοινο, πιστευω τα κατοθι ειναι ποσιμπολ (τελειως απο το μυαλο μου και χαζευοντας σαιτς)

• QOTSA
  • KORN
  • Architects
  • Avenged Sevenfold
  • Paramore
  • Royal Blood
  • Bring Me The Horizon
  • Machine Head
1 Like