Φημες για συναυλιες #2

A7X το ενα (so far away)!

1 Like

καλα αυτα δεν τα ειπαμε και παραπανω ; :stuck_out_tongue:

προφανως και PJ Harvey.

1 Like

Ήταν γρίφος… ανακεφαλαίωσης των παραπάνω και ταυτόχρονα έλεγχος για να δει ποιοι τον διαβάζουν με την δέουσα προσοχή!

3 Likes

ετοιμο και το λάιν απ…ενα κοπυ παστε ηταν

image

Alternative
IMG_20231128_161109

28 Ιουνίου μην είναι μόνο γιατί με βλέπω στο χαλάκι αυτήν φορά :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ωραίο πακετάκι οι Avenged Sevenfold με Megadeth!

1 Like

Πακέτο Avenged Sevenfold, Megadeth αλλά και Rival Sons σκίζει. Θα κολλούσαν ωραία και οι Saxon στην ημερα στην θέση των Rival Sons.

1 Like

5/7 είχε ακουστεί

Δεν εχω δει αν στέκει ημερολογιακά.

2 Likes

καλά αν γινόταν ποτέ Α7Χ - Megadeth - Rival Sons θα ήμουν για προσκύνημα

7 Likes

Ή μόνο Rival Sons. :stuck_out_tongue:

Αλλά αυτοί ήταν τώρα Ευρώπη, τόσο σύντομα πάλι?

2 Likes

Με τα χίλια μακάρι να έρθουν με κάποιο τρόπο είτε μόνοι είτε σε κάποιο φεστιβάλ.

1 Like

Knocked Loose και είμαστε οκ

2 Likes

Ελπίζω να πέσεις έξω στην ημερομηνία…Κάποιοι από εμάς θα είμαστε Βαρσοβία για Metallica .

Προσωπικά τους περιμένω πως και πως αν και το βλέπω να γίνεται επανάληψη του περσινού σκηνικού με Parkway Drive αν παίξουνε μαζί με Megadeth .Θα μείνουν 2000 θαρραλέοι από κάτω…

Οχι Rival Sons εκεινη τη μερα,θα ειμαι κ εγω Πολωνια

1 Like

Να μην πηγαίνατε :smiling_imp:

Μια χαρά στέκει , μέχρι Ιούνιο πρόσεξα στην ιστοσελίδα τους ότι έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες

1 Like

ε φέρτε ρε παιδιά κάποιος του QotSA… όλο εδώ τριγύρω ανακοινώνουν φεστιβάλ…

6 Likes

Το καλοκαίρι, θα ξαναζήσω τον… εφιάλτη, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψω?

2 Likes

Avenged
Megadeth σωστα?

1 Like

Παιδιά, mike blackie είναι ένας, τώρα οι υπόλοιποι που ΞΕΡΕΤΕ αλλά αντί να πείτε τι ξέρετε πετάτε γρίφους και ρέμπους και σουντόκου, δεν είστε αστείοι, σόρυ ε :neutral_face:

6 Likes

Ρε δεν λέτε και κάνα καινούργιο, τρεις φορές το έχουμε ανακυκλώσει αυτό με τους Avenged…

2 Likes

14 Ιουνίου megadeth

8 Likes