Τίμησα το αίμα των ηρώων την Κυριακή με μια επίσκεψη στα Καλάβρυτα μιας και πήγα.
Το κατέβασαν😂
Καλημέρα, νομίζω ότι το agency που διαχειρίζεται το site τον Megadeth, πρέπει να είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας που είναι και ο χαρακτήρας του Dave του Mustaine. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος κατέβασε τις μισές ημερομηνίες του tour που ανακοίνωσαν!
Πάμε παρακάτω. Όλοι έχουμε όλες τις προσδοκίες μας από το Release και καλά κάνουμε και όλοι περιμένουμε τους A7X, αλλά να ξέρετε ότι και οι αχώνευτοι ετοιμάζουν πολλά πράγματα από όλο το φάσμα του metal και με δεδομένο ότι υπάρχει ο Λυκαβηττός στην εξίσωση και όχι η Μαλακάσα, έρχεται όμορφο καλοκαίρι. Δεν ξέρω εάν μπορούμε με δεδομένη την οικονομική μας επιβάρυνση καθημερινά, να αντέξουμε την τόση μεγάλη προσφορά να πω την αλήθεια.
Κρατήστε κανένα λεφτο εάν μπορείτε και επενδύστε σε πρώτη φάση μόνο σε μπάντες που αγαπάτε πολύ και δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε.
Υπομονή θέλει και ψυχραιμία.
Όλες οι χώρες έξω έχουν ανακοινώσει τα line up ήδη.Εδω κλασσικά εμείς όπως πάντα. Παίρνουμε από τον πάτο του καλαθιού.
Γνώρισα μια γυναίκα χτες στο θέατρο που πήγα. Ήταν από την Αμερική.
Aυτό ανακοινώθηκε ρε!
προς τα που τρέχουμε ρε παιδιά ;;
Πολύ ωραία ανακοίνωση , πάρα πολύ ωραία
πολύ φτωχά πράγματα, πολλές επαναλήψεις. Φέτος που η ψυχή μου θέλει φεστιβάλ, μάλλον Ισπανία με βλέπω να τραβάω.
Ενδιαφέρον, θα δειξει
Εκείνος ο μλκας ο SW θα μας κάνει επί τέλους την τιμή;
Αν μιλάς για Wilson, δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνίες. Και με το ύφος που σκέφτεται τα live του δύσκολο να βρεθεί τέτοιος χώρος εδώ…
ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ αν γίνει!
Τους είχα δει το 2008, γαμησαν.
Μακαρι!
Βεβαια αυτο το site εχει φερει με φήμες στην Ελλάδα όλο το Hellfest και ακόμα παραπάνω. Φυσικά για offspring με χίλια ΝΑΙ!
Qotsa ανακοίνωσαν και Ρουμανία Ιούλιο. Να δούμε αν κατέβουν και πιο κάτω
Το ίδιο και οι bmth που ακούγεται ότι είναι κλεισμένοι και για δω
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ
Pearl Jam ανακοίνωσαν Ισπανία και Πορτογαλία μέσα Ιούλη.