Φημες για συναυλιες #2

“In the end, it doesn’t even matter”

“Heavy is the Crown”

“What I’ve done”

Όλα από κομμάτια των Linkin Park. Πρακτικά όλες οι σπόντες που πετάγονται εδώ μέσα είναι (κακο)μεταφρασμένοι (:stuck_out_tongue:) στίχοι κομματιών ή τίτλοι… Ο osfp7 π.χ. περιμένει διακαώς Avennged Sevenfold!

6 Likes

Υπήρχαν οι φημες πέρσι και ειπα να ρωτήσω γιατι θα είναι και του χρονου σε φεστιβάλ υποθέτω σε μέρη που δεν επαιξαν την αλλη φορα

Ναι ρε, καλά έκανες. Θα είναι ωραίο να έρθουν από εδώ, έχουν πολυ καλό όνομα αυτή τη στιγμή

1 Like

Και δεν είναι ο μόνος :skull:

4 Likes

α εξαιρετικά! βέβαια θα μπω σε μεγάλο προβληματισμό για το αν θα πάω (αν όντως έρθουν δηλαδή.). εφηβικό απωθημένο. είχα εισιτήριο για το 2008 αλλά σαν πιτσιρίκι επαρχειωτάκι δεν κατάφερα να πάω μόνος μου Μαλακάσα. χωρίς Chester βέβαια δεν ξέρω τι θα κάνω…

1 Like

Δεν θα λειπει μονο αυτος.

1 Like

Ας μην πεσει 3 Ιουλίου που εχω αφεντικό στο Μιλάνο και θα ειμαι εκεί.

Ίδια μέρα με Μaiden London :laughing:

Θα προστεθούν και άλλες ημερομηνίες είπαν

Αρα δεν ισχύει για εμας ε;

Ελπίζω από 13 Ιουλίου και μετά

AN. AN έρθουν θα είναι είτε αρχές Ιουνίου, είτε 22 Ιουνίου, είτε 13 Ιουλίου και μετά.
με βάση το πρόγραμμα πάντως το κόβω λίγο δύσκολο

Αν θελετε παντως, σας εχω μια τρυπα στις 22 Ιουνιου, μεταξυ Βερνης και Μιλανου. Δυο βουτιες στην rooftop πισινα αθηναϊκου ξενοδοχειου δεν πειραξαν ποτε κανεναν.

2 Likes

κουβας

1 Like

Προσωπικά Linkin Park δεν θα πήγαινα , σέβομαι και καταλαβαίνω όσους δεν τους επηρεάζουν οι απουσίες

Εγώ χωρίς Μπραντ και Ρομπ ( οκ δεν έχω εικόνα ποιοι θα είναι στο τουρ, τι είχα διαβάσει λέω ) και με δεδομένο ότι η τραγουδίστρια δεν μου λέει κάτι και ακόμα πιο δεδομένο ότι είναι μπάντα της εφηβείας μου , συνεπώς και ο Τσέστερ φωνή αυτής , βάλε στο μπλέντερ ακόμα και ότι τους είδα την πρώτη φορά το 2008 …Ε, δεν βρίσκω κανένα λόγο που θα με κάνει να τα σκάσω χοντρά όπως αναμένεται

Το ότι τους είδα στο ιδανικότερο για Ελλάδα χρονικό σημείο και ότι το θυμάμαι το λαιβ τόσο έντονα ως κομμάτι της εφηβείας μου ( 16 ετών με συμμαθητές είχα πάει), με καθιστά καλυμμένο για όλη μου τη ζωή

6 Likes

εμεις ομως που τους είχαμε χάσει τότε θα πάμε τώρα στα early/ mid-30s μας :stuck_out_tongue:

4 Likes

Είδα 30 νέα μηνύματα και οργίασε το μυαλό μου μέχρι να δω linkin park…

Απαγοήτεψη

2 Likes

Α και γω που είμαι 40άρης θα τους δω χωρίς τύψεις αν έρθουν τελικά.

1 Like

Πω, και JPEGmafia support βλέπω σε μερικά, ό,τι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν.