Λωρης μαλλον φέρνει rise against κ cypress hill για τα 30 χρονια Rockwave
Γαμώ δηλαδή.
Αν δεν ήταν ο Λωρής θα ήταν γαμω. Τώρα παίζεται…
Εντωμεταξυ είδα ότι οι Qotsa ανακοίνωσαν κάποιο λαηβ στη Ευρώπη. Λέτε να μας έρθουν φέτος τελικά;
Οργιάζουν οι φήμες για King Diamond…
Για πες.
Άφησέ με να αγιάσω!
Οι φήμες οργιάζουν και εμείς κάνουμε… υγρά όνειρα!
(Εγώ πάντως αν δεν δω σαφείς, πέραν πάσης αμφιβολίας, γρίφους από τον @mike_blackie κρατάω μικρό καλάθι!)
7 Ιουλίου βλέπω πέφτει Δευτέρα, θα ήταν ωραία ημερομηνία για τον Βασιλιά
Οργιάζουν και για savatage στον λωρη ο οποίος αν γίνει αυτό θα μας πάρει τα λεφτά με κλειστά μάτια
Κοίτα που θα ξαναπάει κόσμος στο χωράφι, που είχε ορκιστεί ότι δε θα ξαναπάταγε εκεί ποτέ! Ευτυχώς δεν είμαι Ελλάδα και δε θα αναγκαστώ να φάω τα λόγια μου!
Δεν ειχα ορκιστει, πηγα προπερσι στους DP/Saxon, περασα ομορφα, αλλα δεν μου αρεσει ο χωρος και ο Λωρης. Ομως για Savatage μπορει να βγαλω τον χειμωνα σε σκηνη εξω απο το χωραφι ή και μεσα σε αυτο.
Ωχ! Θα φάω ομαδικό κράξιμο αν πω οτι πλεον δεν μου λέει κατι να δω αυτούς τους savatage. Βεβαια ειμαι από τους τυχερούς που τους έχουν δεικαι σε Ροδον και σε Rockwave και πολυ περισσότερο σε εκείνη τη μαγικη βραδιά στο Sporting. Αν και το πιθανότερο ειναι να λεω τώρα οτι λεω και το καλοκαίρι να είμαι εκει. Και ειμαι απο τους λιγους που γουστάρουν την Μαλακάσα ( προφανώς ομως οχι τον Λωρίδα)
Όχι φίλε ροκαρόλα, δεν είσαι μόνος
Και εγώ ΔΕΝ είμαι από τους τυχερούς που τους είδαν σε Ρόδον, Ρόκγουεϊβ, Σπόρτινγκ
Για την ακρίβεια, είμαι ο ΗΛΙΘΙΟΣ που έμενε ακριβώς δίπλα στο Σπόρτινγκ και δεν πήγε να δει Savatage…
(αν και τότε βέβαια αν δεν κάνω λάθος είχαν έρθει με έναν περίεργο που τον διώξανε μετά από κάτι μήνες, σωστά; Είχες και Τζον βέβαια)
Ο περιεργος αυτος ηταν ο Damond Jiniya και μας ειχε αφησει ολους μαλακες στο Sporting με την υπερφωναρα του. Ελεγε τα τραγουδια του Τζον καλυτερα κι απο τον Τζον, sorry not sorry.
Τοτε ημασταν ολοι εκστασιασμενοι με την προοπτικη του να συνεχισουν οι Savatage με τον Jiniya στην θεση του frontman αφου ο Stevens δεν ψηνοταν πλεον για την φαση… και τελικα φαγαμε ολοι τρελη απογοητευση οταν η μπαντα απλως διαλυθηκε.
Δεν τον εδιωξαν ποτε τον Jiniya btw, απλα μπηκαν σε hiatus. Technically, ηταν μελος της μπαντας οταν αυτη σταματησε να υπαρχει το 2003.
Το είπα έτσι επειδή μια φορά πέτυχα κάτι βίντεο από εκείνο το λάιβ (προφανώς όχι με στοιχειωδώς καλή ποιότητα βέβαια ΟΚ) και μου είχε φανεί καλός αλλά όχι κάτι σπέσιαλ. Τεσπά.
edit
Βέβαια εγώ ούτε τον Στίβενς θεώρησα ποτέ κάτι το ιδιαίτερο!
I guess it’s just me (Savatage = Oliva bros ONLY)
Είμαι σε παρόμοια φάση. Τους έχω δει σε Rockwave 2001 και Σπόρτινγκ πάντως.
Πρώτα όμως σε είχε γλεντήσει ο ΤΙΜΙΟΣ Blaze, που έπαιζε support