Φημες για συναυλιες #2

Ρε ειχα ξεχάσει οτι άνοιγε ο Blaze! Ντροπή!!!

Μια χαρα ηταν ο Μπλεηζαρος, με διαφορα ο πιο συμπαθητικος frontman που ειχαν ποτε οι Maiden :sunglasses:

Δεν υπαρχει απολυτως κανενα βιντεο με καλη ποιοτητα απο εκεινη την συναυλια. Υπαρχουν ομως οι προσωπικες δουλειες του Jiniya, το ευρος των 7.5 οκταβων που εχει, και οι αναμνησεις οσων ειχαμε παει στο Sporting :stuck_out_tongue: Και κατι βιντεο σαν το αποκατω (δεν προτεινεται σε αλλεργικους με διασκευες και τυπους που πιστευουν στις ιεροσυλιες στην μουσικη, οι υπολοιποι θα εκτιμησουν):

1 Like

Με αυτα και με αυτα, μου θυμισατε οτι καποτε στη ζωη μου ειδα Μπεϊλι. Κομπλε, ουτε καν το θυμομουν. Ενταξει γκαιζ, εχω δει Savatage και τις τρεις φορες. Ναι, δεν ειναι πια οι ιδιοι για 1045934875 λογους. Σιγουρα, ισως το κανουν και για τα γκαφρα. Φυσικα, θα θυμομαστε παντα τις παλιοτερες εποχες. Εννοειται, Savatage σημαινει “αδερφια”.

Αλλα ειναι οι Savatage, ο,τι κι αν λεμε.

4 Likes

προς αποφυγή παρεξήγησης, το ποστ αναφερόταν σε μένα!

1 Like

Καμια παρεξηγηση. Το καταλαβα. Απλως ανεφερα κι εγω την αποψη μου, καθως ημουν υπερενθουσιασμενος στην πρώτη μου αντιδραση. Ολα καλα.

1 Like

Τους είδα το 2001 αλλά αν έρθουν δεν χάνεται με τίποτα! Μακάρι να καταφέρει με κάποιον τρόπο να είναι και ο Τζον. Προφανώς με Στηβενς είναι περισσότερο Savatage από ότι με τον Τζινιγια και τον Φροστ που είχαν έρθει τότε.

Παντως ο Caffery χθες έγραψε ότι περιμένει τις ανακοινώσεις των διοργανωτών για να πει περισσότερα, σίγουρα έχουν κλείσει κάποια φεστιβαλ στην Ευρώπη

3 Likes

Η δική μου αίσθηση είναι πως περιμένουν να δουν αν θα βγει ένα συνολικό πακέτο φεστιβάλ στα οποία θα μπορούν να παίξουν για να υποστηρίξουν (logistics/οικονομικά) το να έρθουν στην Ευρώπη γενικότερα.

Αν αυτό συμβεί, μπορούμε να θεωρούμε σχεδόν δεδομένη την εμφάνισή τους εδώ. Φαντάζομαι θα μάθουμε σχετικά σύντομα.

Τώρα, η συζήτηση περί lineup δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, καθότι αυτό είναι το καλύτερο lineup που μπορούμε να έχουμε, από τη στιγμή που ο Jon δεν μπορεί να είναι παρών. Αν μη τι άλλο, ήταν το “επίσημο” lineup στο “Dead Winter Dead”.

10 Likes

Μα ναι. Επιτέλους.

1 Like

14 Likes

It’s happening, έρχονται Ευρώπη το είδα κι εγώ

2 Likes

drum the spaghetti…

Τσιμπήσαμε τικέτο γιατί δεν χάνεται. Επίσης η τοποθεσία είναι φανταστική, έχει εκεί γύρω μερικά από τα πιο όμορφα χωριά της Ολλανδίας και προσφέρεται απολύτως για καλοκαιρινή απόδραση σε υπέροχη φύση (εκτός αν είστε από αυτούς που καλοκαίρι πάνε μόνο διακοπές σε παραλίες, και μετά πάνε Εδιμβούργο ταξίδι το Νοέμβρη και γκρινιάζουν γιατί βρέχει :rofl:)

4 Likes

Λίγο μακάβριο αλλά kudos όπως και νάχει :exclamation:

Καλό απόγευμα

No oaka

Πακέτο savatage-wasp που παραγγέλνω;

1 Like

Για athensrocks ή άλλο;

Μαλλoν εννoει oτι χαλασε επειδη θα κλεισει τo γηπεδo;

Θα έρθουν οι Linkin αυτό είναι σίγουρο. Θα γίνει εκτενής τουρ Ευρώπη. Πάντως το ότι μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν όλα τα ανακοινωθέντα λάιβ sold out είναι απίστευτο.

2 Likes

Και Barcelona Rock Fest οι Savatage

Και Grasspop είδα

Καλά να μαστε λ7 να χουμε να τα σκαμε

2 Likes