Εγώ θα ξανάβλεπα μόνο στο αν για να έχουν το ήχο που αποζητούν
2011 Sonisphere ήμουν κάγκελο, και ναι, θα ξαναήμουν απλά και μόνο για να δω την τετράδα να τα σπάει με ήχο που κάνει τα αυτιά να ματώσουν
Επικό σχόλιο, που πρέπει να εκτιμηθεί.
Ειδα Mastodon τον Αυγουστο του 2023 και ηταν φανταστικοι, με παρα πολυ καλο ηχο.
Mακάρι πακέτο Mastodon με Gojira
Δυσκολο να κατσει αυτο στο release μιας και ειναι 2 μεγαλα ονοματα που κουβαλανε μονοι τους headline.
Ιδανικο για μενα θα ηταν το co-headline που επαιξε περσυ Αμερικα με Mastodon x Lamb of God αλλα δν εχει ανακοινωθει κατι εις τας Ευρωπας.
Θυμήθηκε ο Λωρης οτι εταξε φεστιβάλ και στον βορά.
Να δουμε αν θα τολμήσει να φερει καναν headliner για να αναγκάσει τους αθηναιους να ανεβούν μια φορα η αν θα έχει πυξ λαξ και villagers of ioannina city πάλι
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά όλο αυτό.
Αλλά ας περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.
Δεν κάνει μπαμ το πιανακι savatage;
Αυτο θα εγραφα με προλαβες. Το ειχα χωρις ηχο οταν ποσταρα. Λετε;
Savatage πάνω
Εντωμεταξυ σκεφτομαι πιθανα μέρη που θα μπορουσε να φιλοξενήσει αυτη την φάση εδω πάνω μερα απο τοσα χρόνια αναμονής για την μπάντα αυτή…
Το γαμήσι μας ρίχνουν οι βόρειοι ρε
Πετσομομα, τσαπου και όλα αυτά τα γραφικά
Savatage εκατοτακατο θα είναι
Χαλαρά σβήνουν όλες οι κατάρες που έχουμε φάει τόσα χρόνια από τους βόρειους για τα λάιβ που υποχρεούνται να κατεβαίνουν στους χαμουρτζηδες
Αν δεν κάνω λάθος, η μελωδία είναι when the crowds are gone. Και σημερα συμπληρώνει 35 χρόνια το gurrer ballet. Σιγά μην το σκέφτηκε ο λωρης, αλλά (αν ισχύει, διότι δεν μπορω να το ακούσω καλά τώρα) είναι ωραία σύμπτωση.
Η φάση Κυριακή μεσημέρι κάπως έτσι
Αν και κακά τα ψέματα από Θεσσαλονίκη αν δεν κατέβουν Αθήνα προτιμώ εξωτερικό να δω καμία πόλη ταυτόχρονα
Στο rock rooster γράφουν για 13 Ιουλίου Αθήνα.
13 Ιουλίου ειναι οι cypress hill μαλλον αυτο εννοούν
Tι Θεσσαλονίκη λέτε ρε, αυτό βλέπω είναι 55 χιλιόμετρα απόσταση . Το πρόβλημα για μένα είναι ότι τότε θα είμαι Αθήνα για το Release και δεν με βλέπω να πηγαίνω καπάκι Terra Republic. Είμαστε και κάποιας ηλικίας.
Αφου θα λειτουργήσει το βόρειο χωράφι λέτε να κανει κανένα μπαμ και να φέρει εκει linkin park; Το προηγούμενο ΣΚ απο savatage εχουν κενό .