Φημες για συναυλιες #2

23 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα μας, οι Savatage επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία εμφάνιση στο Rockwave Festival. H επίσημη σελίδα του φεστιβάλ, ανακοίνωσε την ημερομηνία (28 Ιουνίου) και την τοποθεσία (Terra Republic), χωρίς να αναφέρουν το όνομα των Savatage, όμως ακούγονται οι πρώτες νότες του When the Crowds Are Gone, άρα το θεωρούμε δεδομένο.

Στο θέμα της τοποθεσίας τώρα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που έχει δημιουργηθεί έξω από τη Θεσσαλονίκη και όχι στη Μαλακάσα, που έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση των Cypress Hill.

Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, όταν θα κυκλοφορήσει το επίσημο δελτίο Τύπου, αυτό που ξέρουμε ήδη όμως, είναι ο Jon Oliva δεν θα είναι μαζί τους, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

1 Like

Αν η φάση είναι να παίξουν μόνο εκεί πάνω δε με ψήνει με την καμία… Έχουμε καιρό πάντως

2 Likes

Και μετρό και Savatage :joy:

13 Likes

Ας παίξουν και σε πανηγύρι στον Πλαταμώνα, εγώ θα είμαι εκεί.

6 Likes

Σωστα, δεν διαβασα καλα (αφου ημουν εκτος).

Εκεί μάλιστα!

2 Likes

Αρκετα σημαντικο overlap παντως στις ηλικιες για τα δυο target group :stuck_out_tongue:

Πιο ευκολα θα το συνδυαζα με εκδρομουλα βορεια να δω και λιγη φυση αν ημουν Αθηνα παντως, παρα να κατεβαινα για παραδειγμα Πλατεια Νερου ή να παω Μαλακασα (οκ εχει κι εκει πρασινο δε λεω).

6 Likes

Τεραστιο συναυλιακο απωθημενο απο το 2001 που τους ειχα χασει για μλκια λογο.
Υγεια να εχουμε και ειναι αχαστο.

2 Likes

Οκ ολοι ξερουμε τι εστι Λωρης. Μεχρι τελευαταία στιγμη μπορει να γινει οποιαδηποτε μαλακια. Εγω θα πω επιτελους κατι εδω πανω που να αξιζει τον κοπο γτ εχω πραγματικα κουραστει να κατεβαινω Αθηνα . Με ολο το σεβασμο παιδες δεν το λεω με ειρωνεια. Αλλα απο τα 17 κατεβαινω καθε χρονο κατω , κυριως καλοκαιρι για fests + οτι αλλο που δεν γινεται στα βορεια και η ταλαιπωρια πλεον ειναι μεγαλη.

2 Likes

Καμια μλκ δεν θα γινει, μια χαρα θα πανε ολα. Δεν ξερω αν τελικα ειναι οι Savatage απο πισω, αλλα marketing-wise ειναι εξαιρετικη κινηση. Ο Λωρης κανει ενα νεο φεστιβαλ, πετυχε διανα με ενα γκρουπ που λατρευει η μεταλ Ελλαδα, θα πιασει και λιγους παραπανω (Βαλκανια), οποτε στρεφει τα φωτα σε αυτο το φεστ.

Μπορει να μην καταφερω να ανεβω, αλλα ειναι ωραιο να δημιουργειται ενας τετοιος πολος. Καλο για ολους. Μεσοβδομαδα, ψαχνοντας για τη Βαρκελωνη, διαπιστωσα οτι εχει 15 φεστιβαλ στην Ισπανια, σε καθε γωνια της. Ειδα Αστουριας, Ανδαλουσια, Λα Κορουνια, Βιγκο, Χερεθ και δεν θυμαμαι ποσες αλλες πολεις και περιοχες. Χωρις τα γνωστα και τα μεγαλα.

Αν ομως θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις, το ταργκετ γκρουπ ειναι στην Αθηνα: 6 μυρια μονιμοι + εκατομμυρια περαστικοι, που ισως συνδυασουν τις καλοκαιρινες διακοπες τους (περνωντας απο το λιμανι του Πειραια, συνηθως), με ενα ωραιο φεστιβαλ. Καθε εξτρα εισιτηριο ειναι κερδος.

7 Likes

6 εκατομμυρια μονιμοι κατοικοι στην Αθηνα? :thinking:
Τα μισα αν μετρησεις τις urban περιοχες.
Και 3.7 μυρια αν μετρησεις ολοκληρο το metropolitan area.
Ολοκληρη η Στερεα Ελλαδα εχει 4.6 :stuck_out_tongue:

Παντως αυτο δεν ισχυει και πληρως θαρρω… φοιτητες, νεολαια και χαμηλομισθοι κτλ δυσκολο να ανεβουν για μια συναυλια, ενω πολυ πιθανο να πηγαιναν αν η συναυλια γινοταν στο τσιμεντο του Ολυμπιακου Σταδιου. Τα διοδια, τρενα, λεωφορεια, βενζινες ή οτι αλλο χρειαστει ειναι ενα υπολογισιμο εξοδο. Ενα εξοδο που μπορει να μην θελουν να κανουν.

Συμφωνω με ολα τα υπολοιπα του ποστ σου φυσικα. Και να προσθεσω οτι μαλλον θα προσελκυσουν περισσοτερους Βουλγαρους, Σκοπιανους, Αλβανους κτλ απο οτι θα χασουν σε Αθηναιους. Οποτε καλα κανουν και το κανουν βορεια.

Το νοημα του ποστ μου ειναι η τελευταια σου παραγραφος. Για τον πληθυσμο, εισαι σωστος σε ενα βαθμο. Το εγραψα υπεραπλουστευμενα εκεινη τη στιγμη. Τωρα ειδα επισημη απογραφη 3,6-3,8 εκατ. (δεν θυμαμαι ακριβως, εκλεισα το tab) για μονιμους κατοικους της Αττικης (οχι της Αθηνας).

Για το quote σχετικα με το ταργκετ γκρουπ, το καταλαβες λαθος. Εννοω οτι “η Αθηνα ειναι το επικεντρο των φεστιβαλ, διοτι το ταργκετ γκρουπ ειναι εκει”. Δλδ οτι εχει περισσοτερο πληθυσμο + το γεγονος οτι ειναι το κεντρο της χωρας για τη μετακινηση τουριστων (αεροδρομιο, λιμανι).

Ομως, αληθεια τωρα: θεωρεις οτι στην Αττικη ζουν μονο οι απογραφεντες; Αν ναι, να πω στους φιλους μου απο την επαρχια, που ζουν και δουλευουν μονιμα εδω, οτι δεν τους βλεπω (κυριολεκτικα). Εξι μυρια δεν ειμαστε, αλλα 3,7 δεν νομιζω να ειναι either. Ενιγουει, αλλη ηταν η ουσια του ποστ, προχωραμε.

1 Like

παιχταράς Λώρης ανακοίνωσε Σαββόπουλο

2 Likes

Sav-όπουλος

4 Likes

Οχι

41%

1 Like

Έργο τέχνης είστε ε

16 Likes

Μου αρέσει που χθες εγραφα εδώ μήπως το προηγούμενο ΣΚ απο savatage έφερνε linkin park!

Πως μας πετσοκοψε ετσι ο τυπάς

2 Likes

To Οχι πηγαινε στο pun ετσι :stuck_out_tongue: κατα ταλλα Σαββοπουλαικος απο κουνια (λιτεραλι) και θα τιμησω !

2 Likes