αυτο που λετε για κινηση του λωρη να πιασει κ τα βαλκανια…εεεμ συγγνωμη αλλα μονο εγω θεωρω οτι τα βαλκανια εχουν κλασεις ανωτερα φεστιβαλ απο τα δικα μας εδω κ χρονια. ? ποσα κ ποσα συγκροτηματα πανε ρουμανιες βουλγαριες κτλ και εμας μας σνομπαρουν τα τελευταια χρονια ?
Έγινε κατανοητό εξαρχής!
Ναι ρε μην το συζητάς, πιο εύκολα θα πήγαινα εγώ σε αυτούς παρά στον Λώρη
Άσχετη ανακοίνωση με Savatage ο Νιονιος , αν είσαι καλά θα εμφανιστεί 14.06 & 21.06 ??
Ενώ το teaser ήταν για 28.06
LP αν φερει καποιος θα ειναι το ejekt. Αν καταλαβα καλα δλδ απ τους γριφους του Μπλακι.
Ενα φεστιβάλ Β. Ελλαδα το δικαιουμασταν νομιζω. Τωρα αν θα έχει κοσμο απ τα βαλκανικά θα δείξει αλλα πάντως το timing και το μερος ειναι ιδανικά. Χαμος απο σερβους, Ρουμάνους και βουλγαρους τουρίστες γινεται εκεινη την περίοδο και αλλοι μπορει να προτιμήσουν να κατεβουν διπλα στην θάλασσα απ το να δουν ενα όνομα στην Σοφια πχ
λες να φέρει και Sav-ιδάκη;;; (κλεμένο)
Ποια βόρεια Ελλάδα, εσύ είσαι νότια Γη πια!
Στην καρδια ειμαι μακεδoνας ρε
Θα εχω γυρισει μεχρι τoτε για κατι υπoχρεωσεις πριν φυγω μoνιμα (αν oλα πανε καλα) μετα τo καλoκαιρι
Χαμός θα γίνει!
Αναμενόμενο.
Τρελό πάντως που πριν δέκα χρόνια θα έβγαινε-δεν θα έβγαινε τέτοιο λαιβ και τώρα γίνεται σε έναν μεγάλο χώρο και λογικά sold out
Σουπερ. Καλυτερος χωρος, περισσοτερη ανεση. Μια χαρα.
Δεν σκάει και 2ο φεστιβάλ από Release;
Εχει γινει λιγο γκιλτι πλεζουρ αυτο το σαιτ
Ωραία όλα αυτά, αλλά …
Αν παιξουν Savatage + Manowar μαζι, εκαψα τη Βαρκελωνη. Και παιρνει φωτια το Κορδελιο.
Μαζί δύσκολο γιατί οι Manowar παίζουν Βουλγαρία στις 11 Ιουλίου. Αν έρθουν θα πάμε κάπου εκεί χρονικά, μπρος πίσω.
Εσυ να πας αλλου
Εγω θα εβαζα τελεια εδω, στην προταση σου. Wishful thinking ηταν, δεν προκειται να συμβει.
Το Κορδελιο τι σου φταίει;
Τα παραπονα σου στους Manowar. Αν θελεις, σου πασαρω το τηλ του Αρχηγου, να τα πειτε. Δεν θα στο προτεινα…