Φημες για συναυλιες #2

Αν είναι να μιλήσει στα ελληνικά όπως μόνο αυτός ξέρει δώστο μου και μένα.

8 Likes

Φακ δε γουορλντ χειλ εντ κιλ

3 Likes

…πότε;;;;

1 Like

Καλημέρα :metal:

12 Likes

Να κάνω μία ερώτηση και εγώ, τόσα νέοτερα συγκροτήματα έρχονται τα τελευταία 2-3 χρόνια, ενδεικτικά οι A7X, οι BMTH, Parkway Drive, Fontaines κτλ…Οι Turnstile θεωρούνται τόσο χαμηλότερου βεληνεκούς που δεν εχουμε δει ακόμα καμία κίνηση; Ή οι Refused που ξαναπεριοδεύουν; Δηλαδή ένα τέτοιο πακέτο δεν θα είχε εδώ κόσμο; Τόσο ρίσκο θα ήταν; Μου κάνει εντύπωση που είναι τόσο out of scope αλλά φέτος έχω δει πολύ καλές κινήσεις, οπότε ελπίζω. Μακάρι και σε QOTSA που πέρυσι δεν έκατσε.

5 Likes

Σε αυτό δεν έχω απάντηση, αλλά ίσως πρέπει να δούμε αν αυτό το μουσικό ρεύμα και πόσο μάλλον το νέο αίμα του ρεύματος αν έχει τόση απήχηση στην Ελλάδα , κρίνοντας ίσως και με βάση εμφάνισης παρόμοιων γκρουπ

Εγώ δεν έχω καθόλου άποψη για τη σκηνή

Εγώ δεν έχω για το metalcore απλά ρωτάω πιο πολύ οι Parkway Drive ας πούμε είναι τόσο μεγαλύτερο σε μέγεθος όνομα που ήταν headline act στο Release? Ή οι Bullet for my Valentine? Ειλικρινά ρωτάω, δεν ξέρω. Μάλλον είναι πιο established…?

Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο οι μπάντες. Οι Turnstile είναι μπαντάρα αλλά οι Parkway Drive και οι A7x είναι headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης (Hellfest, Download, Graspop κτλπ). Καμία σχέση το στάτους των Turnstile με αυτών των συγκροτημάτων. Οι Bmth είναι ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος από τις άλλες δύο.

3 Likes

Φέρτεεεεεεε Turnstile

3 Likes

Φέρτε ναι, σε κλειστό όμως να γίνει σωστά.

1 Like

Θα ξαναβγούν σε φεστιβάλς στην Ευρώπη το 2025, δηλαδή στη μέρα των Green Day είναι υπερκουτί, 1 ωρίτσα support, και παίζουν αυτοί 2-2.30 ώρες, δε χρειάζεται παραπάνω.

Εγώ το έχω κάνει ήδη, και το ξανάκανα τώρα, όλοι εδώ για request → Turnstile Concerts & Live Tour Dates: 2024-2025 Tickets | Bandsintown

Τέλος, το καλοκαίρι που τους είδα, έπιασα τον Brennan και του είπα “Come to Greece”, ό,τι μπορούσα να κάνω το έχω κάνει δλδ :stuck_out_tongue:

4 Likes

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα βασικά - δεν έχουμε μεγάλο εσωτερικό χώρο οπότε τα μεγάλα λαιβ γίνονται αναγκαστικά καλοκαίρι.

Ναι, ναι, να πεθάνουμε όλοι, όχι, εντάξει, μια χαρά Πλατεία Νερού δεν πειράζει!

1 Like

Μια χαρά είναι το Floyd σε μέγεθος για Turnstile πάντως, αν και στα όνειρα μου το live αυτό θα ήταν σε αρκετά μικρότερο club αλλά αυτό δε γίνεται πια.

2 Likes

Ιούνιος 24, με 2 χρόνια το Glow On στην πλάτη, παίξαν σε κλαμπ 2000 ατόμων στη Βαρκελώνη. Αν δε βγάλουν νέο άλμπουμ (και να είναι παρόμοιας φύσης με το προηγούμενο εμπορικά), δεν πρόκειται να ανέβουν επίπεδο και να γεμίζουν εύκολα 4-5k κόσμο (3.5 γύρω δε χωράει το Floyd?)

1 Like

Για το κασέ και το μέγεθος τους είναι πολύ μικρό πιστεύω.

Χωρίς να θέλω να κάνω challenge κάτι, στο RYM η δημοφιλία του Glow On σε ratings είναι κατά πολύ μεγαλύτερη κάθε δίσκου των παραπάνω groups, αλλά its OK, το καταλαβαίνω αυτό που λέτε. Άντε να δούμε γιατί φέτος η μόνη λύση θα είναι εξωτερικό.

Όχι ρε συ. Δε νομίζω να χωράει πάνω από 1,5 με 2 χιλιάδες κόσμο.

Κοίτα αν δε σε πείθει η θέση της κάθε μπάντας στα φεστιβάλ (που είναι ίσως ένα από τα καλύτερα κριτήρια για το στάτους) σκέψου ότι οι bmth έχουν 13,7 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές Spotify, αντίστοιχα οι Turnstile 1,1. Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. (Δεν κάνουμε συζήτηση περί καλύτερης ή χειρότερης μπάντας προφανώς, για το στάτους μιλάμε).

3 Likes

Κι εγώ νομίζω γύρω στα 2000 άντε 2500 να χωράει.