Φημες για συναυλιες #2

:bomb::bomb::bomb::bomb::bomb::bomb::bomb:

7 Likes

Φερτους στο χωραφι vol.2 Κατερινη!

2 Likes

Μη λετε μλκς ρε μλκ. Λυπηθειτε μας.

3 Likes

Ητάν αρκετά τα λεφτά Dee :smiley: χαχα, αλλά ντάξ, καλά παίζει οπότε, γιατί όχι. και οι slayer αλλαξοπίστησαν κτλ. για Sister κατεβαίνω και Αθήνα !

η πιθανότητα πρέπει να είναι στο 0%, αλλά αναμένουμε roxx.gr να βγάλει άρθρο “ακούγεται για system στην Ελλαδα” και μετα από 1 βδομαδα “τελικα δεν θα έρθουν οι system στην Ελλαδα”

4 Likes

το άλλο το μπλογκ το μέταλ τι λέει;

Twisted sister την τελευταια φορα που ηρθαν (2011 στην Ιερα οδο) ηταν τρομερο party η εμφανιση τους, πηγα με μουντ και οτι θα δω δεινοσαυρους για τη νοσταλγια που τους ακουγαμε πιτσιρικαδες και αυτοι τα γαμησαν ολα, οπως και το κοινο. Θα εχουν περασει 15 χρονια απο τοτε, αλλα πιστευω ακομα και τωρα θα ιδρωσουν τη φανελα με το παραπανω οπου παιξουν.

7 Likes

Κλαιω απο συγκινηση!
Τους ειδα τοτε δυο φορες συνεχομενες '05-'06 αν θυμαμαι καλα στο χωραφι!Επικα live με support Dio και Crimson Glory,το οποιο live των τελευταιων εχω αποθανατισει με την καμερα και υπαρχει στο yt αφου καποιος την ανεβασε χωρις την αδεια μου,τες πα!

ΥΓ.Οποιος εχει χρονο ας κανει τον κοπο να παρακολουθησει μια αρκετα παλια συνεντευξη του JJ,ειναι οτι συγκλονιστικοτερο εχω ακουσει για ιστορια μπαντας.

Ειδικα στο σημειο που ελεγε οτι δουλευε σαν πωλητης στερεοφωνικων,πηγαινε σε σπιτια να κανει εγκαταστασεις εξοπλισμου κι εβλεπε τον εαυτο του αφισα στα δωματια κι ο πελατης δεν τον αναγνωριζε…

3 Likes

Πότε είναι ακριβώς τελικά οι messa στην Αθήνα?

Messa στον Δεκέμβριο.

Summary

Σόρρυ ειλικρινά

8 Likes

Οι TS ειναι η επιτομη του παρτι. Και κατα τη γνωμη μου, το ιδιο ειναι οι Anthrax. Συνεπως το πακετο TS/Dio/Anthrax τοτε ηταν μεγαλειωδες. Γενικως οι TS ειναι 101% επαγγελματιες. Οποιος εχει δει το ντοκιμαντερ τους, θα το καταλαβει, ειδικα οι δυο συγκεκριμενοι (Dee + JJ) που εδιναν πολυ βαση στη λεπτομερεια.

Μακαρι να τους δουμε, εδω ή εκει (οχι Κατερινη, παρακαλω πολυ), μπορει να μην εχουμε ευκαιρια ξανα.

4 Likes

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι η επανένωση των TWISTED SISTER το 2026 δεν θα περιλαμβάνει τον επί χρόνια μπασίστα Mark Mendoza, ο Dee Snider απάντησε ως εξής: «Μπορώ μόνο να πω αγεφύρωτες διαφορές και να το αφήσω έτσι».
Στην περιοδεία θα συμμετάσχει ο Russell Pzütto στο μπάσο. Ο Pzütto έχει παίξει με τους TWISTED SISTER στο παρελθόν και ήταν επίσης μέλος των συγκροτημάτων που έκαναν περιοδείες για τα σόλο projects του Snider.

1 Like

Μιας και δεν είχα δουλειά σήμερα πήγα για ένα χαλαρό περπάτημα στο ποικίλο όρος. Σε κάποια φάση ξεπροβάλει ένας αγριόχοιρος ολόκληρο θηρίο και κατάντησα να τρέχω για τη ζωή μου.

5 Likes

αγιασθητω το ονομα σου πολλά τα χαμένα χρόνια από το 2022

3 Likes

Μιλάνε για Σεπτέμβριο του 2026… Αν ισχύει, ωραία θα μπει το φθινόπωρο!

3 Likes

Και μάλιστα Αθηνα-Θεσσαλονικη.

1 Like

Μέηντεν είναι αυτό τώρα;

ψάχνω απεγνωσμένα κάποια σύνδεση με QotSA αλλά μάταια :rofl:

2 Likes

7 Likes

Ας ελπισουμε εαν οντως γινει 2nd leg να αλλαξουν και 2-3 τραγουδια να γουσταρουμε.

1 Like

ονειρο ζωης…