Φημες για συναυλιες #2

οπως;

θα αλλαζα τα χιλιοπαιγμενα 2 mins/aces/wasted με die with your boots on/tailgunner/infinite dreams. Η εστω το flash of the blade μιας και το παιζει πλεον ο bruce με τη σολο μπαντα του. Θεωρω αυτα που
εγραψα ειναι καπως ρεαλιστικα δεν ζηταω πχ to tame a land ή sea of madness. :joy:

1 Like

Και γω θέλω τη Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά τι να κάνουμε

2 Likes

συμφωνω απολυτα, αλλα μειντεν ειναι,αποκλειεται!

1 Like

Αχαχαχ με πεθανες με το σχολιο!
Συνηθως αλλαζουν 2-3 κομματια σε second leg tours. Θελω να πιστευω οτι εστω 2 θα αλλαχτουν και ενα θα ειναι καπως πιο ‘‘σπανιο’’. Τοσο teaser πχ φετος με το Only the good die young και δεν το επαιξαν εν τελει.

μακαρι!
ειδικα για το “only…”!
απλα οι μειντεν εδω και χρονια , πιο πολυ ασχολουνται με το stage show, παρα με το σετλιστ.
πχ τελευταιο τουρ (αν θυμαμαι καλα),ηταν ιδιο σετ 2 χρονια.

1 Like

helloween,sabaton-savatage κλεισμενοι απ οτι πηρε το αυτι μου.

11 Likes

Ελπίζουμε με jon?

…και κάπως έτσι, η καθιερωμένη ετήσια ερώτηση αν ακούγεται κάτι για Maiden του χρόνου, αποκτά μετά από καιρό κυριολεκτική σημασία! Σε αυτό συνηγορεί το ακαταμάχητο πειστήριο ότι ξεκίνησε ήδη η συζήτηση για το setlist!

9 Likes

Ελπίζω να μην ειναι savatage support σε sabaton

αυτο ειναι ευκολο, γιατι με το που τελειωσουν οι Savatage φυγαμε.
το μαρτυριο ειναι να περιμενουμε να τελειωσουν πρωτα οι Σαβατον για να δουμε Savatage.
:stuck_out_tongue:

16 Likes

Γλιτώνεις και την κίνηση στο φεύγα

2 Likes

μη σου πω και στο πήγαινε

1 Like

Όπως πρόπερσι με Blind Guardian - Sabbaton στο Release. Είδαμε τους Guardian μια χαρά και μετά φύγαμε κύριοι και άνετοι.

3 Likes

To κακό είναι οτι αν οι Savatage είναι το σαπόρτ θα παίξουν και λιγότερη ώρα.

Μακάρι να παίξουν Savatage και Sabaton την ίδια μέρα. Δεν με νοιάζει ποιος θα βγει πρώτος ή δεύτερος. Θα έχω την ευκαιρία να πάω για πρώτη φορά στη ζωή μου σε συναυλία με τον πατέρα μου, 74 ετών, ο οποίος είναι φαν Sabaton.(εμένα μου αρέσουν 4-5 τραγούδια όλα κι όλα). Θα δω εγώ Savatage και εκείνος Sabaton :laughing:

16 Likes

Πολυ δυνατό αυτό. Σου ευχομαι να δεις πολλα ακόμα λαιβ μαζί του

8 Likes

Λυσσάξτε ελεύθερα! :smiley:

Κάτι πήρε το μάτι μου για ανακοινώσεις 23/9, δεν ξέρω αν θα είναι για όλο το σκέλος ή μεμονωμένες εμφανίσεις.

2 Likes

Κάθε βδομάδα θα έχουμε ντέρμπι εκείνο τον μήνα

4 Likes

αντε να τους πεισω να μου δώσουν αδεια απο μαιο μεχρι σεπτεμβριο…