Αυτό που ζητάς απλά δεν γίνεται
Kreator θα δουμε?
είδαμε τον Ιούλη στα Χανιά φίλε! τρομερό σόου με καλεσμένο UDO για ένα κομμάτι…
Που είναι ο blackie?? Έχουμε ελπίδες για πακέτο helloween, twisted sister? Savatage? Για νέους linkin park που δίνουν τίμια λάιβ με την καινούργια τύπισσα; Ο λαός θέλει απαντήσεις για να ξέρει αν θα πουλήσει μόνο νεφρό, ή θα πάμε και σε άλλα όργανα.
Πακετο δεν φανταζομαι, αν σκεφτουμε οτι παιζουν στη Βουλγαρια σε διαφορετικες μερες. Αλλα εκει στις μερες πριν/μετα το φεστιβαλ δεν θα μου κανει εντυπωση να τους δουμε να ερχονται σκορπια. Δεν ξερω τι εχουν ανακοινωσει οι δυο μπαντες, αλλα TS μεσα στο ΣΚ (παιζουν Παρασκευη) ή και μια μερα πριν, Κολοκυθες ΠΠΣ (παιζουν Κυριακη) ή ΔΤ.
Savatage τους εχω κλεισμενους (στο κεφαλι μου) για Ριλιζ, οπως και Κολοκυθες. Αλλα οχι μαζι, ελπιζω να κανω λαθος. Το θεμα ειναι οτι εχει αρκετους διοργανωτες, ειδικα αν ο Λωρης παλεψει για καμια Κατερινη (και ειναι κοντα η Βουλγαρια). Δεν τον βλεπω ομως να κλεινει ουτε Εφη Θωδη με το ρεπιουτεισο που εχει. Γενικως ειναι και θεμα πλειστηριασμου/παζαριου το τι φαγητο θα βγαλει η μαρμιτα.
Savatage πανε για Μαλακάσα πιστεύω, δύσκολα θα τους φέρει αλλος διοργανωτης μία χρονια μετά.
Για twisted sister θα γίνει μαχη οπως το βλεπω, για Helloween αν έρθουν πιο λογικό μου φαίνεται το ριλις
εντωμεταξυ ασχετο αλλα Φιλλιπούπολη βλέπω 3 μερες φεστιβαλ και οι 2 αυτες μπάντες μαζεμενες ωραια και οργανωμενα σε μια ωραια φαση συν ενα ακομα γκρουπ που ακομα δεν εχει ανακοινωθει. και θα ερθουν εδω και λογικα θα τους δούμε με διαφορα εβδομαδων…γαμω
Ποτέ σου να μη ξεχνάς, το τι ιστορικές “κλεψιές” έχουν γίνει στα αεροδρόμια εν καιρώ μετεγγραφών. ![]()
Κι εγώ νομίζω ότι γίνεται σε τέτοιου μεγέθους ονόματα. Σε μεγαλύτερα ίσως λίγο πιο δύσκολα, αλλά κι εκεί γίνεται. Ας έρθουν όμως πρώτα και βλέπουμε. Πάντως εκείνοι άφησαν ανοιχτό να ξανάρθουν του χρόνου, δεν είναι μόνο ένα ακόμη wishful thinking.
Η Αναστασοπούλου στο insta, είπε για άλλη μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο…
Έλεος αυτός ο Μάϊος, βάλτε κάτι και τους υπόλοιπους μήνες! ![]()
Ποια είναι αυτή;
Η γυναικα του φωτη νομιζω .
Τεσπα διαολε παμε για το πιο γεματο καλοκαιρι χωρις να εχει ανακοινωθει ακομα τπτ αλλο…!!
Την Δευτέρα με τον κηδεμόνα του ο κύριος.

Αυτή που συνέχεια όλος τυχαία κερδίζει σε διαγωνισμούς ταξίδια για συναυλίες στο εξωτερικό ![]()
Ποιος είναι ο Φώτης?
Ναι, ναι, ξέρω ο άντρας της Αναστασοπούλου
Fotis Benardo, μουσικός, τραγουδιστής, ντράμερ, παραγωγός. Παίζει ντραμς στους Nightfall απ’ το ‘20, κι έχει και τους power prog 6for9 στους οποίους τραγουδάει. Ήταν παλιά στους Septicflesh, και γενικά έχει περάσει από ένα σκασμό πρότζεκτ. Απ’ τις εγχώριες περσόνες
Κουτσομπολίστικη φυλλάδα έχει γίνει το τόπικ…
thanks!
On topic για motley crue μου ειπε κάποιος αλλα δεν ξέρω αν στεκει σαν το βαρυ ονομα που τιζαρεται.
Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα μαθουμε συντομα.