Και να το δω, δε θα το πιστέψω
Και Nightrage παίζει ο Φώτης
Κουλο μου φανηκε και μενα. Οπως και να χει παμε και για 3η μεγαλη συναυλια Μάιο απ οτι φαίνεται του πιο ροκ ηχου αυτη τη φορα
Το Υπόγειο λέει για Gorillaz, Suede και Moby συν πιθανότητα να ξανάρθουν SPRINTS και shame.
Def Leppard μηπως εννοουσε…
Savatage ακούστηκε (ναιξέρω) για τέλη Ιουλίου Αθήνα
ΦΕΡΤΕ ΣΠΡΙΝΤΣ !!!
it is a complete sentence
Gorillaz θα ήταν ωραία να έρθουν.Δε ξέρω βέβαια πόσο κόσμο θα μάζευαν.Για το ‘τρίτο μεγάλο όνομα’, ακουγόταν έντονα η Lady Gaga.Δεν είναι του rock χώρου, είναι όμως γαμάτηΤώρα Sprints, Suede, Moby, Def Leppard, Motley Crue, για μένα δε θεωρούνται ‘μεγάλοι’.Τους Sprints μόνο θα γούσταρα πολύ να τους δω, τα άλλα αδιάφορα.
τους θέλω σε δικό τους λάηβ ρε γαμώτο. ένα Gagarin ωραία και οικογενειακά να τους χαρούμε στο ένα μέτρο. μη σου πω και στο An
Καλα gorillaz θα ειναι κατι φρεσκο και δυνατό μακαρι να γίνει.
Κανοντας λιγο τον σερλοκ του καναπέ το περίφημο live του Μαΐου δεν μπορει να είναι Def Leppard γιατι ξεκινανε μεσα Ιουνίου την περιοδεια. Lady Gaga επίσης δεν μπορεί να είναι γιατι οσοι το λενε μιλάνε ξεκαθαρα για μπαντα. Οποτε ψαχνουμε μεγαλο ονομα του ροκ.
Savatage εχω ακουσει απο 4 διαφορετικές πηγες τουλάχιστον νομίζω είναι στανταρακι (Απο Λωρη απ οτι φαίνεται).
μήπως είναι Cure; (θα θελα) και για Lady Gaga μου κάθεται πάντως
για να το είπε η Αναστασοπούλου, φαντάζομαι θα είναι κάτι “εμπορικό” και ραδιοφωνικό.
Με Gorillaz και Cure εγώ έκλεισα ήδη για το 2026
Νομίζω το’χω:
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΘΑ ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΓΕΛΑΝΟ!!!11!1!!
Αν δεν μπούνε δεύτεροι ή τρίτοι, θα πάνε όλοι μαζί άκλαυτοι.
Cure έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν καλοκαιρινά φεστιβάλ. Γιατί όχι κι εδώ, έχουν πολυσυλλεκτικό κοινό και μαζεύουν και κόσμο=σίγουρη επιτυχία για διοργανωτή.
Tα δύο τελευταία των Suede, Autofiction και Antidepressants, φτάσαν No 2 στην Αγγλία. Στα live τους γίνεται χαμός, με τον Brett Anderson να τραγουδά ανάμεσα στο κοινό. Είναι στην καλύτερη φάση τους τα 25 τελευταία χρόνια. Μακάρι να τους φέρουν. Τους είχα δει το 2003 αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από εκείνο το live!
AC/DC
Πρωτοι εδω!!
(Μπορει να το ειπε και κάποιος πιο πανω βασικα, δεν τα διαβασα ολα😂)
Ταιριάζουν πολύ οι Cure στην περιγραφή, και θα έχουν κόσμο, δε θα γονατίσει και άλλο οικονομικά, μόνο το μέταλ κοινό.Επειδή τους έχω ξαναδεί, θα προτιμούσα την Gaga.
Metallica-Maiden-Gaga-Sprints-Savatage-Helloween-Gorillaz-Twisted Sister, πάει το δώρο Χριστουγέννων.
Δε ξέρω τι θα κάνουν οι Megadeth το καλοκαίρι, δεν έχω καταλάβει πως το έχει στο μυαλό του ο πρώην κιθαρίστας των Metallica, και ξενέρωσα λίγο με τα λίγα dates που έχουν βάλει για Ευρώπη οι Linkin Park, γιατί θα ήθελα να τους δω με την καινούργια τραγουδίστρια.Επίσης αν είναι Ευρώπη οι Offspring άνετα ήθελα άλλο ένα παρτάκι κιας είναι και μικρό χαλάλι…
Gaga αν έρθει μάλλον θα πάω, αλλά με αυτό το σκεπτικό θα έχω δώσει 150 για Metallica και άλλα τόσα για Gaga, 300€ για συναυλίες που θα πάω “φασέος” για να δω τις παραγωγές κλπ.
Μακάρι Cure και μακάρι Sprints σε μεμονωμένο gig σε κλειστό χώρο