Φημες για συναυλιες #2

AC/DC Μάιο Οακα!
Το ξαναλέω για να μη λετε τσάμπα ονόματα.

1 Like

Πολλοί (και εγώ) έχουμε γράψει για τα 150 των 'Tallica, αλλά μάγκες ξεχνάμε κάτι…Δεν παίζουν μόνοι τους.Θα δούμε και οδοστρωτήρες Gojira μαζί.Γιαυτό έχω γκρινιάξει περισσότερο για τις τιμές των Maiden που θα φέρουν support τίποτα ανύπαρκτους πάλι.150 για Metallica-Gojira makes sense.

1 Like

Θα ειναι. Ανακοινωθηκαν στο Jera.

1 Like

Προβλέπω ηλεκτρικές καταιγίδες πάλι.

2 Likes

δε γκρινιάζω, απλά τα έδωσε σε φάση “πάμε να δούμε ένα μεγάλο συγκρότημα” αλλά γενικά είμαι τουρίστας, δλδ μόνο χιτάκια κλπ

1 Like

Η gaga έχει τρομερό show, έβλεπα πριν λίγες μέρες ένα σόου που έκανε Βραζιλία νομίζω και έμεινα με ανοιχτό το στόμα.
Αυτό είναι το βρήκα.

3 Likes

Λοιπόν το γράφω 3η και τελευταία φορά.
Το όνομα που εννοεί η Πηνελόπη(και ισχύει αυτο που λεει)

Ειναι:

Οι AC/DC ! ! !

Μια στιγμή διάολε τι εννοείς;;
image

9 Likes

και 4η φορά να το πεις, δε νομίζω να ενθουσιαστούμε :stuck_out_tongue:

5 Likes

Δεν το λεω 4η, βαρεθηκα… αφου δε μ ακουτε😂

Ψηφίζω Cure, αφού ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Και έχουν βγάλει δισκάρα και κάνουν φανταστικά live (από άποψη απόδοσης/setlist/χρονικής διάρκειας) και ο Robert Smith διατηρεί φωνάρα.

3 Likes

Για να ειμαι ειλικρινής θα προτιμούσα οτιδήποτε εχουμε αναφέρει παραπάνω εκτός απο acdc

1 Like

Και εμενα motley crue τραβηγμένο μου φανηκε η ισως μπερδεμα με τους Def Leppard.

AC/DC καποτε θα τραβουσα τα βυζια μου πλεον οχι τοσο αλλα ειναι δυαντη βόμβα οπως και να χει

Σεβαστο…
Αλλα οι AC/DC ειναι.
Πλεον και γω δε νομιζω οτι θα παω…τους ειδα την προηγούμενη, το εζησα φουλ… και λεω να μεινω σ αυτην.

1 Like

Κι εγώ έτσι το βλέπω άσε που το εισιτήριο θα είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ

Shame φοβεροί στο λιοπύρι του Release. Εύκολα τους έβλεπα και σε δικό τους show. Φτάσαν και αυτοί τα 4 άλμπουμς.
Για Cure τα λόγια περιττά, παίζουν γεμάτα 3ωρα ή μέχρι να ξελιγωθεί ο Robert! Στο Release θα πρέπει δυστυχώς να τελειώνουν στις 23:00, οπότε θα χάσουμε καμιά δεκαπενταρια κομμάτια που θα παίζανε διαφορετικά…Καλά ας έρθουν κι έτσι!

3 Likes

Μπορεί να ξεκινήσουν νωρίτερα. Ή να τους φέρει το Ejekt. Ή να έχουν πετύχει την επιμήκυνση του ωραρίου που λέγανε στη συνέντευξη.

3 Likes

ACDC ήταν φέτος το καλοκαίρι Ευρώπη και τα live τους εχμ πως να το πω…δεν ήταν και τα καλύτερα από άποψη απόδοσης.Γιατί να περιοδεύσουν πάλι εδώ?

γιατί θα πληρωθούν. :roll_eyes:

7 Likes

Δε ξέρω δε το πολυπιστεύω αυτό.Δε τους λείπουν τα χρήματα.Ο Brian είναι αν δε κάνω λάθος 77-78 και δε βρίσκω λόγο να γυρίσει την Ευρώπη 2ο σερί καλοκαίρι αφού τραγουδάει μέτρια πλέον.Και για τους διοργανωτές δε βγάζει ιδιαίτερο νόημα αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί μεγάλα ονόματα του είδους για Ελλάδα.Μάλλον μας τρολλάρει ο Τσέχος.