Εγώ πάντως αν έρθουν με pretty reckless( δηλαδή Taylor Momsen🥰) να ανοίγουν τις συναυλίες τους.
Θα πάω τρέχοντας.
17 χρόνια μετά ε… Oh the memories…
Και πες ότι έρχονται, πως μπορούμε να μην πάμε;
Προτεραιότητες…
Δοθηκαν πολλα στους αλλους 2… θα δωσω και σε φεστιβαλ εξω πολλα(μάλλον Summerbreeze)κατι πρέπει να θυσιαστεί.
Αν είχαν ανακοινωθεί πριν τους άλλους 2,μαλλον θα είχα κλεισει… τώρα δύσκολα τα πράγματα.
Ρε σας τρολλαρει ρεεεε… έχει φωτό τον Άλεξ και τον τζόκερ
![]()
![]()
![]()
Ελα ειναι πολυ καλη η φωτο μου παραδέξου το😂
Το αγαπημενο σαιτ λεει οτι rockwave με rock hard παλευουν για running wild με rockwave να τους θελει για πιερια, savatage αν ειναι με λωρη μαλλον παει για λυκαβηττο αλλα ειναι και το release που κανει κινηση, φημες για cavalera conspiracy και my chemical romance. Παμε για δυνατο 0/4; Ενδεχομενως
Οι my chemical romance ανακοίνωσαν ημερομηνίες για Ευρώπη και αναμεσα σε αυτές ειναι και τρεις εμφανίσεις στο wembley. Δεν νομιζ οτι θα έρχονταν Ελλαδα σε αυτη τη φαση με τίποτα.
Θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν σκασουν οι MCR Ελλαδα! Αν και μιλαμε για αδιανοητα καλη μπαντα δε ξερω αν εχουμε το κοινο να υποστηριξουμε ενα λαιβ με αυτους headliners! Fingers crossed φυσικα για να ανακοινωθουν!

Αυτό το θέλουμε. Αυτό μας κάνει. Ταιριάζει και στο χώρο.
Και linkin park νομίζω βγαινουν ευρωπη. Θα ειναι καλή φάση.
Οτι είναι παιδια θα το ξερουμε πλέον αρχισε δυνατα η φαση. Παμε για δυνατη σεζόν.
Ενταξει τρολαρουν οι τυποι ![]()
είναι πληροφορίες από το οβάλ γραφείο της διοργανώτριας εταιρείας
Μoυ εστειλαν τo λινκ πριν λιγo ακoμα γελαω με αυτη τη φραση
Μου κανει εντυπωση, γιατι περσυ που τους ειδα Δουβλινο μου θυμησαν εποχες 2009. Ξαναπηγαινα χωρις δευτερη σκεψη.
Αθανασία Νταβαρίνου;
AC DC 26/05 όλο και πιο έντονα πλέον.
Updated :
Στράβωσε…
εκει θα παω και με την οικογενεια μου. Οσο οσο! (που λεει ο λογος)
Μα τους χίλιους κάστορες του Οντάριο!
Άντε να έρθει η Παρασκευή μπας και ξανά ερωτευτούμε