Ήταν στην Αθήνα το Σάββατο, παρεμπιπτόντως ![]()
Μπα σε αυτή νομίζω λείπει το φασέικο κοινό (επειδή πιάσαμε και τη συζήτηση στο thread για τη συναυλια των metallica
). Υπάρχουν τόσες swifties στην Ελλάδα; Βέβαια θα μου πεις έχουμε και τις influencers που θα το παίζουν swifties…
Χιούμορ ήταν αλλά ξέχασα το emoji.
Κι εγώ τα λεφτά μου στη Taylor ![]()
Ε καλά για να πετάξει ρύζι ήρθε
Oasis και Taylor Swift μπορούν άνετα να κάνουν 2ήμερα στο ΟΑΚΑ όπως οι Coldplay.
Πιθανόν να είναι και η Lady Gaga γιατί είχε ακουστεί κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν έχει δυναμική για πάνω από μία συναυλίες, πιθανό το κόβω όμως.
Στη Taylor Swift ομως παιδια πρεπει να υπολογιζετε και τη ταριφα της. Νομιζω αυτη και η Lady Gaga πρεπει να εχουν απο τα μεγαλυτερα κασε στη βιομηχανία. Πως θα βγάλει κέρδος μετά η εταιρεία παραγωγής; Θα πρέπει να είναι 250 ευρώ μ.ο εισιτηριου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί που θα διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό για Taylor Swift;
Έφτασε η ώρα.

ναι.
Υπάρχουν και οι τουρίστες
Δόξα τω θεώ
Λέτε να δούμε τίποτα Muse στο ΟΑΚΑ;
Rolling Stones??? Η μηπως Bruce ?
Λέμε ο καθένας ότι θα ήθελε και θα σκάσει καμία Βίσση πάλι!
οι Stones βγάζουν άλμπουμ και η Αθήνα είχε παίξει σαν όνομα στην περιοδεία που ετοιμαζόταν για το 2025 και τελικά ακυρώθηκε.
Αυτοί όντως μπορούν να δώσουν μεγάλο boost. Παίζει και να γίνεται. Γενικότερα οι συναυλίες έχουν γίνει από τα πιο περιζήτητα experiences μετά τη πανδημία.
Όπως κι εμείς βλέπουμε σαν ευκαιρία να πάμε έξω για συναυλία και να δούμε την Χ πόλη και να κάνουμε καμία εκδρομή, έτσι το βλέπουν και οι απέξω για εμάς.
Στο μεταξύ, πήζουμε που πήζουμε από τουρίστες, αυτό μας έλειπε να έρθουν κι άλλοι λόγω συναυλίας!
Οι συναυλίες των rolling stones, μου θυμίζουν σε ρίσκο,την ευρωπαϊκή περιοδεία του Ozzy που θα έκανε πριν από 2 χρόνια νομίζω και είχαν βγάλει και εισιτήρια προς πώληση.
Ελπίζω Oasis. Όλα τα άλλα είναι μπαρούφες.
Ποια Taylor Swift ρε, αυτή είναι για 14χρονες έφηβες ![]()
Ή για κάτι 63χρονους πρωθυπουργούς που τους κάνουν δώρο (freebies) τα εισιτήρια για συναυλία Swift.
Τουλάχιστον φέρτε καμιά pop star της προκοπής αν είναι να φέρετε τέτοιο στυλ.
Ο Liam Gallagher είπε ότι του άρεσε το νέο single των Rolling Stones αλλά και πάλι δεν μου λέει πολλά να δω κάτι 83χρονους υπερήλικες στη σκηνή.
Εγώ το βρήκα απλά ok. Δεν έχουν να δώσουν κάτι δισκογραφικά εν έτει 2026.
Λίγα λόγια και σταράτα, παραμένω ταπεινός ακόλουθος
2 μέρες Metallica ![]()
Tool δεν γεμιζουν ΟΑΚΑ.
H high priority πλεον παιζει μπαλα με τεραστια ονοματα στο ΟΑΚΑ. Ισως οχι και OASIS.
Dua Lipa θα πηγαινα και εγω
(Swift οχι)
Μακαρι Bruce η Stones, και ας ειναι με Π.
Σιγουρα θα γινοταν κακος χαμος και με Weeknd που γενικά περιοδεύει Ευρώπη.