Φημες για συναυλιες #2

Ισως οχι και OASIS

Definitely Maybe…

1 Like

Stones bruce oasis μου έρχονται στο μυαλο. Ειναι τα μονα νομιζω που μπορουν να κανουν sold out σε λιγες ωρες.

Τέτοια λέτε και θα αρχίσω να σκέφοτμαι Bjork (αν και αμφιβάλω αν θα γέμιζε ΟΑΚΑ. Αν είχαμε ακόμη το Badmington μπορεί. Κάνα SNF)

Πέραν της High Priority, δεν έχει ζητήσει κάποιος άλλος το ΟΑΚΑ για συναυλίες μέσα στο 2027; Φαντάζομαι κάποιο τζιμάνι στη Διαύγεια μπορεί να το δει και να έχουμε κι άλλα speculation! :stuck_out_tongue:

πολύ τζιμάνι δεν είμαι αλλά έφαγα ένα μισαωράκι ψάχνοντας (σάμπως είχα δουλειά να κάνω;
“ναι, είχα” είναι η απάντηση αλλα τεσπα) και δεν βρήκα κάτι άλλο στο ΟΑΚΑ για το 2027. Στην απόφαση που λέμε πάντως παρακάτω γράφει ότι θα ξανασυζητήσουν για τις 4 συναυλίες “σε χρόνο που θα επιτρέπει την πλήρη διασταύρωση με το οριστικοποιημένο αθλητικό καλεντάρι και υπό τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟ”. Οπότε όποιος/α γνωρίζει πρόσωπα είτε στη High Priority, είτε στο Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, είτε στην Πανάθα, ας κάνει μια κατασκοπευτική, να μας πει κι εμάς

4 Likes

Δηλαδη ο κυριος Ιωαννης θα ειναι αυτος που θα αποφασισει τι θα δουμε στο ΟΑΚΑ το ετος 2027; Αν η κριση του στα μουσικα ειναι εστω και κατα το ημισυ οσο σωστη ειναι η κριση του στα αθλητικα, ετοιμαστειτε για τις πιο ενδοξες βραδιες της ζωης σας!

8 Likes

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω και την ενδεχόμεη εμπλοκή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ζητάει το ΟΑΚΑ εν όψη της ανακαίνισης του Καραϊσκάκη. Οπότε βάλτε και τον χοντρό στο παιχνίδι. Ο κυρ Γιάννης θα λέει Dua Lipa και ο χοντρός Lady Gaga. :rofl: :rofl: :rofl:

(αν και μάλλον το χρονοδιάγραμμα της ανακαίνισης έχει πάει πίσω οπότε ίσως πάει για 2028)

2 Likes

Metallica no repeat weekend
AC/DC
Rolling Stones

Α ναι, τους είχα ξεχάσει τους AC/DC

Oasis ή AC/DC λοιπόν.

Αν και χωρίς Phil Rudd, Cliff Williams, Malcolm Young δεν είναι αμιγώς AC/DC

OASIS και LINKIN PARK πιστεύω. Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ακόμα.

2 Likes

Gaga αν δεν εχει κανα 200αρι το φτηνοτερο ξερω γω θα εψηνα ασχημα. Swift βαριεμαι αφορητα.

1 Like

Τρομερή, σου επιβεβαιώνω πως αξίζει

3 Likes
  1. Linkin Park
  2. System of a down
  3. Bruce Springsteen
  4. Bon Jovi

Ας γράψω και εγώ 4 μπάντες…

AC DC , πολύ σωστά!

Ναι ρε. Από swift οριακά το Suzuki.

Gaga μια κερκίδα με ένα 100αρι πήγαινα

@pantelis79 ο κύριος Ιωάννης μαζί με τον Μπαλντινι τι θα προτείνει;

1 Like

Να σου πω εγώ καλύτερα τι προτείνω να κάνει ο κύριος Ιωάννης :joy:;

3 Likes

Linkink Park παντως μαλλον κανουν ρεπο του χρονου το καλοκαιρι. Και αμφιβαλλω αν σε ενα χρονο απο τωρα θα μπορουν να γεμισουυν το ΟΑΚΑ με την αμοιβη που παιρνουν, αφου ηδη τρεχουν αυτη τη φετινη περιοδεια και εχει γινει το μπαμ με τη νεα τραγουδιστρια. Προφανως μπορουν να κανουν πολλα εισιτηρια, αλλα για φουλ Σταδιο δεν ειμαι πολυ σιγουρος.

System πρεπει να γινει συναστρια, αλλα νομιζω οτι καθως βγαινουν για συναυλιες οποτε ειναι πολλα τα λεφτα και χωρις κανεναν προφανη λογο, δεν θα ελεγα οτι δεν γινεται. Μπρους ωραια θα ηταν, αλλα ποσες φορες το εχουμε ακουσει σαν φημη γμτ; Για τα αλλα τωρα δεν ξερω, αλλα περαν των AC/DC και ισως της Gaga, θεωρειτε οτι γεμιζει το ΟΑΚΑ; Εκτος Αγγλιας, οι Oasis συγκεντρωνουν 60Κ στην υπολοιπη Ευρωπη ξερωγω; Δεν γνωριζω.

Δεν χρειαζεται να εχει και 90κ κοσμο για να θεωρηθει επιτυχημενη.
Εξαρταται και απο το κασε της μπαντας.

Καθε τεραστιο ονομα θα το γεμισει παντως (dua lipa, lady gaga, stones κλπ)

System ρε να τρελαθεί ο μικρός

11 Likes

To βασικο ειναι να φιλοτιμηθει το release, μιας και ευτυχως τους διωχνουν απο την κακη (για ανω των 10.000 κοσμου) Πλατεία νερού, μπας και κανει καποιο σοβαρο Φεστιβαλ στο ΟΑΚΑ και να σταματησει τα gigs.

1 Like

Παίζει να είναι ο αγαπημένος μου συναυλιακός χώρος στην Αθήνα για open air συναυλίες.

5 Likes