Φημες για συναυλιες #2

ειναι ενταξει μεχρι ο κοσμος να φτασει τον πυργο…

Το release (από αυτά που λένε οι ίδιοι) θα πάω σε μεγάλο χώρο που να μπορεί να υποστηρίξει περισσότερες από μία σκηνές.

Τώρα τι χώρος θα είναι και που δεν έχω ιδέα.

Για Μαρκόπουλο έχει ακουστεί.

3 Likes

Και κάπου εκεί θα πεθάνει και το release, γιατί η πλατεία νερού ήταν εύκολα προσβάσιμη.

Ισχύει, τι Μαρκόπουλο ρε παιδιά, για Πλατεία Νερού έπαιρνες ένα 550 και έφτανες (κι ένα σωρό άλλα μέσα). Το Μαρκόπουλο μάλλον θα έχει την τύχη της Μαλακάσας. (φυσικά μακάρι να διαψευστώ)

Μην το έχεις δεδομένο.

Σκέψου, ανήκουμε σε μια γενιά που έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την Μαλακάσα.

Αν φτιάξει πραγματικό φεστιβάλ, θα πιάσει όπου και αν γίνει.

1 Like

Φοβερός χώρος με άθλιο διοργανωτή και μηδενική προσβασιμότητα. Το ότι ειδαμε κορυφαίες συναυλίες λόγω ονομάτων, δεν σημαίνει τίποτα για την διοργάνωση που μου φαίνεται η πλειοψηφία ακόμα θάβει. Επίσης ήταν εποχές που δεν έκανε κανείς άλλος σοβαρές για τον ήχο συναυλίες.

Αυτές οι εποχές πέρασαν, το release έδειξε ξεκάθαρα το δρόμο από άποψη διοργάνωσης και σεβασμού στον θεατή ( με τα οποία προβλήματα σε κάποιες από αυτές), το ejekt ακολουθεί, καταιδρωμενο και σαφώς πιο ακριβό και δεν είναι τυχαίο που και οι 2 είχαν βρει χώρο εύκολα προσβάσιμο. Το release αν βγει εκτός πόλης, θα χάσει το κοινό του σταδιακά. Σε μια μέρα εργάσιμη, ο κόσμος που θα πάει Μαρκόπουλο για να δει τις οποίες μπάντες , ακόμα και αν στην αρχή μπορεί να είναι αρκετός, στην συνέχεια θα φθίνει. Τουλαχιστον, έτσι το βλέπω.

3 Likes

Αυτό

Α και αυτό

1 Like

Τελειως ασχετη ερωτηση. Απο πλατεια νερου πως γυρναω ( εκτος απο ταξι) πετραλωνα?

Εγώ πάντως ονειρεύομαι ένα τριήμερο φεστιβάλ στο Μαρκόπουλο, με 15 -18 μπάντες την ημέρα σε τρεις σκηνές. Ταυτόχρονα ξέρω ότι αποκλείεται να γίνει τέτοιο πράγμα και θα παραμείνω μόνιμος μουσικός εκδρομέας στα εξωτερικά για όλα τα επόμενα καλοκαίρια. Όσο ακόμα αντέχω τουλάχιστον. Αλλά αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα να γίνει, στο Μαρκόπουλο θα μπορούσε να είναι το μέρος.

1 Like

Συμφωνώ για το release σε όσα λες, αλλά δεν μπορεί να υποστηρίξει ακόμα μεγαλύτερα ονόματα στην πλατεία νερού.
Τον μεγαλύτερο κόσμο που έχω δει εκεί είναι στους Slipknot και στους Cure στο Ejekt.

Εδώ πήγαμε Κατερίνη για Savatage, στο Μαρκόπουλο θα κολλήσουμε; Πιστεύω θα πάει καλά το εγχείρημα αλλαγής χώρου.

Απ οτι εχω μάθει ειναι σχεδον σίγουρο το Μαρκόπουλο.

1 Like

επειδη ειμαι ασχετος με την φάση και το μέρος, τί ακριβώς έχει εκεί?

Μήπως με αυτόν τον τρόπο, κάπως κάνουν και πλάνο για 3ημερο-4ημερο φεστιβάλ με την κανονική σημασία του όρου.

Δύσκολο εγχείρημα. Θα δείξει.

2 Likes

Αν έχει καβατζωσει μεγάλη έκταση και έχει σκοπό να ανέβει επίπεδο το Ριλιζ , χαλάλι η απόσταση για Μαρκόπουλο

Είναι διοργανωτής που την ψάχνει τη δουλειά και τον θεωρώ πολύ καλό

2 Likes

Τραμ μέχρι Φάληρο και μετά ηλεκτρικό;
Δεν είμαι σίγουρος αν βγαίνουν τα ωράρια όμως.

1 Like

Μαρκόπουλο στιλ Hellfest και έτσι θα είναι.

1 Like

Στον ιππόδρομο. Ηταν να παίξουν οι chilli peppers εκεί αλλά…covid!

2 Likes

Πάντως όταν μιλάμε για πολυήμερα φεστιβάλ και πολλές σκηνές open air, δεν υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις (βασικά δεν ξέρω καν αν υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις) που η τοποθεσία είναι εντός αστικού ιστού. Μακάρι να πάει η χώρα μας προς κάτι τέτοιο.

2 Likes