Φημες για συναυλιες #2

Ναι σε όλα.

NOS Alive στη Λισαβωνα.

Μαρκοπουλο θα παει το Release, στον ιπποδρομο.

2 Likes

Oasis δεν ειχαν ευρωπαικο τουρ το 2025, οπότε το τουρ του 27 θα εχει πολυ μεγαλυτερη δυναμικη. Υπαρχουν φημες οτι Ιταλια είναι booked το Olimpico που είναι 70k.

Βέβαια Ιταλία έχουν άλλη δυναμική. Το έχω ζήσει και σε live του Liam Gallagher. Καμία σχέση με εδώ. Έχω την εντύπωση όμως ότι όταν βάλουμε τουρίστες και γενικότερα τα Βαλκάνια, για μια βραδιά και δυνατό support (muse θα ήταν δυνατό) θα γέμιζε το OAKA.

NOS Alive στη Λισαβόνα και το Primavera στη Βαρκελώνη.

Στο πρώτο είχα πάει το 2023 και θυμάμαι εξαιρετική διοργάνωση. Στο δεύτερο θα πάω φέτος.

Στο εξωτερικό βέβαια στα φεστιβάλ συμμετέχει και η πολιτεία και συνδράμει εκτός από επιχορηγήσεις και με λεωφορεία κλπ ώστε να διευκολύνεται η αποχώρηση.
Είχαν άπειρα αστικά λεωφορεία, που έκαναν 3 διαδρομές προς το κέντρο και έφευγαν αν 5 λεπτά. Με το κανονικό εισιτήριο που χρησιμοποιούσες στα ΜΜΜ.
Θυμάμαι ότι από την ώρα που τελείωσαν οι Arctic Monkeys ήμουν στο ξενοδοχείο σε 1 ώρα. (Ναι δεν πήγα για ποτό :stuck_out_tongue:)

1 Like

Κι εγώ από την ώρα που τελείωσαν οι Metallica ήμουν σπίτι σε 1h15m. Απλά μένω 3 σταθμούς μακριά από το ΟΑΚΑ :laughing:

4 Likes

Arctic Monkeys ήταν εφιαλτική η επιστροφή καθώς δεν έπαιζε ταξί με τίποτα και φτάσαμε με τα πόδια Νέα Σμύρνη για μέχρι το Παγκράτι.

Metallica από την άλλη σε 35λεπτα σπίτι :partying_face: πάρκαρα απέναντι και μετά Αττική μπαμ.

2 Likes

Αυτο σκεφτομουν ακριβως, δεν θα εχω και τον ψυχαναγκασμο να μπω αρενα οποτε ενα 100αρικακι και χαλαρα στην θεσουλα μου μια χαρα θα ειναι.

1 Like

Για release και τι θα κάνουν στον νέο χώρο, θυμάμαι σε μια συνέντευξη των διοργανωτών είχαν πει ότι το σύστημα με τα σπασμένα “gigs”, αντί του πολυημέρου φεστιβάλ, συμφέρει το κοινό γιατί μπορούμε να διαλέγουμε ποιες μπάντες μας ενδιαφέρουν και να πηγαίνουμε στοχευμένα.

Μακάρι να έχει αλλάξει κάτι και να κάνουν κανονικό φεστιβάλ, γιατί με την παραπάνω δήλωση σκεφτόμουν ότι μια από τα ίδια θα είναι και στο Μαρκόπουλο.

αυτό μπορεί και να το λέγανε γιατί αυτό μπορούσαν να προσφέρουν. αν τώρα δημιουργηθούν άλλες δυνατότητες μπορεί να πούνε άλλα. θα ξέρουμε σε λίγους μήνες

μήπως το πάνε σε ιππόδρομο ?

• αποτυχημένη προσπάθεια για gif αυγολέμονου *
5 Likes

Αν ο ιππόδρομος είναι αυτό που μου βγάζει στο Google Maps, από κάποιο κεντρικό σημείο (Μέγαρο Μουσικής) με τα μέσα θέλει ~2 ώρες (συμπεριλαμβανομένων ~35 λεπτών περπατήματος).

Καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι βιώσιμο σε καμία περίπτωση.

στη Μαλακάσα πως πας με τα μέσα δηλαδή;

4 Likes

θα βαλουν από σταθμό μετρο λεωφορεία ρε παιδιά…

4 Likes

Ενα πουλμανακι απο την διοργανωση να κανει μια κυκλικη το Προαστιακος-Συναυλιακος χωρος, δεν θελει τιποτα τρομερο

1 Like

Έξω από τον ιππόδρομο θα είναι έχει ένα μεγάλο χώρο σαν πάρκο. Μπαίνουν άνετα 2 σκηνές

Ένας παράγοντας που κάνει δύσκολη τη μετάβαση εκεί.

Αυτοκίνητο, παρκάρισμα, επιστροφή σε άπειρη κίνηση.

Τώρα αν είναι διατεθειμένοι οι διοργανωτές να βάλουν λεωφορεία, το βλέπουμε και το κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Στη Μαλακάσα λειτουργούσαν σχετικά αξιοπρεπώς κάποιες φορές που τα δοκίμασα.

Όταν έγινε η Μαλακάσα, υπήρχε το τρένο εκεί (σχετικά) κοντά, του είχαν υποσχεθεί και καλύτερη συγκοινωνία από την τότε κυβέρνηση κλπ με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση. Τελικά αυτό δεν έγινε και πήγε λίγο άπατος ο χώρος, πάντα όμως με βασική υπαιτιότητα της διοργάνωσης που έκανε εγκλήματα.

Έχω χρόνια να πάω στη Μαλακάσα (θα πάω φέτος στους Kneecap), αλλά νομίζω πως με τα λεωφορεία που θα βγάζουν από το κέντρο, θα είανι αρκετά ομαλή η πρόσβαση.

Αν το Release φροντίσει να υπάρχουν shuttle buses, αστικές συγκοινωνίες ή δεν ξέρω κι εγώ τι, τότε μια χαρά θα πάει. Θα κριθεί φυσικά.

4 Likes

Αν κανανε μια πεζογεφυρα πανω απο την ΕΟ στο υψος της Σφενδαλης πραγματικα θα ηταν 100 φορες πιο ευκολη η προσβαση εκει, τοσο απλη ηταν η λυση.

1 Like

εδώ και πάνω από 10 χρόνια δεν υπάρχει ούτε ο σταθμός! Ελλάδα 2.0