Φημες για συναυλιες #2

Κορεσμος θα υπάρξει οταν θα ερχονται συχνα.

Για S-tier ονοματα που εχουν να ερθουν χρονια, και λογω ηλικίας παιζει και να μην ξαναρθουν, ειναι σιγουρα τα sold out.

Λέτε να δούμε και SOAD επιτέλους; Γιατί κάτι τέτοια φτάνουν στα αυτιά μου…

5 Likes

Και δεν τον παλουκωσανε απεξω απο το ΟΑΚΑ για παραδειγματισμο? Κοιτα να δεις κατι πραγματα, μπαινουν οι φασαιοι και μας παιρνουν τις δουλ…εεε τις καλες θεσεις εννοω.

2 Likes

Πώς ρε συ, είναι φέτος σε περιοδεία Ευρώπη, πόσο πιθανό είναι να ξανακάνουν πάλι του χρόνου Ευρωπαϊκή περιοδεία? Πρέπει να έχουν κοντά 20 χρόνια να κάνουν δυο συνεχόμενες χρονιές περιοδεία στην Ευρώπη!

(Μακάρι, δε λέω, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο)

Κι εμένα πολύ δύσκολο μου φαίνεται αλλά μου το μετέφερε ως σιγουρακι άνθρωπος που μου είχε πει από Δεκέμβρη του '24 πως μέσα στο '25 θα έχουμε ανακοίνωση για Metallica για το '26. Θα δούμε. Μακάρι.

7 Likes

Αυτό το Number of the Beast ένα πράγμα οπότε το ακούω live λες και ανοίγει λεωφόρος για την κόλαση είναι.

9 Likes

και το ελεγα προχτες. Θελω τοσο πολυ να δω ac/dc παλι!

3 Likes

:eyes:

^ Eye 2 Eye = Scorpions

1 Like

Όχι απλά ετοιμάζονται οι μπόμπες να ανακοινωθούν :rofl::rofl:

1 Like

Να φέρουμε τις δικές μας;

4 Likes

Ανακοίνωσε η high priority συνεργασία με live nation

2 Likes

Άρα;

Θα φερνει μεγαλυτερα ονοματα πιο συχνα

Θα φέρει και το dynamic pricing απο τη live nation;

2 Likes

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ… Τέλεια θα περάσουμε! </ sarcasm >

1 Like

Άρα κάνουν όνειρα για μεγάλα ονόματα και στο τέλος θα τους κάτσει Taylor Swift στο ΟΑΚΑ και με 250 ευρώ στις κερκίδες (όπως έγραψε πολύ εύστοχα ένας τυπάς χτες στο facebook).

Όχι ότι πτοούνται ορισμένοι καυλωμένοι. Εδώ ο άλλος πενήντα χρονών, κάνει review για τη συναυλία των Metallica και προς το τέλος του βίντεο λέει ότι αν έρθει η Taylor Swift θα σκίσει τα μέταλ πτυχία του και θα πάει !!

Μα το θέμα δεν είναι αν μπορεί ένας μεταλλάς να πάει σε ποπ συναυλία. Φυσικά και μπορεί. Το θέμα με την Τaylor Swift είναι ότι η μουσική της απευθύνεται σε 14χρονες έφηβες. Τι θα πας εσύ εκεί να κάνεις με τα πιτσιρίκια και τους γονείς τους; Πήγαινε σε ένα παιδότοπο καλύτερα.

Άλλη παρόμοια περίπτωση ενός τυπά που ακούει Judas Priest, Rush και τέτοια και δήλωνε πρόπερσι ότι θα πάει Maneskin στο Ejekt !! Αυτός δεν θα πήγαινε στο Ejekt να δει τους Korn ή έστω τους Bring Me The Horizon αλλά θα πήγαινε στους Maneskin! Σε κάποιους αρέσει φαίνεται να είναι αυτοί οι θείοι που κάθονται με τη νεολαία.

4 Likes

και το πρόβλημα σου ποιο είναι ακριβώς?
περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα που λένε και στο χωριό μου.

8 Likes

Αυτη δεν είναι που βγαίνει και τραγουδάει με το κομπινεζόν? Όπως και η άλλη η ελβενίδα πως τη λένε Λίμα,Λίπα? Που δεν ξέρει ακόμα τα σύνορα της χώρας της. Άνετα 2 ήμερο sold out θα κάνουν.

1 Like