Φημες για συναυλιες #2

Επειδή έχω πάει εκεί, θα κάνω το πρώτο (και αυτό που θα είναι το νούμερο 1 για κάθε συναυλία εκεί) σχόλιο…
“Έλεος φάγαμε Χ ώρα/ες να φύγουμε ή Έλεος ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση και χάσαμε την Χ μπάντα στο πήγαινε”

Ειλικρινά αν η πρόσβαση είναι όπως τη θυμάμαι, θα γίνει μακελειό από κίνηση… Ο δρόμος είναι ο κλασσικός με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση που χωράει ένα αμάξι χωρίς περιθώρια δεξιά κι αριστερά και έτσι και πέσουν 1000 αμάξια ταυτόχρονα, καληνύχτα ζωή στο που θα φτάνει η ουρά και πόση ώρα θα χρειαστεί να τη διανύσει κάποιος… Και πούλμαν να βάζει η διοργανώτρια, στον ίδιο δρόμο κολλημένα θα είναι, δε θα αλλάξει κάτι… Επίσης σε σχέση με Μαλακάσα, στο φεύγα έβγαινες και σε μια εθνική και πήγαινες σαν άνθρωπος, από Μαρκόπουλο με τόσο κόσμο που λέτε, η κίνηση στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου θα είναι αδιανόητη…

Δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να γίνονται οι συναυλίες δίπλα απ το σπίτι του (αν και δε θα με χάλαγε ένα Πάρκο Τρίτση που παώ από Φιλαδέλφεια 10 λεπτά με τα πόδια, Release ακούς? :sweat_smile: ) και Μαλακάσα πήγαινα και όπως είπε και κάποιος πριν και Κατερίνη τραβήχτηκα πέρυσι και για τις 3 μέρες, αλλά ειλικρίνα μόνο που διάβασα κέντρο Ιππασίας Μαρκόπουλου μου φάνηκε βουνό ταλαιπωρίας… Και είμαι και με μηχανή και φεύγω πάντα στο τελευταίο τραγούδι οπότε πλέον δεν τρώω κίνηση, αλλά ναι, θα χρειαστούν μεγάλες αντοχές και υπομονή εκεί πέρα…

Ενιγουει… Στα των φημών… Ας είναι η μια Oasis και θα αγαπώ αιώνια όποιον τους φέρει!
Oasis
System
Ac/Dc (που λατρεύω αλλά έχω δει 2 φορές οπότε δε θα με χάλαγε και τράμπα με Bruce)
Και από τα υπόλοιπα που λέτε Gaga - Swift, θα πω το guilty pleasure μου, The Weeknd…

2 Likes

τον έχω τερματίσει

ίσως το release γίνει η αφορμή για να γίνει αυτό το έργο που θα ενώνει το Κορωπί με το Λαύριο, η επέκταση του προαστιακού. Είναι στα χαρτιά εδώ και 20 χρόνια

4 Likes

Μια όμορφη μέρα ξημερώνει το Σάββατο αφού θα δούμε Iron Maiden

10 Likes

Στο όνομα της αγάπης για τους Maiden, όλοι
περήφανα χέρια ψηλά χωρίς κινητά.

5 Likes

ειπα να πω Χατζηγιαννης, αλλα θα πω U2 :stuck_out_tongue:

11 Likes

Ενταξει το εμπεδώσαμε θα ειναι ματωμένη η Κυριακή μετα τους μειντεν

1 Like

Beautiful Day
In the name of love
Sunday Bloody Sunday

Άρα από τώρα περιμένουμε τα 4 μεγάλα ε;

1 Like

Καλοί οι U2 ρε παιδί μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω ούτε έναν που να παθιάζεται για τη μουσική τους.

Η χαρά του φασαίου θα είναι. Αν έχει πολλές συναυλίες το 2027 με αρκετά γνωστά ονόματα, βλέπω πολλοί φασαίοι να κάνουν οικονομία και να απέχουν από αυτή. Αυτό είναι το κακό με τους φασαίους σε σχέση με τους fans.

Οπότε High Priority δεν ξέρω αν αξίζει η επένδυση εκεί, αν μας ακούνε τα παλικάρια. Σε σχέση και με αυτά που θα πάρουν και οι U2.

Anyway ήθελα να το πω αυτό, αν και αν έχουν κλείσει ήδη τις συναυλίες όπως ακούγεται, στα παπάρια τους.

1 Like

Οι u2 το γεμίζουν για πλάκα. Έχουν αμέτρητα χιτς , κάποια είναι κομματάρες, κάποια όχι. Η γενιά μας τουλαχιστον , των 50+ θα αρκούσε για να το γεμίσει.

3 Likes

Ξεκολλήστε με τους φασαίους ρε πυλοκράτορες :stuck_out_tongue:

5 Likes

απόσο θυμαμαι πάντως δεν το ειχαν γεμισει οταν ηρθαν πριν καποια χρόνια. Είχε πολύ κόσμο φυσικά αλλα νομιζω και αρκετα κενα στις κερκιδες.

Δηλωμένο sold out με 83 χιλιάδες κόσμο. Δεν ήταν ακριβώς sold out γιατί τη μέρα του live είχε box office, αλλά ήταν πάρα πολύ γεμάτο.

3 Likes

Αν όντως έρθουν, θα γίνει sold out σαν τους Metallica.

4 Likes

Είχαν βγάλει και εισιτήρια πίσω από τη σκηνή με 33 ευρώ και τελευταία στιγμή έβαλαν αρκετούς από εκεί στις μπροστά θύρες.

Νομίζω θα γίνει εύκολο σολντ αουτ.
Είχα περάσει πολύ ωραία τότε και το ψήνω πολύ…

Είχα περάσει εκπληκτικά γιατί ένας φίλος μου φασαίος, που δεν παίζει να έχει πάει σε άλλη ροκ συναυλία στη ζωή του, ανακάλυψε κατά λάθος τον τρόπο για να πάει ακριβώς μπροστά στη σκηνή και είχαμε πάει όλοι εκεί :stuck_out_tongue:

9 Likes

Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει οι U2 τότε στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος φαινόταν υπερβολικά πολύς

2 Likes

να μοιραστώ εδώ ότι ήμουν από αυτούς που έμειναν πίσω από τη σκηνή γιατί α) δεν είχα λεφτά για καλύτερο εισιτήριο και β) είχαμε δώσει εκεί ραντεβού με μια κοπέλα από άλλη πόλη με την οποία είχαμε γνωριστεί στο MSN και κάναμε και αναπάντητες κάθε βράδυ αλλά δεν είχαμε συναντηθεί ακόμα από κοντά. Τελικά, φυσικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ αλλά δεν έλεγα να το πάρω απόφαση και κατέληξα να βγάζω όλη τη συναυλία stuck in a seat I could not get out of. Κατά τ’ άλλα πολύ ωραία συναυλία.

3 Likes

Λογικά ναι, αλλά νομίζω αυτός ο υπερκορεσμός συναυλιών θα δημιουργήσει πρόβλημα κατά τη γνώμη μου. Όταν έχεις πολλά ονόματα να έρχονται κάθε χρόνο και δεν γίνεται συνειδητή επιλογή, αλλά είναι ότι αρπάξουμε, τότε μπορεί να χαθούν κάποιες επιλογές για συγκροτήματα που μπορεί να είναι πιο φρέσκα, με την έννοια ότι έχουν να δώσουν κάποια χρόνια περισσότερα στο συναυλιακό χώρο της Ελλάδας.

Υπάρχει ένα περιορισμένο budget που μπορεί ο κόσμος να διαθέσει σε συναυλίες που θα πάει απλά για τη φάση του. Και εγώ είμαι φασαίος σε κάποιες συναυλίες. Δεν το βλέπω αφ’υψηλού. Σκέψου ας πούμε να κλείσει κάποιος πολλές τέτοιες συναυλίες από μεγάλα ονόματα και μετά να έρθει μια γαμάτη μπάντα που έχει και πιο πολλούς fans και να μην έχει την απήχηση που θα έπρεπε η συναυλία, γιατί πέτυχε σε περίοδο που γέμισε το καλεντάρι με “sold out”.

Εκεί είναι η ένστασή μου εμένα. Δηλαδή εντάξει επειδή κάτι μπορεί να γίνει sold out, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει κιόλας. Προφανώς μιλάμε για εταιρείες που θέλουν να βγάλουν κέρδος, αλλά αν αυτή η τακτική γαμήσει τις μελλοντικές μπάντες που έχουν ένα καλό κοινό από πίσω, τότε θα καταντήσουμε να πρέπει να βλέπουμε μικρο-μεσαίες μπάντες μόνο εξωτερικό…

Πρώτη μου “μεγάλη” συναυλία οι U2 το 2010. Είχα καταφέρει να μπω στον κύκλο. Τότε έμπαινες με απλό εισιτήριο αρένας, αρκεί να πήγαινες νωρίς για να προλάβεις.

Ωραίο λάηβ, ωραίο σετλιστ.

1 Like

Ο Θεός λέει τη γνώμη του εμμέσως για u2 και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
https://youtube.com/shorts/h_byvgxSB0s

2 Likes