Υπάρχει αυτό το ιβεντ πάντως
Αναφέρεται η art in haste που λογικά είναι μετονομασία άλλης εταιρίας εφόσον στο linkedin αναφέρει πρότερα ονόματα:
Και συνεργασία με το Black Temple, μάλλον καπως σχετίζεται με όσους έχουν μείνει εκεί.
Υπάρχει αυτό το ιβεντ πάντως
Αναφέρεται η art in haste που λογικά είναι μετονομασία άλλης εταιρίας εφόσον στο linkedin αναφέρει πρότερα ονόματα:
Και συνεργασία με το Black Temple, μάλλον καπως σχετίζεται με όσους έχουν μείνει εκεί.
Οι Hexvessel να το ξερουν αραγε οτι παιζουν Ελλαδα; Στο site τους που κοιταξα προσφατα, δεν εγραφαν τιποτα ![]()
μόνο 21/10 κάνει λάηβ ο συγκεκριμένος;
μπορεί να γιορτάζει τα γενέθλια του…
Και μονο με Kvohst.
Είδα ποστ στο ινσταγκραμ που μπήκε πριν 13 λεπτά οπότε ισχύει το λάηβ και Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ανακοινωθηκε. Αχαστο ε, σοβαρα.-

Εγώ με τις ανακοινώσεις του Οκτώβρη…
Μακάρι να έρθουν οι Scorpions, τους πεθύμησα (δεν τους είχα δει το 2022), ΑΛΛΆ: Ποιο το νόημα να παίξουν copy paste το live album που ήδη κυκλοφορεί; Προσωπικά το βρίσκω μεγάλο ξενέρωμα…
Oasis ετοιμάζονται να ανακοινώσουν ευρωπαϊκό τουρ τις επόμενες μέρες σύμφωνα με φήμες.
Κανένας μέσα στα κόλπα έχει ακούσει για Ελλάδα ή να ετοιμαζόμαστε για καμία Ιταλία;
Εγω λεω οτι με εξαιρεση U2, καλο ειναι να ετοιμαζεστε για οπουδηποτε αλλου για οποιοδηποτε συγκροτημα. Οχι οτι δεν θα ερθουν εδω (βγαζω εξω τους soad που δεν τους βλεπω πουθενα ουτως ή αλλως του χρονου), αλλα επειδη δεν νομιζω να εχει κλεισει κανενα συγκροτημα ακομη. Καλα ειναι τα συνθηματικα και τα ευχολογια, αλλα σημερα 11 Αυγ λεω οτι ειναι απλως ευσεβεις ποθοι.
Την παρέα του Bono να τη θεωρούμε δεδομένη δηλαδή;
Ουτε καν απο εμενα, δεν το ξερω, απλως το ειπα διοτι ακουγεται εντονοτερα απο καθετι αλλο και εχω ακουσει οτι ειναι κοντα. Εχει γραφτει κι εδω. Επισης ειναι Livenation = high priority = οακα. Για ολα τα αλλα, παιρνω το ρισκο να γραψω οτι νομιζω οτι πραγματικα δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη που μιλαμε κατι στανταρ. Αν υπηρχε, θα γυροφερνε ηδη. Η ιστορια και η λογικη των Soad λεει οτι δεν θα βγυν περιοδεια καν και αν περασουν απο Ευρωπη, θα ειναι με αεροπλανο για διηπειρωτικη πτηση σε ταξιδι διακοπων. Με κατι AC/DC ξερω γω, απλως γελαω απο περυσι που “στο τσακ ηταν”, για Oasis why not, αφου βγαινουν περιοδεια οι ανθρωποι, κλπ κλπ. Common sense. Απο την αλλη πλευρα, μακαρι να διαψευστω οικτρα και να με δειχνετε με το δαχτυλο, διοτι σημαινει οτι θα δουμε ωραιες μπαντες.
Πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος μου, τα θεωρητικά συγκροτήματα που γεμίζουν το ΟΑΚΑ (για εμένα) είναι :
AC DC
Guns n’ Roses
Bruno Mars (υποθέτω δηλαδή)
Αν και εγώ προβλέπω Linkin Park (νομίζω δεν είναι όμως livenation)
Δεν νομιζω για LP. Οπως εγραψα πριν, “common sense”. Εχουν βγει σε περιοδεια ηδη αυτο το καλοκαιρι, εχουν νεα τραγουδιστρια, δεν θα μου κανει εντυπωση αν γραψουν μουσικη ξανα. Δυσκολο το βλεπω. Και για να δικαιολογησω το “common sense” σχολιο μου, ο παραπανω λογος ηταν εκεινος που με εκανε να παω Φλωρεντια για να τους δω. Ας ξαναρθουν, μακαρι, αλλα δεν το νομιζω.
Ίσως αφεντικό του χρόνου;
Διακαής πόθος εδώ και χρόνια.
Δεν νομίζω όμως ότι θα έρθει στα γεράματα.