Πώς ήταν λαηβ οι LP με την κοπέλα ; Γράψε δυο κουβέντες αν θες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού δεν αναστήθηκε και ο Μπόναμ να δούμε Ζέπελιν στα 30 τους, πάλι καλά.
Γατάκια.
Ετοιμάζει ο λώρης μαλακάσσα πυξ λαξ τελευταίο λάιβ (της ημέρας) και θα σας φάει όλους λάχανο
Το διάβαζα χτες αυτό το άρθρο που το δημοσίευσε πρώτο το Rock Overdose.
Αναφέρονται κάποια πιθανά μεγάλα ονόματα στο άρθρο ( AC/DC, U2, Rolling Stones, Bruce Springsteen, Rammstein, Linkin Park, System Of A Down, Slipknot, Tool ) αλλά δεν είναι μέσα οι Oasis που είναι το πιο hot όνομα, κάτι δεν πάει καλά.
Πυξ Λαξ έχω δει (τους κανονικούς με Μάνο Ξυδούς) παλιά σε συναυλιάρες Λυκαβηττό. Οι σημερινοί είναι ανέκδοτο. Διαβάζω για κάτι συναυλίες Πυξ Λαξ (δηλαδή έντεχνο ντουέτο Στόκας-Πλιάτσικας
) με συμμετοχή Ορέστης Ντάντος (ποιος είναι πάλι αυτός) και Μαριάνα Κατσιμίχα (δεν μου λέει τίποτα), γελάει ο κόσμος ![]()
κόρη του Πάνου Κατσιμίχα, πολύ καλή φωνή
Ευτυχως την γλυτωνουμε του χρονου μονο με Mercyful Fate,τα δωσαμε ολα μαζεμενα φετος.
Οι Oasis από τα leaks που βγαίνουν μάλλον θα πάνε μόνο σε μεγάλες χώρες κλασσικά (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία) εκτός απο Αγγλία, Σκωτία και Ιρλανδία εννοείται.
Παντως μια ανακουφηση την νιωθω τωρα που δεν χρειάζεται να υποθετουμε για το αν τελικα του χρόνου ερθουν οι metallica…
Μετά από το φετινό;
Θα έρχονται σε κάθε τους περιοδεία πλέον!
![]()
Ας έρθουν οι Pearl Jam και οι Faith No More, και μετά οποιοι άλλοι θέλετε ![]()
ΥΓ. Σοβαρές ελπίδες έχουμε μόνο για τους δεύτερους.
Εξαιρετική θα έλεγα και μάλιστα, περιμένω πως και πως επόμενά της τραγούδια με δυνατούς στίχους. Είτε ξετρυπωθεί κάτι από τα συρτάρια του Αλκαίου, είτε κάποιου αγνώστου.
Μόνο σ’ εμένα κι έναν φίλο μου μάς θυμίζει λίγο το ηχόχρωμά της Βιτάλη;
Κάποιες θα είναι εγχώριοι καλλιτέχνες, μπορεί να κάνει και κάποια το Μαζί Μπορούμε.
Κάτι μου λέει ότι η μία θα είναι αποχαιρετιστήρια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου,φέτος πήγα στη συναυλία του στο Νεοχώρι Αρκαδίας ,και επειδή πηγαίνω κάθε χρόνο όπου έρθει σε ακτίνα 150 χιλιομέτρων, η πτώση του είναι ραγδαία από χρονιά σε χρονιά. Ακύρωσε και τη μισή περιοδεία λόγω πνευμονίας, δε νομίζω να ξαναβγεί στα 77 για περιοδεία.
Μια τελευταία 5ωρη στο ΟΑΚΑ με guests κλπ είναι ότι πρέπει για κλείσιμο.
Πήγα στο Καλλιμάρμαρο πρόπερσι, ήταν συγκινητικός.
Θα είχε νόημα αυτό που λες.
Μακάρι Βασιλης στο ΟΑΚΑ. Να δούμε την ιδια χρονιά και το αφεντικό τηε ελληνικής ροκ και το άλλο το αφεντικό !
Μεσα στις 7 συμπεριλαμβανεται κ η συναυλια της απολυτης; ![]()