Sonisphere Greece
loipon Guys!!! Akouste…Opos exete dei den exei anakoinothei tipota se kanena Sonisphere…Ginontai prospatheies gia na kleisoune oi mpantes.den exei kleisei kapoia omos akoma…Opote anamonh…
απο το επισημο fb του Eλληνικου sonisphere
Sonisphere Greece
loipon Guys!!! Akouste…Opos exete dei den exei anakoinothei tipota se kanena Sonisphere…Ginontai prospatheies gia na kleisoune oi mpantes.den exei kleisei kapoia omos akoma…Opote anamonh…
απο το επισημο fb του Eλληνικου sonisphere
Aυτό ήρθα να ποστάρω:lol: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
:thumbdown:
Βαλαν και χθες νεες ημερομηνιες οι Cure και εμεις ακομα δεν μπηκαμε
μην μας τρελενεται ι ρε!!!τελειωνεται συντομα δεν αντεχουμε!!
αχ ξήγα γιατί να είσαι ο ξήγας … :?
Πιθανό για Krux.
Πάντως για Sonisphere ακούγονται διάφορα.Έχει κανείς κάτι;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???
Έχουμε μόνο φέικ πόστερζ
Αλλά μάλλον αυτή τη βδομάδα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις
Πάντως για headliner στην Βρετανία τουλάχιστον παίζουν 10-12 ονόματα
Λογικα, ομως, εμεις δε θα 'χουμε τον ιδιο headliner με τους Αγγλους αν γινει Sonisphere, ετσι;;;
Εγώ προσωπικά άκουσα για ένα συγκρότημα που άμα έρθει θα κάνω τρελές χαρές,αλλά επειδή δεν ξέρω τίποτα παραπάνω,δεν γράφω επειδή πιθανώς να αναστατώσω τζάμπα
Στείλε μου pm.
cannibal corpse??
εχμ, φλουνταηζντ, φημες ειναι εδω ναι;
μήπως… [I]Biohazard[/I]???
να σας αναστατωσω λιγάκι; Μηπως να περιμένουμε και Sabaton φέτος; 3 χρόνια έχουν να μας έρθουν, βγαζουν νεο άλμπουμ φέτος, περνάνε και απο Ευρώπη το καλοκαίρι, μας αγαπάνε κιολας ( :P), οι πιθανοτητες να έρθουν ειναι μεγαλες λογικα!!
Πες τα αρχικά του!
ΠΩ ΡΕ ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΤΙ ΦΥΤΙΛΙΑΑΑΑ
ακομα καμια ανακοινωση.αυτη η εβδομαδα ειναι και η τελευταια του μηνα.τελος ιανουαριου ειχε πει η detox θα ανακοινωσει.αντε για να δουμε.τωρα για το sonisphere.στο εξωτερικο θα γινει σιγουρα.τωρα κλεινουν τα συγκροτηματα.και συντομα θα πουν.για ελλαδα δεν ξερουμε σιγουρα.αλλα στο επισημο σαιτ,εχει και την ελλαδα μεσα.αναμενουμε και εδω.
το κοβω soulfly να ερχονται παλι