Από τότε μου μας τους ξαναφέρνουν… ήμουν νια και γέρασα. Η τελευταία φήμη έλεγε ότι θα τους βλέπαμε τώρα τον Ιανουάριο. (Από διοργανωτή πάντα).
[B]…Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι[/B] !!!
οι Metallica ανακοινωσαν Βελιγραδι σημερα… λετε να κατεβουν και πιο κατω??? :-k
Μακάρι ! 8)
Πω ρε Kaiser λέγε τέτοια τώρα να τρελαθούμε τελειώς! Τους είχα χάσει και με Big 4 και θέλω τόσο πολύ να τους δω επιτέλους…
12 Μαίου στο Παρίση και 13 Μαίου στην Ιταλία στο στάδιο Friulli. Metallica πάντα! Λέτε να γίνει κάνα μαγικό;
Φιλαράκο μου, εσύ καλά θα κάνεις να διαβάσεις για πανελλήνιες και να τις αφήσεις τις συναυλίες. Ορίστε μας… Τσ τσ τσ… νεολαία…
metallica πρεπει να δει καθε ανθρωπος
Πολύ πιθανό να τους ξαναδούμε το καλοκαίρι Μαλακάσα. Αν οχι, το Βελιγράδι είναι κοντά…
Δεν πιστεύω άμα ειναι να τους φέρουν να έρθουν το Μάιο …Κατα καλοκαίρι μεριά το βλέπω …
Μηπως; Λέω μήπως;
Λέει για U.K. και συνήθως το Sonisphere της Αγγλίας έχει διαφορετικά ονόματα από εμάς!
Και δεύτερον πραγματικά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναέρθουν οι KISS εδώ! ΠΟΤΕ!
Μην με ξενερωνεις ρεεεεεεεεεεεεεεεε! Ασε μας και εμας τους κακομοιρηδες με τις ελπιδες οτι θα τους ξαναδουμε κάποτε!
οντως, για kiss στην ελλαδα ξανα δεν εχω ελπιδες…δυστυχως…
ελπιζω ομως να ειναι σε γειτονικο sonisphere… θα κανω απο τωρα τα κουμαντα μου μηπως καταφερω να παω…
Πάντως αν συμβεί αεγώ το είχα προβλέψει από την αρχή και αρκετές σελίδες πιο πίσω !!
Ακριβώς αυτό !!
Μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα live των Metallica στην Ευρώπη.
Κάτι λέει η διαίσθησή μου… αλλιώς πάμε στην πανέμορφη Πράγα!
Ελπίζω η διαίσθηση σου να βγει αληθινή!!
Εγώ έχω κλείσει για Udine ήδη, μακάρι να έρθουν και Μαλακάσα!!
2-3 live μένουν να ανακοινωθούν, όσον αφορά το Ευρωπαϊκό σκέλος. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα γνωρίζουμε! Σίγουρα μιλάμε για Μάιο πάντως.
Ημουν Καραισκάκη και περίχωρα για δουλειά και μόλις μου είπαν Scorpions για Μάιο. Θα ναι η τελευταία τους μετά την τελευταία.