Φημες για συναυλιες #2

ε λογικο ακουγετε

Γενικά μέχρι το τέλος του μήνα,αύριο δηλαδή ή λίγο παραπάνω,θα έχουμε νέα.

Μακαρι να ειναι Ιουλιο!!!

Bumblefoot
My dear friends in Greece (and other countries), writing repeated messages to me on Twitter or Facebook or email or anywhere else will NOT make the band’s booking agents work out deals with your country’s promoters that management approves of… I have nothing to do with that bizz, I play whenever and wherever we get shows, and am grateful for every show. But I don’t make the decisions, the band relies on the bizz folks to make it happen, and keep our fingers crossed along with all of you that shows will get worked out. I wanna play Greece too. But e-bombing individuals (band members and whoever else) doesn’t move the booking agents/promoters’ bizz forward. Just e-bombs us. Hope ya understand, thanks

Εμένα αυτό μου λέει ότι μάλλον δεεεεεν…Εκτός αν είναι πιο παλιό, οπότε μέχρι τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.Αλλά αν είναι καινούρια δήλωση, τότε μάλλον άκυρο(και) για φέτος για γκανς…μακάρι πάντως να κάνω λάθος…

Πάντως εμάς από Θεσσαλονίκη μας βλέπω για Βουλγαρία!!:smiley:

μαλλον οι guns παιζει να ειναι!!!αν ηταν τπτ scorpions θα το ειχαν ειδη αναρτησει στο site τους.οπως και την τελευταια φορα που ηρθαν.που το μαθαμε πρωτα απτο site της μπαντας,και μετα το ανακοινωσε η εταιρια.

Πολύ νωρίς δν ειναι για τους Guns ?

Δεαν παίζει να μας επισκεφτούν τίποτα Running Wild ε;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ολα ειναι πιθανα αλλα ελπιζω να μην ερθουν μεσα στις πανελληνιες.

ευχομαι να ερθουν κ οι 2, scorpions και GNR… τους σκορπιους τους θεωρω στανταρακι για αθηνα, τελευταία τους συναυλία σε αθηνα…(?)

Περιμένουμε ανακοίνωση από detox υποτίθεται σήμερα; γιατί κάπου πιο πριν διάβασα ότι θα κάνουν ανακοίνωση στις 31 του μηνός…

Δεν μου καιγεται καρφι.Ουτως η αλλως εγω παω στην Κων/πολη.χαχαχα.

Οι Iron Maiden θα περιοδεύσουν ΚΑΙ το φετινό καλοκαίρι! Άρα, “παίζουν” σίγουρα για headliners του Sonisphere!

επισημη ανακοινωση οτι φετος δε θα γινει sonisphere δεν υπαρχει προς το παρον.το αλλο θεμα τωρα με guns η scorpions,scorpions η guns,αρχιζει και κουραζει.καταντησε οπως ο τσακας στον παο.αν δεν ανακοινωθει και σημερα κατι,εγω δεν ξαναασχολουμε.ας φερουν οποιους θελουν.

[QUOTE=Adrian Smith;1299279]Οι Iron Maiden θα περιοδεύσουν ΚΑΙ το φετινό καλοκαίρι! Άρα, “παίζουν” σίγουρα για headliners του Sonisphere![/Q

Ε, όχι πάλι, κατά την άποψη μου, πέρσυ οι maiden ήταν αποτυχία (άποψή μου ξαναλέω) και δεν νομίζω να ξανατιμήσω αν γίνει κάτι τέτοιο…

Συμφωνώ με τον blackie ότι το θέμα με Σκορπιονς άρχισε να κουράζει… Άντε μια ανακοίνωση…

[quote="“I_love_metal,post:1555,topic:17117”]

Ε, όχι πάλι, κατά την άποψη μου, πέρσυ οι maiden ήταν αποτυχία (άποψή μου ξαναλέω) και δεν νομίζω να ξανατιμήσω αν γίνει κάτι τέτοιο…

Συμφωνώ με τον blackie ότι το θέμα με Σκορπιονς άρχισε να κουράζει… Άντε μια ανακοίνωση…[/QUOTE]

ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ

Ρε Γκάρντιαν σύνελθε λίγο που άμα πουν κάτι κακό για τους Maiden είναι όλοι μίζεροι.

Λες και άλλοι δεν ακούνε φανατικά το συγκρότημα ξέρω 'γω

Δεν είναι σίγουρο οτι οι Maiden θα κάνουν το καλοκαίρι περιοδεία. Ο McBrain σε συνέντευξη είπε κάποια στιγμή φέτος. Δεν είπε πότε

Δεν έχει να κάνει με τους maiden, αλλά και ούτε με τους οποιοσδήποτε maiden …

Απλά δεν μπορώ την μιζέρια και το εύκολο κράξιμο στα ΠΑΝΤΑ λες και είναι αναγκασμένος να αγοράζει το εκάστοτε cd/dvd/best of/εισιτήριο …

και ΟΧΙ καθυστερημένε οπαδέ, το ότι ο promoter δεν έφερε την μπάντα που ΕΣΥ θέλεις, σημαίνει ότι δεν θα τον συνέφερε και δεν φταίνε όλες οι άλλες μπάντες που θα έρθουν την ίδια χρονιά που δεν ήρθε η δικιά σου … (δεν απευθύνεται στον Floydized αυτό, αλλά γενικότερα)

Manowar -Sonishere