Φημες για συναυλιες #2

κατι ακουσα για Dio…

δε τα λένε έτσι αυτά.

StratosAce μίλα τώρα!Τι ξέρεις;

gasfgasdfgasgdfasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdgasfgsdsdfgasagsdfgadf

Ξέρασε τα όλα !??!?!?!!?!?!?! :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Θέλω φράγκα για εισητήρια λεμεεεεεεεεεε δεν ΜΕ φτάνουν … :p:p

πόσο δίκιο παίζει να χεις σε όσα λες όμως…:!::!::!::!::!::!:

και μιλήσατε για Manowar…???

ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΑΜΩ!!!

Δεν νομίζω ότι το διατύπωσα σωστά και με παρεξήγησες ρε guardian :stuck_out_tongue: .Εννοούσα ότι με τόσες συναυλίες που υπάρχουν φέτος και επειδή το χρήμα δεν νομίζω ότι ρέει άφθονο για κανέναν θα προτιμούσα τα λεφτά αντί παδείγματος χάρην να τα δώσω για maiden να τα δώσω για κάποιο άλλο συγκρότημα. Το ότι δεν με εντυπωσίασαν πέρσυ οι maiden είναι προσωπική μουάποψη δεν νομίζω ότι το είπα γενικά… Και μιζέρια είναι η κατάσταση στην οποία μας έχουν βάλει κάποιοι πολιτικοί με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βλέπουμε τα αγαπημένα μας συγκροτήματα και όχι μόνο…

υπαρχει τιποτα νεοτερο για Radio Moscow που ειχε γραψει καποιος?

Μακαρι να ξαναρθουν οι μειντεν και μακαρι να ρχοντε καθε χρονο αλλα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και ΟΧΙ σε φεστιβαλ

Manowar ειτε στο σονισφερ ειτε μονοι τους θα ρθουνε φετος8)

Καρδιακό! Εγκεφαλικο και έλκος απο τα 18 μου! Ναι γραφω και εγω πανελληνιες! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
[COLOR=“Black”][SIZE=“5”]ΦΕΡΤΕ MANOWAR ΡΕΕΕ! [/SIZE][/COLOR] Αν ισχυει αυτο που λες, θα κανω το σκατο μου παξιμαδι, δεν θα βγω 3 μηνες απο το σπιτι αλλα τα λεφτα θα τα μαζεψω και θα κατέβω! Προσευχηθειτε στον Odin να ισχυει! Μονο αυτο λέω!

Ρε…πραγματικα αμα ξανακουσω για Scorpions και “τελευταια συναυλια” θα παρω ενα καλασνικοφ και θα αρχισω να θεριζω κοσμο…ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ FIREWIND ΤΙ ΗΤΑΝΕ?

Δηλαδη θα κανουνε και επετειακη περιοδεια για την “τελευταια συναυλια που αποδειχτηκε οτι ΔΕΝ ηταν η τελευταια συναυλια”?

Οχι αλλο καρβουνο…STOP THIS MADNESS!!!

Ωπα τωρα το ειδα 8O8O8O!!!Φιλε δεν τα λενε ετσι αυτα!!!Λεγε γρηγορα λεπτομερειες γιατι ειμαι και σε κρισιμη ηλικια για εμφραγμα,εγκεφαλικο,κτλ…

σε 2 μιση ωρες αλλαζει ο μηνας… που ειναι οι φακεν ανακοινωσεις???

Να πω οτι δεν εχω εκγυρη πηγη…αλλα οταν οι Μανουοαρ παιξαν βουλγαρια,τουρκια 2010…υπαρχει κατι σαν συμβολεο κατι τετιο τελως παντων …δειτε οταν πχ καπιες μπαντες παιξαν το 2010 στην αγγλια μονο το 2011 παιξαν σε ολα τα σονισφερ το 2011 εκτος απο αγγλια …θα πω οτι καπου το διαβασα δεν ξερω αν ειναι υποθεση η οχι αλλα φαινεται λογικο οταν η μανουγορ ειχαν παιξει και σε προηγουμενα σονισφερ…απλα περιμεντε δεν λεω οχι αλλα ουτε ναι…συγνωμμη για οποιαδηποτε αναστατωση και τις ωρες αγωνιας…

Και πες μου ΕΝΑΝ λόγο που το έγραψες ας πούμε και καλά σαν σιγουράκι; Πόσες φορές πρέπει να πουμε δληλαδή ότι στις φήμες βάζουμε κάτι μόνο αν έχουμε πηγή ή έστω κάτι βάσιμο;

Winner για το fail του μήνα χαλαρα το post

:lol::lol::lol:

Πραγματικα δεν θελετε να μαθετε οτι ειδα να το γραφει καπιος στο fb οπου γνωριζει απο τα πραματα…βασικα οκ ειναι fail το post μου το παραδεχομαι…αλλα το γραψα και σαν φημη και σαν πια μπαντα θα μπορουσε να παιξει σε φετινο sonisphere…και συγνωμη για την αναστατωση το ειπα και πριν…

Υ.Γ γιες αλλη μια νικη για μενα …Ι am the winner

βασικα λαθος μας, επρεπε να δουμε την ημερομηνια γεννησης

:lol: :lol:

Σωστος τωρα το ειδα και εγω 8O8O

take it easy παιδες. νταξει μην τον παρετε με τις πετρες. απλα δεν επρεπε να ειναι τοσο κατηγορηματικος με τη φημη για να μη θεωρηθει ειδηση. ετσι και αλλιως η φημη οσο εγκυρη και να ειναι παραμενει φημη. :slight_smile: