οπως περσι … συναυλιοδανειο θα θελουμε !
exodus;;;ποοο χαμος.αντε να ερθουν και αθηνα.
poy to eides akrivos giati baino sto site kai den leei tpt!
???
Δεν το είδα μου το είπε η ίδια η εταιρία,η Dosera στο facebook.
θα βάλω τα κλάματα…ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ?
απλά ΨΗΣΟΥ!!!
Αν γίνει κάτι τέτοιο ξέρω πολλούς που θα κατουρήσουν τα βρακάκια τους! Too good to be true η όλη φάση!
αυτό βασικά…
υπερβολικά καλό,αλλά δεδομένου ότι τις περισσότερες μπάντες απλά τις αγαπώ,θα το πολεμήσω…βέβαια δεν βρίσκω τίποτα στο site της εταιρίας…:-k
Κράτα πισινές μέχρι να ανακοινωθεί (αν ανακοινωθεί) μην πάει τζάμπα τόση χαρά, κρίμα είστε!
Αν οντως προκειται να συμβει κατι τετοιο, και δεν ειναι μουφα παρομοια με το περσινο ‘‘φεστιβαλ’’ στο γηπεδο του παοκ με motorhead, dark tranquillity, opeth κλπ… τοτε :
ΠΟΝΑΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
ντάξει δεν θα πεθάνουμε κιόλας άμα δεν ισχύει αλλά έτσι και ισχύει…νιαχ νιαχ νιαχ!!!
καλα ΑΝ γινει θα γινει μονο σαλονικα η θα κατεβουν κ αθηνα?
Και Αθήνα θα γίνει κάτι παρόμοιο αλλά δεν ξέρω ποιες από αυτές τις μπάντες θα είναι
κ γαμω ομως!βασικα ας κατεβουν ειδικα οι heathen που ειναι οι μονοι που δεν εχω ξαναδει αλλα γενικα το πακετο ΣΚΟΤΩΝΕΙ!μακαρι να γινει
η επίσημη επίσημη ανακοίνωση για αυτά πότε περίπου υπολογίζουμε να γίνει…??
πρέπει να κάνουμε και τα κουμάντα μας!!!
Πολυ καλη φαση ομως.Αν ερθουν και θα ειναι κομπλε!
απο twitter detox ‘‘Aurio logika exei anakoinonoume get ready’’ αντε να δουμε και παλι.
Μετάφραση Google;
χαχαχαχα.
αντε να δουμε.
ξερει κανεις αν το 2310 θα διατηρηθει και φετος? δηλαδη για αυτο περιμενουμε ανακοινωσεις απο την Detox?
[SPOILER]το κοβω να ειναι Scorpions και να ξενερωνουμε :p[/SPOILER]
Ειχανε πει οτι θα αποσυρθουν που σημαινει οτι δεν θα κανουν ουτε συναυλιες ουτε δισκους, και τωρα μετα απο ενα χρονο τα κανουν και τα δυο #-o…δεν με υποχρεωνει κανεις να παω ναι το ξερω…σχολιασμο της επικαιροτητας κανω…