απο το blog των guns(January 31, 2012)’‘Things are looking great for Gunners fans again today! A lot of people will be happy with these annoucements! PLUS, they are playing with The Cult for some of those dates. VERY COOL!Some more dates are probably pop up in the next few days!’'για παμε σιγα σιγα.
Eίχαν δηλώσει ότι θα σταματήσουν αφού ολοκληρωθεί η παγκόσμια περιοδεία που ξεκίνησε την άνοιξη του 2010.
Γι αυτο δεν θελω να μπαινω σε τουτο το καταραμενο τοπικ, σιγοψηνεσαι.
Αντε ανακοινωστε.
εδω ειναι ολο το θεμα…
αν ειναι να ερθουν ΝΑ ερθουν πακετο…αλλιως δεν πολυ ψηνομαι, μονο αν εχει φτηνο εισιτηριο…
με slash θα πηγαινα τρεχοντας…
Εμμμμ, ποιο blog???
Μου φαίνεται ότι άμα κατέβει και Αθήνα το φεστιβαλάκι με τα ονόματα που είπατε πριν για Σαλόνικα θα θυσιαστεί λόγω οικονομικών δυσκολιών και 3ημέρου Guardian
Ε οχι και για Guardian.Τους εχουμε δει εκατο φορες.
επειδή δεν τα χέζουμε τα 50άρια άμα δεν έρθει αυτό το φεστιβάλ Αθήνα,ανεβαίνω Θεσσαλονίκη…άμα όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα πάμε Guardian διήμερο κανονικά…αλλιώς μία μέρα Guardian (δεδομένου ότι τους έχω ήδη δει 2 φορές) και βλέπουμε!!!
Μη το ψάνχνετε άλλο,είπαμε εδώ κι ένα μήνα scorpions+nightwish apo detox και guns από βανδή
Εγώ τους είδα 2 πέρσυ αλλά φέτος θα κάνω να βγω από το σπίτι κάνα μήνα αλλά θα πάω τρίημερο. Μερικά πράγματα είναι αξίες σε αυτή τη ζωή :p. Αγαπημένο μου συγκρότημα και κάθε χρόνο να έρχονται εγώ θα πηγαίνω (αν υπάρχει Ελλάδα μέχρι την επόμενη φορά που θα έρθουν :p)…
οι Nightwish από που προέκυψαν???Scorpions δεν με χάλαγε να ξαναδώ αλλά αν έρθουν Ιούνη ε ας μας χέσουν!!!ελπίζουμε για ποιο μετά!
Guns από Ντέμη εε; :-k :-k Φοβάμαι για το εισητήριο αν τελικά αποφασίσω να τιμήσω!! Από τα συγκροτήματα που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα μπορεί να πάω με καλό εισητήριο μόνο και μόνο για την ιστορία αλλά και πάλι χωρίς slash…
Scorpions Nighwish 99% 21 Μαίου ακούγεται… Έχει ξαναειπωθεί αρκετές σελίδες πιο πριν.
21 ΜΑΙΟΥ???
1 βδομάδα πριν τους LOG???
Που κολλάει ο σλας με τους γκανζ; αιντε ανακοινώστε το!
…ας ανακοινωθεί κιαυτό για να αρχίσουμε να προγραμματιζόμαστε:):!:
ακου εκει 1 βδομαδα πριν τους lamb of god.να το αλλαξουν,αν ειναι ποτε δυνατον,δεν προλαβαινει να παει και στα δυο κανενας.εχουν και ιδιο κοινο.
το γεγονός ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να πάμε και στα 2???
και ναι υπάρχουν άτομα που τους ακούν και τους 2…
guns & the cult ή μονοι τους?
Ναι,μια εταιρεια για να κλεισει σκορπιονς και ναητγουης θα σκεφτει αν παιζουν κοντα μπαντες οπως οι λαμποφ.
Τι ακουμε.