Φημες για συναυλιες #2

δεν είπα ότι θα το σκεφτούν προς θεού…είπα τι δεν βολεύει εμένα δεδομένου ότι Μάη-Ιούνη θα γίνετε της πουτάνας…
είπα μακάρι να γινόταν λίγο αργότερα…

στο τηγανι λογικα θα παιξουν ολοι αυτοι φανταζομαι.

άμα ακούω εταιρεία της Βανδή για Gnr ανησυχώ!!!

γιατί; γαμώ τις διοργανώσεις κάνει. βέβαια τα λεφτά σε τοκογλύφους θα πάνε αλλά δε βαριέσαι ;ρ

χέστηκα που θα πάνε βασικά :p:p:p:p

εμένα με νοιάζει πόσα θα βγουν από την τσέπη μου…οι βρωμοδουλειές του άντρα της είναι δικό τους θέμα…

όσο θυμάμαι δεν είχε παράλογες τιμές πάντως

των Bon Jovi ήταν απλά έτσι κι έτσι…θα μπορούσαν να ταν και καλύτερες!

Για Καραισκάκη πάνε οι Σκορπιοί απ’ ότι ακούγεται… Για γκανς δεν έχω ιδέα…

Πήραμε απάντηση?

Πρέπει να έρχονται όντως, το είδα σε αυτό το blog το οποίο σε καμία περίπτωση δεν το έφτιαξα πριν 2 λεπτά.

http://gnrworld.net/

Από εδώ μαλλον, unofficial blog είναι

Μην ανησυχείς, ο Ντέμης έχει τρέλα με GN’R… Όταν ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ έπαιζε πάντα πριν από αγώνα Guns…

ναι δεν ειναι επισημο.αλλα οπως λενε…(No Rumours, No Bullshit, Only the Truth!)εγκυρα πραγματα δηλαδη.

Καταρχάς αφού έχει υπάρξει και δημοσίευμα από ελληνικό site,και μάλιστα έχει επαληθευθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ας περιμένουμε:wink:

:lol:

Δεν νομίζω ότι ξέρουν κάτι παραπάνω.

Δεν είναι η 11 δυστυχώς. Σύντομα περισσότερα…

Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς τίποτα, πέρα από τους Guns και όσους κλείνουν την συναυλία…

στο τουιτερ της ντετοξ λεει λογικα σημερα ανακοινωση(ειχαν πει για 31 βεβαια) και γραφει λινκ για τις υποψηφιοτητες στα NME awards με τιτλο

Arctic Monkeys, Noel Gallagher, The Vaccines, Lana Del Rey nominated for NME Awards

:-k

που μπορει να μην εχει και καμια σχεση αλλα τεσπα:p

Αυτα θα ταιριαζαν ισως σε ενα Ετζεκτ…

Οι Vaccines είχανε παίξει πέρσυ στο Ejekt, εξού και το tweet.

Κατι ξερει ο Αλεκος αλλα του τα βγαζω με το τσιγκελι :lol: