Λογικα μαιο-ιουνιο θα ειναι αφου τοτε βγαινουν σε tour ευρωπαικο!
:(:(
Πειτε με κλαψιάρη και γκρινιάρη αλλα γίνεται να έρθουν μετα τις πανελληνιες; Δεν θα το αντεξω να έρθουν και να μην πάω!
Πιο αδιαφορο κι απ’ το ποστ σου?
ποοοοο.φτιαχτηκα τωρα.αυτα ειναι.το θεμα ειναι που;;;κανα fuzz;λυκαβητος;;μη ξεχναμε οτι το 2005 που ηχαν ερθει μονοι τους στα ολυμπιακα ακινητα στο beach voley,δεν ειχαν μαζεψει τον αναμενομενο κοσμα.
Αυτο…
[SPOILER]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![/SPOILER]
Έτσι, δυστυχώς! 2005 Μονή Λαζαριστών δεν είχε ούτε 2000 άτομα και παίξανε και 2,5 ώρες (ΘΕΕ ΤΙ ΣΕΤΛΙΣΤ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ!!!) και το εισιτήριο είχε 25 μόλις ευρώ! Πιο τζάμπα και από το τζάμπα για τα 35 που σφυρίζανε τότε για την πιο μικρή συναυλία. Μακάρι να τους φέρουν και εδώ πάνω γιατί τα σουρτα φέρτα κάθε λίγο και λιγάκι στην Αθήνα ανήκουν πλέον στο παρελθόν:(
Θελω να κλαψω με εκεινο το σετλιστ ομως!!!
τουλαχιστον εχω δει ολο το RIP
βεβαια οπως ειδα το σετλιστ τους δεν λεει κ πολλα δυστυχως…ελπιζω να παιξουνε 2 ωρες ομως!
Aκριβώς αυτό ρε φίλε θα 'ναι μεγάλο κρίμα να τους χάσουμε έτσι…
κατι με λενε τωρα και για destruction μαζι με το πακετο σαλονικη που αναφερθηκε πριν 2 σελιδες.καθως και διαφορετικη ημερομηνια sacred reich.φημες.
Μια διευκρινιση παρακαλω! Megadeth με Destruction Και το υπόλοιπο πακέτο ή οι Megadeth δεν έχουν καμια σχέση; 8O 8O 8O 8O 8O
Destruction μαζί με το υπόλοιπο πακέτο από Θεσσαλονίκη (sepulptura και δεν θυμάμαι τι άλλο). Είπαμε Megadeth μαζί με Scorpions και Nightwish 90%.
τι στοδιάλο γίνεται φέτος
Πολλα και τιποτα…
Το προβλημα δεν ειναι οι ανακοινωσεις το θεμα ειναι ΕΑΝ θα γινουν τελικα
Υπομονη θα ακουσουμε/διαβασουμε πολλα ακομα:)
true that, αλλά ήδη το πρόγραμμα έχει υπερφορτωθεί για φέτος
το πιο σωστο post που εχω δει τις τελευταιες μερες
φημες πολλες ανακοινωση καμια ακομα… ακυρωσεις, ασθενειες καλλιτεχνων και γενικα ολα στον αερα…
Αυτό ακριβώς. Φέτος έχουμε ακούσει τόσες φήμες… Γι’αυτό λίγο ηρεμία. Μη σοκάρεστε σε κάθε όνομα που διαβάζετε εδώ μέσα. Αν έρθουν ΟΛΑ όσα ακούστηκαν θα δούμε πιο πολλά και από Αγγλία ξέρω 'γω… κάτι που φυσικά δε παίζει
Μάθαμε μήπως αν οι Scorpions θα έρθουν τελικά Μάιο ή Ιούνιο;
Μην πέσουν πάνω στις πανελλήνιες.