παντως εχει δικιο σε αυτο που ειπε ο gore. εχουμε ακουσει τα παντα. και αν δεν κανω λαθος για Megadeth δεν ειχε ακουστει τιποτα.
Megadeth ανακοινώθηκαν απο την Detox για 20 ιουνίου αθήνα στην Ιερά Οδό…
εννοω σαν φημη.
Αααα οκ
οχι ρε γαμωτο 20 ιουνη…αλλα οκ για να ειναι ιερα οδο λογικα μονοι τους θα ειναι φανταζομαι…
E, ναι 90%. Άντε κάνα Ελληνικό support πιστεύω…
μια χαρα…και μαθημα να δινω την επομενη δεν χανω MEGADETH με την καμια ομως!
Αλλάξανε τα δεδομένα για τη συναυλία scorpions,θα παίξουν με cinderella και saxon ή queensryche
[SPOILER][SIZE=“7”][B]AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΔΙΑΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/B][/SIZE]
[/SPOILER]
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
Εδιτ νο2 ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ…πες οτι δεν το βγαλες απ την κοιλια σου, πες οτι ειναι εγκυρο…ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ Σκορπιονσ θα παιξουν με τους CINDERELLA OXI TO ANTIΘΕΤΟ!
Saxon ρεεεεεε, ποιοι Queensryche;;
Ετσι οπως πάμε και φέτος συναυλιοδανειο θα χρειαστουμε
17/6 Blind Guardian, 18/6 Lynyrd Skynyrd, 21/6 Megadeth!
Οι Saxon θα κανουν supprt Scorpions?
υπάρχει περίπτωση μέσα σε μία μέρα να ξαναδώ τους αγαπημένους σκορπιούς μαζί με cinderella και QUEENRYSCHE (το συναυλιακό μου απωθημένο…???)))
μάλιστα!!!
[SIZE=“6”]ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ RYCHE ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ???ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…[/SIZE]
ryche μονους τους θελουμε!!!
καλά ναι σίγουρα…
απλά δεν θα με χαλούσε καθόλου αυτό το φεστιβάλ…
έτσι και ανακοινωθεί έχω βγει στο άλσος της Νίκαιας να τραγουδάω THE LAAAAAAAAADY WOOOOOOOOORE BLAAAAAAAAAAACK…
20/6 οι μεγαντεθ
Όλες αυτές οι φήμες μπορεί να μου πει κάποιος πώς ακριβώς βγαίνουν?Γιατί αν εξαιρέσω 2-3 άτομα που όντως λένε κάτι όταν ‘‘υπάρχει καπνός’’ οι υπόλοιποι -όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος- πετάτε ό,τι να ναι μου φαίνεται…
Επίσης, [SPOILER]“You’ve seen them at festivals across the world. But you’ve never seen them? Tune in Tuesday, February 7th at 11AM PST. Metallica.com.”[/SPOILER]
Αν θελεις να σου πω τι γνωριζω προσωπικα εχουμε και λεμε… Εκτος απο τα οσα εχουν ηδη ανακοινωθει, οι Megadeth πρεπει να θεωρουνται δεδομενοι, αφου διερευσε απο την ιδια την εταιρια…Για το support σε αυτους και το αν θα αλλαξει ο χωρος δεν μπορω να το ξερω…
Επισης το οτι θα ερθουν οι Scorpions (ακομα και αν ειναι φημη αληθινη ή οχι) δεν αποτελει ειδηση, για μενα τουλαχιστον…Ειναι τακτικοι πελατες…Το αν θα ειναι με Cinderella, Saxon, Queensryche δεν ειναι καν γνωστο και απορω πως βγηκε…
Nα πω απλα και ως υπαρκτη πληροφορια οτι αν ειναι οι Scorpions να παιξουν μεσα Μαιου, οπως λεγεται, οι Cinderella και οι Queenryche στα μεσα αυτου του μηνα θα βρισκονται στην Αμερικη και μαλιστα παιζουν μαζι σε φεστιβαλ που ξεκινα στις 11/5…Αν δεν κανονισουν τουρ (μεγαλο ή μικρο) στην Ευρωπη, μην περιμενετε να ερθουν μονο για τα ματια μας…
Βεβαια το τελευταιο το ανεφερε ο jimmyontheroad, ο οποιος εχει μια αξιοπιστη προιστορια, αλλα δεν πεφτει και παντα 100% μεσα…
Δεν το παιζω φωτεινος παντογνωστης και μεσα στα πραγματα, αλλα πιστεψε με, εχω περασει απο τη φαση του να περιμενω πως και πως τις φημες τοσα χρονια, πραγμα που με εκανε να σκεφτομαι λογικοτερα με τον καιρο και να ψαχνω περισσοτερο τις πληροφοριες μακρια απο τα πλαισια των forums…Σε αυτο βεβαια εκτος απο την χρονια εμπειρια, πρεπει καποιος να χρησιμοποιει και τον κυκλο γνωριμιων του στο χωρο, οσο μεγαλος, μικρος και αξιοπιστος μπορει να ειναι…
Γι’ αυτο ηρεμιστε και μην θεωρειται δεδομενα πραγματα που δεν εχουν ανακοινωθει καν…Μην ξεχνατε, ζουμε σε χωρα που καθε χρονο επαληθευεται το 30%-40% απο τις φημες…Το εχει πει και η Mererfin σε ενα ποστ και αν το σκεφτουμε καλα ετσι ειναι…
:thumbup:
Κυρίως στα προηγούμενα μου έκανε εντύπωση αυτό με τους Ραιχ γιατί νομίζω πως δεν έχουν καν ανακοινώσει ευρωπαική τουρ.Και δηλαδή θα ακυρώσουν την αμερικάνικη τουρ για να έρθουν Ελλάδα το Μάιο και να παίξουν support στους Scorpions? Ό,τι να ναι γράφει ο καθένας. Άλλο φήμη,άλλο ποιος ονειρεύομαι να έρθει.Αν π.χ. είχαν ανακοινωθεί οι Σκόρπιονς για 15 Μαίου και οι Ραιχ είχαν περιοδεία στην Ευρώπη με κενό στη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε ναι, θα ήταν μια βάσιμη φήμη…
Μόνο που οι Scorpions θα έρθουν μάλλον ιούνη άμα διαβάσετε αρκετές σελίδες πιο πριν σε ένα ποστ…
αυτό κατά 99% έχει να κάνει με 2 ημερομηνίες (23 & 24 Ιουνίου νομίζω) που έχουν ανακοινώσει, από τα επετειακά live στο Fillmore ακόμα και αφορούν την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες.
Πολλές φήμες έχουν ακουστεί, από τη 3d μαγνητοσκόπηση, μέχρι για δικό τους festival. Σε μερικές μέρες θα γνωρίζουμε, όπως κ να έχει!