To είδα που το χρησιμοποιούσε μια πολύ αγαπημένη μου μπάντα, και αγόρασα ένα από περιέργια. Γενικά τί μπορείς να κάνεις με αυτό? Τι δυνατότητες προσφέρει?
Να ανεβοκατεβάζεις το τόνο απ’ ότι ξέρω, αλλά ας μιλήσουν οι κιθαρίστες καλύτερα
είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς μόνος σου?
ρωτάω απόλυτα σοβαρά και δε τρολλάρω.
χρησιμοποιώντας το κατάλαβα διαφορές, αλλά σόρυ δε ξέρω αν αυτά είναι τόνοι κλπ. Επαναλαμβάνω ΣΟΡΥ.
Από κει και πέρα και πάλι δε ξέρω ακριβώς πως να το χρησιμοποιήσω, αλλά και πάλι θα την ψάξω λίγο.
θενξ για τη βοήθεια.
σε συγχωρώ ρε παιδί μου, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι είναι σα να έχεις μόνιμα μπαρέ το δείκτη σου.
και δε ξέρω καν κιθάρα.
είσαι πραγματικά ο πιό χαζός χρήστης του φόρουμ και το έχεις αποδείξει πολλάκις, αλλά θα στο στείλω σε πμ για να μη σπαμμάρω.
αν έλεγες απ’την αρχή ότι δε ξέρεις να το χρησιμοποιείς και μόνο, όλα θα ήταν κουλ και θα έδειχνες ακόμα ότι το iq σου είναι διψήφιο!
εδώ υποθέτω βοηθάει. γενικά googlare how to use capo ή οτιδήποτε τέτοιο; ζήτω τα ίνταρνετς
ντάξει βασικά για να άνοιξω θρεντ είναι προφανές ότι δε ξέρω να το χρησημοποίω. Αλλά οκ εγώ είμαι ο χαζός.
Θα αγορασω και εγω ενα αυτες τις μερες.Υπαρχουν διαφορετικα για ηλεκτρικη κιθαρα?
Είναι 2 ειδών. Αυτά που κάνουν για ακουστική και ηλεκτρική και αυτά που κάνουν για κλασσική κιθάρα. Απλά της κλασσικής το μπράτσο είναι πιο επίπεδο ενώ της ηλεκτρικής πιο στρογγυλεμένο, αυτό που ονομάζουν radius.
περα που μπορεις να αλλαξεις τον τονο ευκολα σε ενα κοματι διατηροντας ανοιχτες συγχορδιες μπορεις να “αναπαραγεις” και πιο μαντολινου ηχους!
πχ βαλε το καποταστο στο 7 ταστο και θα δεις!
οσο αφορα τα καποταστα καλα τα ειπε ο takispag
επισης μια συμβουλη απο εμενα! καλο ειναι το καποταστο να εχει και βυδα σφιξυματος απο πισω για να ρυθμιζει το ποσο θα σφιγγει ωστε να μην ξεκουρδιζετε η κιθαρα απο την πιεση του καποταστου!
δηλαδη κατι τετοιο
επισης οταν βαζουμε το καποταστο ΞΑΝΑΚΟΥΡΔΙΖΟΥΜΕ την κιθαρα
αν λεμε και τον worst enemy χαζο χρηστη, τοτε που βαδιζει πια αυτο το φορουμ.
Πείτε κανένα καλό για ακουστική γιατί σκοπεύω να αγοράσω ένα αυτές τις μέρες… :-k
με κλειστα τα ματια αυτο!
http://store.daddario.com/category/386079/Dual_Action_Capo_-_Silver
το πηρα πριν λιγες μερες και ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε capo!
παλαφρο πολυ ευκολο στην χρηση και δεν ξεκουρδιζει με τπτ η κιθαρα!
Εγώ έχω αυτό. Απ’τα καλύτερα που είχα ποτέ, της Pickboy.