Συμβουλες για αγορα κινητου

υπαρχει κινητο που να λειτουργει ως GPS συσκευή χωρίς να συνδεση/χρεωση στο internet?

θελω δηλαδή να λειτουργει οπως το GPS που δε χρειαζεται να πληρωσεις και πάλι μετά την αγορά του (εκτος κι αν θες να κάνεις upgrade στους χάρτες)

Ουυυ, ένα και δύο?:stuck_out_tongue:
Όλα τα κινητά με gps έτσι λειτουργούν

και δεν έχεις επιπλέον χρέωση?!

τα ακριβα smartphone τυπου iphone πχ δίνουν κάτι τέτοιο σαν εφαρμογή που αγοράζεις/κατεβάζεις?

με ενδιαφέρει να κάνω χρηση μιας τέτοιας εφαρμογής χωρις να έχω ενεργοποιημένη τη σύνδεση στο internet (που λόγω σύνδεσης με κάρτα και όχι συμβολαίου δε με συμφέρει ετσι κι αλλιώς)

Ναι για iphone υπαρχουν πολλες εφαρμογες gps στο applestore

Αγοράζεις εφαρμογές και χάρτες
Βέβαια μπορείς να τις βρεις και τζαμπέ :wink:

Το παλιό κινητό αργοπεθαίνει σιγά σιγά οπότε είμαι σε αναζήτηση νέου.

[B]Ποιο[/B] απόλα;

Και άλλες προτάσεις να έχετε στο ίδιο μπάτζε(100-150) ρίχτε τις.

Το tipo θα έλεγα.

Tην παλεύουν τα σονυ ερικσον πλέον;
Γιατί και το προηγούμενο που αργοπεθαίνει σονυ είναι και δεν του κάνω κακή χρήση(δεν έχει πέσει ποτέ κάτω) αλλά δεν την παλεύει και πολύ.

εγώ θα σου πρότεινα το Galaxy Y pro το οποίο ήθελα να αγοράσω και εγώ (αλλά έπεσε αφραγκία) γτ συνδυάζει android με QWERTY πληκτρολόγιο γτ προσωπικά δεν την πολυ-παλεύω με τα touchscrenn πληκτρολόγια (αν και έχει και αυτό touch). Γενικά ξέρω πάντως ότι τα samsung έχουν δυνατή μπατάρια και διάρκεια ζωής αν και προσωπικά δεν είχα ποτέ. Απο άλλα κινητά η Νοκια βγάζει γερά κινητα απλά πολλοί δεν τα χρησιμοποιούν γτ έχουν symbian και όχι android (μιλώντας πάντα για smartphone)…αλλά κλάιν μάιν.

Με 2.6 ιντσες δεν παει πουθενα το κινητο.

Mε +5-10? παίρνεις το Galaxy Ace που είναι αρκετά αξιόλογο για τα λεφτά του

ψαξου για αλκατελ, τα πλεον τιμια κινητα που κυκλοφορουν… τσεκαρε το καινουργιο 4" και 0.8 επεξεργαστη στα 150 ευρω νομιζω… αν μου χαλασει το οτ-807 που εχω τωρα, δε με εχει προδωσει 2,5 χρονια τωρα, αυτο θα παω να παρω

Kαι επανέρχομαι. Αύξησα το budget στα 180 ευρώ. Ακούω προτάσεις :slight_smile:

Σημείωση:Δεν θέλω κινητό απλά για να παίζω θέλω να το “πειράξω” όσο περισσότερο γίνεται.

Android: Lg Optimus L5 ή Sony Miro
Windows Phone: Nokia Lumia 710

Δεν έχει πολύ μικρή ανάλυση για την οθόνη του;

Ναι είναι.

Για [B]ετούτο[/B] τι λες;

Δεν ήξερα οτι το έχουν τόσο φτηνά στο internet.
Προσωπικά ένα μείον είναι οτι δεν έχει (μεγάλη) υποστήριξη σε custom rom,kernel κτλ. κατά τα άλλα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Οτι και να διαλέξεις θα σου πρότεινα να το δεις πρώτα live σε κάποιο μαγαζί (public,πλαίσιο) εφόσον υπάρχει.

Επίσης δεν παίρνει microSD

Nαι αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα νομίζω.
Παρολα αυτά είναι πολύ όμορφο και ποιοτικό κινητό με φοβερή οθόνη. Το πήρε ένας φίλος μου κ είναι πολύ εντυπωσιακό.