Συμβουλες για αγορα κινητου

το βρήκα με 211 το ray. να προχωρήσω?? είναι 60 ευρά διαφορά μέχρι τα 270, βάζω άλλα 5 ευρώ και παίρνω το εισιτήριο για το gods of metal :stuck_out_tongue:

It’s up to you
Aν πιστεύεις ότι θα ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου, χτύπα το
60? δεν είναι και λίγα

[U]Εγώ[/U] πάντως θα προτιμούσα το Neo V, οι 3.3" του ray είναι λίγες και έχουν τις ίδιες διαστάσεις περίπου
Έχει και HDMI port

Στο μόνο που υπερτερεί το ray είναι στα 3 περισσότερα MP της κάμερας

συμφωνω με πασχαλακο.για τα χαρακτηριστικα που εχει το neo v ειναι αρεκετα λιγα τα λεφτα.το εχω δει και απο πολλους και ειναι πολυ καλο.απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις.

Neo V κι απο μενα… Τα χει ολα και θα σου μεινουν και ρεστα…

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Neo V κι απο μενα… Τα χει ολα και θα σου μεινουν και ρεστα…

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

τελικά (ω τι περίεργο) βγήκα εκτός μπάτζετ και πήρα το arc στα 270 euro :stuck_out_tongue:

πολυ καλη επιλογη το arc. θα χτυπησω και γω το s κατα πασχα :slight_smile:

Eγω με το Neo V βρεθηκα τελικα πριν μερικους μηνες. Value for money το κινητο παιδια, στα 200 ευρω δεν βρισκεις κατι καλυτερο πιστευω

Καλορίζικο!

thanx :smiley:

Παιδιά ψήνω και εγώ να πάρω ένα κινητό, μιας και το παλιό που είχα τα έπαιξε (sony ericsson zylo). Θέλω να μου προτείνεται κάποιο μέχρι 200 ευρώ, smartphone και έτσι, να έχει και μια αξιοπρεπή κάμερα. Λογισμικό κατα προτίμηση android. Μια ακόμα βασική προϋπόθεση είναι να μην τα φτύσει απο το χρόνο,γιατί το zylo το το πήγα απο το επόμενο μήνα για service και το πήγαινα σχεδόν κάθε 6 με 7 μήνες μετά μιας και είχε πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του.

Κατα την γνωμη μου το καλυτερο που μπορεις να παρεις με αυτα τα λεφτα ειναι αυτο που λενε και τα παιδια στα πιο πανω ποστ το sony neo-v.Το εχουν αρκετοι φιλοι μου και μου εχουν πει τα καλυτερα :slight_smile:

και αυτό που είπε ο ΚΕΝ, αλλά εγώ πήγα και πήρα το Huawei Sonic U8650 στα 140 ευρώ(εγώ το πήρα με επιδότηση βέβαια) , και απ’ότι διαβάζω κτλ είναι ίσως το καλύτερο στα λεφτά του.σίγουρα καλύτερο από το Galaxy Y που είναι στην ίδια κατηγορία. το μόνο μείον η σχετικά μικρή RAM (256MB)… Είναι όμως 60 ευρώ κάτω από το μπάτζετ σου και θα σε βολέψει σίγουρα! :wink:
ας πει και κανείς που έχει ασχοληθεί περισσότερο βέβαια

Αυτό όντως με ψήνει αρκετά!! Άντε πείτε και οι άλλοι

Bump, το htc explorer πώς το βλέπετε; Ή το wildfire S; Ειδικά το τελευταίο μου αρέσει πολύ

Γιατί να πας σε σχετικά παλιό κινητό?
Αν δίνεις μέχρι 200 η καλύτερη επιλογή είναι το Neo V
Μόλις πήρε και ICS

Edit: Μια βδομάδα μετά βέβαια μπορεί να έχεις πάρει ήδη κάποιο:p

αυτοι που εχουν το arc
τι λενε?
σκεφτομαι να το παρω
υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα του?
htc/samsung/nokia/lg?

το ray σε τι διαφερει/ειναι καλυτερο απο το arc?

ασχετο
αλλα
υπαρχει smartphone που να βαραει το ξυπνητηρι οσο αυτο ειναι κλειστο?

Android όχι.

το bravia engine
τι κανει ακριβως?

βελτιωνει μια φωτογραφια οταν την βλεπεις?
ή
βελτιωνει την φωτογραφια οταν την τραβας?

Το bravia engine αφορά την οθόνη. Όχι την κάμερα. Οπότε όλα τα βλέπεις πιο ζωντανά.