Συμβουλες για αγορα κινητου

oneplus αν κάτσεις λίγο και το φέρεις στα μέτρα σου …*(όλα μου τα κινητά τα σετάρω κάνα 3ώρο όπως θέλω, να ανοιγούν μόνο οι εφαρμόγες που θέλω, να σκοτώνει συγκεκριμένες μετά απο Χ διάστημα, εφαρμογές να μη συνδέονται καν στο ιντερνετ - αν είναι τοπική η χρήση - η μπαταρία σκοτώνει. και τα ace/nord που είναι λίγο πιο βασικά, δεν είναι κακά. βεβαίως είμαι πολύ συγκεκριμένος χρήστης. ie δεν παίζω (σε μικρότερη απο 55άρα) και δεν ντουμσκρολάρω - γενικά σε τικτοκ, αλλά και πάλι - 27άρα για να είσαι μέσα.
Πάντως με μουσικές, φωτό, νορμάλ χρήση, μαπς και λίγο σόσιαλ και νοτιφικεισα - με τα wifi και blu να τα έχω σετάρει να ανοιγοκλείνουν όπως με βολεύει, βλ στο σπίτι και στη δουλειά και μόνο με ρολόι ή hf, βαράω 2-3 μέρες ανάλογα το φόρτο. ακόμα και αν το ξεφτιλίσεις όμως και γεμίζει σε ώρα και κρατάει 1+ μέρα - αν πεις δλδ οτι θα παίξεις, θα δεις ταινία, δεν θα ξεκολλήσεις 7-8 ώρες απο το κινητό και πάλι δεν ψοφάει. λίγο χάνει ακόμα η εταιρία σε κάμερες αλλά οκει. αποφορολογημένο στα 400 το μικρο 13άρι δεν το λέω ούτε του παπά το VFM.
Α και το oxygen είναι ωραίο, απο την Samsung εκδοχή του αντροιντ το προτιμώ με τα μπούνια, είναι σε καλό δρόμο. Βσκ, επειδή δεν είμαι παιδί των κινητών και δεν με καίει να μαι στο μπλιντιν ετζ, μέχρι που να ψοφήσει η μπαταρία/τελειώσει η υποστήριξη, δεν αλλάζω. δεν βλέπω δλδ το λόγο.

Ας μπω κι εγω στη μαχη της ενημερωσης. Κοιταζα το 13

Με καποιο ειδος προνοητικοτητας, ειχα φροντισει να σου απαντησω οταν δεν ηξερες οτι θελεις να παρεις το xiaomi :stuck_out_tongue:

Αυτες τις μερες παντως παιζει εξαιρετικη τιμη για το 1+ Nord, πολυ τιμιο κινητο για τις αναγκες που περιγραφεις (αφου δεν εχεις αναγκη σπουδαιας καμερας). OnePlus Nord CE5-5G 8GB / 128GB - Lagonika.gr

Με 220 ευρω λιγα πραγματα μπορεις να βρεις που να εχουν τοση αξια. Και με την εγγυηση (οκ, χαλασε λιγο τελευταια, αλλα παραμενει κορυφαιο) του Αμαζον.

1 Like

Τελικά πήρα το Xiaomi.

Επειδή οι γονείς είναι σε άλλη πόλη, σε τέτοιες αγορές προτιμάω καταστήματα τύπου Πλαίσιο και Public που θα μπορούν μόνοι τους απευθείας να απευθύνονται σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Άντε να συνεννοηθεί η μάνα μου για επιστροφή στο amazon :joy:

4 Likes

μια χαρά είναι και η Ξζιαομι.

Παίδες ξέρετε κάποιο καλό tempered glass για το Oneplus 12; Που να εφαρμόζει καλά και να είναι εύκολη η εγκατασταση. Αν γίνεται να είναι και anti-reflective.

Εγω αυτα ειχα παρει, περνιουνται κ πανευκολα. Δεν ειναι anti-reflective.
To μόνο κακό, μετά απο (αρκετούς) μηνες, πιανει λιγο σκονη στα κυρτα σημεια, που υπαρχει κ καποια τυπου κολλα που εφαρμοζει στο κινητο. Αλλά παίρνεις καμια 10ρια κι έχεις να αλλάζεις :stuck_out_tongue:

edit: εχω πάρει κ απο temu κ ηταν μια χαρα - απλα επειδη κανω δουλειες σε χωραφι το ΣΚ καμια φορα, τα σπάω συχνα

1 Like

Ωραίος, σε ευχαριστώ! :slightly_smiling_face:

Να υποθέσω ότι anti reflective μόνο με matte;
Τα οποία όμως έχουν θέματα με την οθόνη σε φωτεινότητα και καθαρότητα και δεν πιάνει και το δακτυλικό αποτύπωμα από αυτά που διαβάζω.

Φανταζομαι πως ναι, δεν εχω δοκιμάσει κατι anti-reflective, φανταζομαι εκει πας σε μεμβράνη παρά σε glass.

1 Like