Συμβουλες για αγορα κινητου

Μαντεύω ότι έχεις το ίδιο… (δεν έχω καν κινητό)

Το δεύτερο έχω τώρα

Έλα ας σταματήσουμε το σπαμ τώρα

Δεν σπαμάρουμε…

Αν ασχολείσαι με την φωτογραφία, έχω μια dslr του κουτιού να σπρώξω, αν ενδιαφέρεσαι. :rofl:

Τι θα προτεινατε στα 300-350 για καποιον που θελει decent καμερα?
Nothing 3a?
Xiami 14t (προς τα 400ε, αλλα μαλλον αξιζει)
Αλλα?

Οτιδήποτε σε Google Pixel.

2 Likes

Διαβασα για αυτα αλλα ξεφευγουν πολυ σε μπατζετ μαλλον

Αν δεις για τη σειρά a που είναι η πιο οικονομική;

1 Like

νομίζω το 14t το έχει μια συνάδελφος που θέλει να είναι και instagramer, και λέει ότι έχει φανταστική κάμερα. προσωπική άποψη δεν έχω όμως

2 Likes

Έχω Nothing 2a, μια χαρά όλα του.

1 Like

Εψαξα για τη φιλη μου, κατεληξα σε mid range στο 14t pro επειδη ειχε φοβερη καμερα. Δεν ειμαι φαν του xiaomi, δεν το εχω δουλεψει. Κανω συγκριση τωρα και ειδα οτι το 14Τ εχει παρομοια χαρακτηριστικα, οποτε πας οπως εισαι λογω τιμης και καμερας. Για ινστα δεν ξερω αν ειναι, αλλα η διαφορα του απο το προ και απο το δικο μου 1+ 12 ειναι το οπτικο ζουμ. Χ2, Χ2,6 και Χ3 αντιστοιχα. Ειναι ομως οπτικο ζουμ, πλεον μετα απο την αποκαλυψη που εγινε μπροστα στα ματια μου, δεν ξαναπαιρνω κινητο με ψηφιακο.

Σημαντικη και ουσιαστικη διαφορα ειναι η μπαταρια, φορτιζει πιο αργα απο το προ. Αν θελεις να κοψεις μπατζετ, πας στο 3Α, αλλα ακομη πιο αργη φορτιση και ιδια χαρακτηριστικα καμερας. Pixel τσεκαρα πριν το 12αρι μου, εξαιρετικα κινητα αλλα φετα η φορτιση.

Υ.Σ.: μου λειπει χρονος να τσεκαρω επεξεργαστες, αλλα αν ηταν καποια μουφα μαλλον θα το ειχα βρει στις πρωτες αναζητησεις.

ΕΔΙΤ: Λαθος ταγκ :smiley:

2 Likes

Redmi note 14 pro 5g

Έχει πολύ τίμια κάμερα και σου μένουν κ μερικά χρήματα καβατζα :blush:

1 Like

Βλέπω ειδήσεις για το νέο OnePlus 15.
Περισσότερο για downgrade μου μοιάζει πάρα αναβάθμιση…κάμερα, haptic feedback, ανάλυση οθόνης. Βγάζουν και το κουμπί στα πλαι που κλείνεις τον ήχο ή το βάζεις σε δόνηση.
Και η νέα εμφάνιση εντελώς generic, δεν έχει την ξεχωριστή σχεδίαση με την κυκλική κάμερα των 12 και 13.

Καλημέρα !!! Κάποια γνώμη για Samsung A36 - A 56 σε σχέση με Xiaomi 14t ;;;

Σίγουρα downgrade στα γύρω γύρω το OP15 οπως φαίνεται, πέρα από μπαταρία κι επεξεργαστή @pao1979 , κι απ’ότι φαίνεται κράτησαν τη συνεργασία με hasselblad μόνο για τα Oppo και τα Oneplus πάνε για πιο “budget” φάση σιγά σιγά ( σε specs, όχι σε τιμή).

@volbeat νομίζω τα samsung ειναι υπερβολικά ακριβά σε σχέση με το τι προσφέρουν. Πολύ καλύτερο το Xiaomi

1 Like

Εξαρτάτε τι θέλει κάποιος από ένα κινητό για να βρεθεί η απάντηση σε τέτοια ερωτήματα. Εγώ στην άσχετη γυναίκα μου που στην ουσία θέλει ένα κινητό που να της κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο, να βγάζει συμπαθητικές φωτογραφίες κλπ της πήρα Samsung γνωρίζοντας πως π.χ. ένα XIAOMI στα ~ίδια λεφτά θα έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Θέλω να πιστεύω πως τα Samsung έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Για’μενα που ήθελα περισσότερο τα χαρακτηριστικά αλλά να μην χαλάσω πολλά λεφτά… πριν λίγες μέρες πήρα ένα Motorola Moto G86 5G και μέχρι στιγμής είμαι ΠΟΛΥ ικανοποιημένος για τα λίγα χρήματα (200κατι) που έδωσα. Αλλιώς αν ανέβαινα καννα κατοσταευρο (στα 300κατι) θα πήγαινα για realme που με άφησε πολύ ικανοποιημένο σε μια παλαιότερη αγορά κινητού.

Έναν τίμιο συνδυασμό θέλω…Αξιοπρεπή φωτογραφία, νορμάλ λειτουργικό και να τρέχει φυσιολογικά για χρήση social, spotify, παιχνίδια παιδιών κλπ…

Τα Samsung έχουν πολύ καλύτερο λειτουργικό.
Προσωπικά το UI της Xiaomi το θεωρώ κακό, βελτιωμένο σε σχέση με παλαιότερα αλλά ακόμα έχει θέματα.

Γιατί δεν κοιτάς όμως και τα Nord της OnePlus;
Επίσης ψάξε για realme, κάτι τουμπανα τύπου gt6 πχ.

3 Likes

To one plus 13 R είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.

2 Likes

Δώστε μια άποψη ρε παιδιά για το Xiaomi Redmi note 14.

Είναι κομπλέ από θέμα αξιοπιστίας, κολληνατων και μπαταρίας; Χρήση τηλεφώνου, λίγο κάμερα και λίγο ίντερνετ (για τη μάνα μου)

Αλλιώς κάποια άλλη πρόταση στα 250€ περίπου;

Πολύ τιμιο το 14 pro που εχω πιάσει στα χέρια μου - καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή κάμερα και οθόνη, για μπαταρία δεν έχω γνώμη.