Συμβουλες για αγορα κινητου

Αν μας έλεγες μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα

Αυτά τα κινητά που μας έβαλες δεν τα κοιτάς καν όταν έχεις επιλογές όπως:
http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?654738-Huawei-x1-%CA%C1%C9%CD%CF%D5%D1%C9%CF
http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?653026-Xperia-X8
http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?654892-zte-blate
(με πολύ γρήγορο search)

Εκτός αν τα βρήκες με 40? και κάτω

:slight_smile:

βεβαια αν διαθετεις καμποσα λεφτα θα σου προτεινα αυτα τα 2

και

αλλα οπως ειπαν και οι αποπανω πες μας περιπου ποσα εχεις σκοπο να διαθεσεις

Ρε μαγκες σκεφτομαι να παρω το i phone 4s.Για πειτε καμια γνωμη επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με την Αpple.Ξερω οτι ολα τα εχει κλειδωμενα αλλα μου ειπαν οτι σπαει γι’αυτο και σκεφτομαι να το παρω.Αν καποιος το εχει αν μπορει ας βοηθησει :slight_smile:

Σπανε ολα ! Κατα τη γνωμη μου ειναι ενα τελειο κινητο. Οτι App θελεις και πολυ σταθερο! Λιγο ακριβο η αληθεια ειναι, αλλα αμα το εχεις ψησει μη το σκεφτεσαι ! Δηλαδη περα απο τη τιμη ειναι τελειο.
Σε σχεση με το 4, το οποιο και αυτο ειναι παρα πολυ καλο, ειναι dual core αλλα και τη φαση με τις φωνητικες εντολες ( που βεβεα δε πολυ δουλευει καλα) .

Τζαμπα λεφτα.
Εγω πηρα το Samsung Galaxy Y,για την τιμη του (150 ευρω σκετη συσκευη),ειναι παρα πολυ καλο,ισως το πιο value for money smartphone που κυκλοφορει.

Εαν δεν εχεις οικονομικο προβλημα και θες ενα κινητο το οποιο θα πηγαινει σφαιρα οτι και να του βαλεις το iphone ειναι η καλυτερη επιλογη.
Ομως αμα εστω και λιγο το θεωρεις ακριβουτσικο, στα μισα και λιγοτερα λεφτα μπορεις να παρεις ενα αξιοπρεπεστατο κινητο.

Γραψε αρχικα για τι χρηση το θες.

Ακριβως. Οπως αναφερω το μονο θεμα του iPhone ειναι η τιμη. Αλλιως ολα wanna be iphones ειναι.

Καταρχην σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.Το θελω για ιντερνετ και το βασικο που θελω ειναι να μην κολλαει γιατι με το samsung galaxy s που εχω τωρα εχω μαρτυρησει.Αμα μου λες οτι πηγαινει σφαιρα(μου το εχουν πει και αλλοι αυτο) τοτε πιστευω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.Για λεφτα το ξερω οτι ειναι ακριβο αλλα θα ψαχτω με επιδοτηση και θα κανω οτι μπορω για να μου κατεβασουν την τιμη ωστε να το τσιμπησω με κανα 300αρι :slight_smile:

Αμα εχεις το galaxy s και σου κολλαει τοτε δυστυχως δεν εχεις εκμεταλευτει ολη τη δυναμη του.
Στο λεω αυτο γιατί το εχουν 2 φιλοι, ο ένας ασχολείται με υπολογιστες κτλ και το εχει περάσει custom rom και kernel και πηγαινει σφαιρα και χωρις κανενα lag reboots κτλ
Ενω ο δευτερος το εχει με την μαμα rom δεν θελει να του βαλω custom rom για να μη του το “χαλασω”. Το κινητό κολλαει, συχνα αναγκαζεται να βγαλει την μπαταρια επειδη δεν λειτουργει τιποτα και αλλα πολλα.

Σε καμια περιπτωση δεν φταιει (αποκλειστικα) η google αλλα οι κατασκευαστες που βαζουν εξτρα άχρηστες εφαρμογές, custom launchers (touchwiz η Samsung, sense η htc και αλλα)

Η ταχύτητα του iphone εχει να κάνει βεβαια με την ελλειψη πραγματικού multitusking, την πληρη απουσια παραμετροποίησης του λειτουργικου. Για αυτο και οι επιδόσεις του ειναι πολυ υψηλες με μονο 512mb ram σε αντιθεση με την διπλασια ποσοτητα στα high end android.

Προσωπικα δεν θα μπορουσα να “λειτουργησω” ποτε με iphone καθως μαρεσει να εχω την ελευθερια να φερνω το κινητο στις αναγκες μου.

Sent from my nexus s :smiley:

Rip Noob απο οτι καταλαβα εισαι παρα πολυ ψαγμενος αφου τα μισα απο αυτα που ειπες μου φανηκαν κινεζικα :slight_smile: Και εγω ειμαι σαν την περιπτωση του δευτερου φιλου σου με την μαμα rom και μου κανει ακριβως τα ιδια αλλα επειδη δεν κατεχω τιποτα απο οσα εγραψες λεω να παρω το i phone να ησυχασω :slight_smile:

Και το μηλόφωνο να πάρεις, πάλι θα πρέπει να το σκαλίσεις λίγο(jailbreak)

Ναι θα ασχοληθω.Σημερα μου εξηγησε ενα παλικαρι πως σπαει και τα σχετικα :wink:

Πηγα σημερα στην wind και μου ειπαν οτι με την αναβαθμιση που εχω μου βγαινει το i phone 4 8 gb στα 240 ευρω και το i phone 4s 16 gb στα 370 ευρω.Μαλλον το 4 θα παρω αφου δεν εχει και πολλες διαφορες με το 4s.Ο επεξεργαστης ειναι διπυρηνος και 3 mpixel παραπανω αναλυση η φωτογραφικη.

Mη μασας και το 4 ειναι μπομπα.

8gb θαρρώ πως είναι λίγα για μηλόφωνο…δεν ξέρω βέβαια και πόσο θα το γεμίσεις

Ναι και εγω αυτο ειπα.Το 4s δεν εχει και κατι το ιδιαιτερο παραπανω για να δωσω αλλα 130 ευρω.Pasxalakos ειμαι κομπλε με τα 8gb ρε :wink:

Nαι ρε, 8γιγα ? Οτι θες βαζεις μεσα.
Οσο περνανε τα χρονια μας κανουν απληστους με τις χωρητικοτητες.

Ρε μαγκες για βοηθηστε λιγο(και ειδικα εσυ rip noob που το κατεχεις το αθλημα) επειδη στο android ηταν ευκολo να κλεισεις το internet για να μην κανει ενημερωσεις αυτοματα και να μην χρεωνεσε οταν παρω το iphone 4s απο που θα κλεισω το internet;;;

Το ιδιο εύκολα ειναι και στο iPhone. Μεσα απο τις ρυθμίσεις δικτύου μπορεις να το απενεργοποιήσεις

Thanks man :slight_smile: