Συμβουλες για αγορα κινητου

εχω καταληξει στ galaxy s 2 και σκεφτομαι το σκρουτζ…υπαρχει κανεις που χει χρησιμοποιησει το συγκεκριμενο site για αγορα κινητου??αν ναι απο ποιο μαγαζι το χει παρει?ειναι ευχαριστημενος?τι πρεπει να προσεξω?

απο το σκρουτζ πηρα εγω to sensation και συγκεκριμενα απο το birdphone.ειμαι ευχαριστημενος αφου το ειχα μεσα σε 2 μερες.προσεξε μονο να ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων και με ελληνικο μενου

poia i diafora anamesa sto galaxy s 2 kai sto i9100 s2?

Πριν κανά 2μηνο πήρα αυτό:

Γαμάει για τα 100 ευρώ που κοστίζει και το πήρα κυρίως γιατί ήθελα κάτι με qwerty το οποίο δε ξέρω ακόμα δεν το χω συνηθίσει και θα προτιμούσα να έγραφα με τα κλασσικά πλήκτρα κείμενα :?

Πηρα ομορφοπαιδα το Samsung Galaxy. μαυρο εγω λευκο η γυναικα μου.
Με εχει ενθουσιασει το κινητο (βασικα πολυμηχανημα ειναι!! :smiley: ) με μπερδευει μερικως ομως.

Αρχη ειναι θα συνηθισω! Και μια απορια ακομα αν ξερει καποιος. Εχω 500 ΜΒ απο την vodafone για internet . Αν εχει σημα G και οχι 3G εχει καποια παραπανω χρεωση ?

Η ίδια χρέωση είναι. Δεν έχει σχέση άμα είσαι συνδέεσαι με το “απλό” 2g ή με το γρήγορο 3g.

Για πείτε καμιά πρόταση μέχρι 110 ευρά περίπου. Ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τόσα φράγκα, αλλά δεν ψάχνω τίποτα πολύπλοκο, αξιοπρεπές ιντερνετ κυρίως. δεν ξέρω πως δουλεύουν αυτά τα σμαρτφόνια, με το Nokia 5130 είμαι εδώ και 3 χρόνια.

Mε κανα 30 παραπανω παιρνεις μεταχειρισμενο iPhone. Αυτο θα εκανα στη θεση σου!

με 30 παραπανω παιρνεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/296694/ZTE-Blade.html καινουριο. με διαφορα οτι καλυτερο μπορεις να βρεις ακομα και μεχρι 200-220Ε

θενκς ρε σεις αλλά και τόσα που λέω είναι υπέρβαση, δεν παίρνει άλλο.
άρα αυστηρά σε αυτά τα φράγκα.

ριπ_νουμπ εμφανίσου

Εμφανιστηκα.

Αρχικα πες ακριβως τι εννοεις αξιοπρεπες internet. Εαν καταλαβαινω καλα, το κινητο να εχει wifi και μια σχετικα μεγαλη οθονη.

Τότε το zte blade που προτεινε πριν ο voodoo ειναι καταπληκτικη λυση. Ειδικα αμα εχεις ορεξη να ασχοληθεις με εξτρα πειραγμα του κινητού (custom rom/kernel) θα δεις οτι αξιζει 2 και 3 φορες τα λεφτα του.

Δεν ξέρω τι παίζει με ταχύτητες.Αν έχει σημασία δηλαδή μόνο το σήμα ή γενικά πως επεξεργάζεται δεδομένα το κινητό

όσο για τα πειράγματα, δεν νομίζω να κάτσω να ασχοληθώ με αυτό ποτέ

Αμα τοτε δεν θα κατσεις να ψαχτεις γενικα, μηπως καλυπτεσαι γενικα απο φτηνο κινητο?

Προσωπικα πιστευω πως ενα smartphone δεν αξιζει, αν δεν ειναι να το τσακισεις στα πειραματα.

Μάλιστα.

ΟΚ μάλλον κάπως έτσι θα γίνει, θενκς γ’αλλ.

Μπορεις να παρεις το SE X10mini.
Θα το εχεις δει σιγουρα να το εχει καποια κοπελα. Πλεον εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του και ισως σε καλυπτει και σενα.

Οπως και να 'χει πανε σε ενα public/πλαισιο η οπου αλλου εχουν τα κινητα ανοιχτα για να τα δεις εσυ ο ιδιος και δες τι επιλογες εχεις για τα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις.
Σιγουρα μπορεις να παρεις ενα φτηνο android για να μπαινεις κουτσα στραβα στο internet.

[U]Την προσοχη σας οι γνωστες:[/U]
Σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο Σμαρτ-Φοουν για 1η φορα με Wi-fi.
Ειμαι παντελως ασχετος σε οτι εχει να κανει με τα κινητα οποτε θα κανω καποιες ερωτησεις (πιθανως πολυ αθωες), μετα θα σας γραψω τι ζηταω, θα σας δειξω τα 4 κινητα που μου αρεσουν απο εμφανιση και περιμενω να μου προτεινετε ποιο καλυπτει περισσοτερα απο αυτα που ζηταω.

Πρωτα οι ερωτησεις:

1. Σε ολα τα Σμαρτ-Φοουνς, μπορω να δω βιντεο σε διαφορες μορφες (ΑVI, XVID, …) ή εξαρταται (καποια υποστηριζουν καποιες μορφες βιντεο και καποια καποιες αλλες);
  2. Σε ολα τα Σμαρτ-Φοουνς μπορω να αλλαζω τη γλωσσα γραφης (σε οποια θελω) ή εξαρταται απο το τηλεφωνο;
  3. Τι ειναι καλυτερο/απλουστερο στη χρηση, Android ή Windows Mobile;

Τι ζηταω:

1. Να ειναι οσο το δυνατον απλουστερη η χρηση του και οι εφαρμογες του. Να μπορω να προσθετω ευκολα νεες εφαρμογες. Να υποστηριζουν τις περισσοτερες μορφες βιντεο
  2. Δε ξερω αν γινεται αλλα θα προτιμουσα στη γραφη σμσ να μην εμφανιζεται πληκτρολογιο με ξεχωριστο πληκτρο για καθε γραμμα (οπως στο Αι-Φοουν) αλλα εικονικοι αριθμοι (0-9) που αν τους παταω απο 1 εως 3 φορες να αντιστοιχουν σε ολα τα γραμματα της αλφαβητου (οπως ειχαν δηλαδη ολα τα παλια κινητα)
  3. Μικρο μεγεθος για να χωραει ανετα στην τσεπη
  4. Γερη μπαταρια γιατι μονιμως ξεχναω να το φορτιζω
  5. Καλο Wi-fi σημα
  6. Δεν πολυχτρησιμοποω για την καμερα
  7. Δε με νοιαζει καθολου αν κουβαλαει την τελευταια τεχνολογια
  8. Δε με ενδιαφερει καθολου αν εχει GPS

Τα κινητα που εχω βρει (ολα πανω-κατω στην ιδια τιμη):
[B]1. HTC Touch Cruise 09[/B]
http://www.skroutz.gr/s/72034/HTC-Touch-Cruise-09.html#specs_container

[B]2. HTC Touch Diamond [/B]
http://www.phonearena.com/phones/HTC-Touch-Diamond_id2876

[B]3. Toshiba Portege G810 [/B]
http://www.skroutz.gr/s/39078/Toshiba-G810.html?keyphrase=Toshiba+Portege+G810+#specs_container

1. [B]LG GD900 Crystal[/B]
    http://www.skroutz.gr/s/80948/LG-GD900-Crystal.html?keyphrase=lg+gd900

Λοιπον;

PASXALAKOS: Τι σημασια εχει ποσα χρηματα δινω;Δε ζηταω να μου προτεινετε εσεις κινητα αλλα να με βοηθησετε να καταλαβω ποιο απο τα 4 που επελεξε , καλυπτει τα περισσοτερα απο αυτα που ζηταω.

Όλα τα έγραψες εκτός από το πιο σημαντικό:p
Πόσα δίνεις?

Προφανως και εχει σημασια το ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις.
Επισης ολα τα κινητα που εβαλες ειναι δεινοσαυροι και δεν θα σου συνιστούσα να αγορασεις καποιο απο αυτά.

• Παιδια, εννοειται πως ο,τι δινεις παιρνεις.
  • Ριπ Νουμπ: Το κινητο που εχω τωρα ειναι 200 ετων. Το εγραψα πως δεν εχω κανενα προβλημα εαν η τεχνολογια τους εχει ξεπεραστει. Τι θα μου προτεινες απο αυτα τα 4;
  • Στην προκειμενη περιπτωση ομως δε ζηταω γενικα και αοριστα προτασεις αλλα αν μπορει καποιος να μου πει πολυ συγκεκριμενα ποιο απο αυτα τα 4 μοντελα ειναι το καλυτερο για τα γουστα μου (οπως σας τα εγραψα παραπανω).

Το touch diamond θα σου λεγα αλλα να ξερεις οτι το λειτουργικο (windows mobile 6) ειναι πολυ χαλια ακομα και μετα απο τις αλλαγές που εχει κανει η htc.

Δεν ξέρω αμα γινεται αλλα λειτουργησε το για λιγο αν ειναι δυνατο γιατι μπορει να μη αξιζει να δωσεις ουτε 1 ευρω για αυτα τα κινητα.