Η Καλύτερη Ξένη Φωνή

Postares mia apo tis xaraktiristikes tou emfaniseis kai pelorio respect se sena Lupin. Eixa na do videaki apo tote pou pethane. Stin kideia tou, eixa paei. Terastia morfi. Sygkinithika…

:bow::bow::bow:…καλα,απιστευτο…ησουν πολυ τυχερος:)…ναι,το βιντεο αυτο ειναι οντως,θεικο,αμα θελει καποιος μια επαφη,κι εμενα μου φανηκε πολυ χαρακτηριστικο…απλα τεραστιος!!!

Μοναδικος κατ’εμε στην κορυφη:Rob Halford

Αγαπημενοι:
Bruce Dickinson
Ronnie James Dio
Tony Martin

Freddy Mercury (QUEEN)
Mike Matijevic (STEELHEART)
Mark Boals (MALMSTEEN, MARK BOALS, RING OF FIRE, ROYAL HUNT)

Ποπο ναι!! Φωναρα ο Boals!!

Freddie Mercury
Rob Halford
Geoff Tate
Michael Kiske
Eddie Vedder
Eric Adams
Dio
Bruce Dickinson
Dave Gahan

Και πάρα πολλοί άλλοι…

Προφανώς δεν εχεις ακούσει κάτι από [SIZE=“2”]ΜΙCHAEL JACKSON[/SIZE] για να το λες αυτό!!! Άκου για παράδειγμα τα τραγούδια “Υοu are not alone”, " Earth Song" ," Man in the mirror", " Gone too soon" ," She’s out of life" ," Heal the World" και πολλά άλλα και θα καταλάβεις γιατί είναι ο μεγαλύτερος ποπ σταρ του πλανήτη!!! Δεν είναι Μαντόνα ,να στηρίζεται η καριέρα του μόνο σε σκάνδαλα και χωρισμούς και να είναι άφωνος!!!

δεν ειπα οτι ειναι μαντονα.εχω σεβασμο σε οτι εχει κανει μουσικα αλλα ενταξει αποψη μου οτι δεν εχει την καλυτερη ξενη φωνη8)

Θεοι οι δυο πρωτοι.Κ ο 3ος καλος αλλα μονο απο malmsteen ν συγκρινεις ειναι κατωτερος (βλ. joe,jeff κ mats leven

Γι’αυτό κι εγώ δεν τον έβαλα μόνο του, απλά θεωρώ ότι άνετα συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις 10-15 καλύτερες φωνές όλων των εποχών.

οκ παω πασοο

Βασικα μπερδεψα το “καλη φωνη” με το “καλος τραγουδιστης”…

MICHAEL KISKE …ENNOEITAI PRWTOS… :D:D
KAI HANSEN…
IAN GILLAN…
TOMAS ENGLUND…
ERIC ADAMS…

DEN MPORW NA SKEFTW KAPOION ALLON TWRA…

ALLA O KISKE HAS GOT THE VOICE AND THE LOOKS… :stuck_out_tongue:

Geoff Tate
Bruce Dickinson
Dio
Klaus Meine

5ος αν και δεν κολλάει ακριβώς, Joe Cocker.

Αυτά τώρα στα γρήγορα χωρίς πολλή σκέψη.

Geoff…

AN O KISKE ‘HAS GOT THE VOICE ANDE THE LOOKS’ TI NA PEI KANEIS GIA TON SEBASTIAN BACH?PANTWS O KISKE EINAI SIGOURA APO TOUS KALITEROUS.TO IDIO KAI O BRUCE DICKINSON, O GEOFF TATE, O DIO, O KLAUS MEINE KAI ARKETOI ALLOI.O KAI HANSEN DEN EXEI KAI KAMIA FOVERI FWNH…:stuck_out_tongue:

Θα έβαζα καμιά δεκαριά αλλά το θρεντ εννοεί μία.Πιστεύω τάργια τουργιούνεν χωρίς να έχω ακούσει τρελά νάιτγουις.από τα λίγα που έχω ακούσει μαρέσει απίστευτα,έχει πάρα πολύ φωνή και η φωνή της ανυψώνει τα τραγούδια τους και τα κάνει να ακούγονται πραγματικά ξεχωριστά

Steve Perry
Michael Kiske
Allen Russell

Αλλα αν ηταν να διαλεξω εναν, τοτε χωρις καν δισταγμο:
Geoff Tate

Δυστυχως το καταπληκτικο video του Jowox δεν εχει πλεον ηχο, λογω της Warner Music Group :evil:

Οι καλύτερες φωνές για μένα:
Αντρες >> Michael Jackson, Thom Yorke, Sivert Hoyem, Brandon Boyd.
γυναίκες >> Tori Amos, Bjork, Beth Gibbons, Alanis Morissette, Celine Dion.

DIO πρωτος για εμενα, με μικρη διαφορα απο τον 2ο Rob Halford. Στην συνεχεια Bruce Dickinson, Bon Scott, Jim Morrison, Klaus Meine, Freddie Mercury, Michael Kiske, Geoff Tate, Eric Adams, Serj Tankian, Hansi Kursch… Ειναι πολλοι ακομα, ηδη το παρακανα…