Καθε δεκαετία, οσον αφορα την μουσικη, εχει τα δικα της χαρακτηριστικα και τις δικες της επιρροες.
Σκεφτομουν αν καποιος με ρωταγε ποιο ειναι το πρωτο ονομα που ερχεται στο μυαλο μου για καθε δεκαετια …ποια θα ηταν η αυθορμητη μου απαντηση…
Οχι ποιος ηταν ο καλυτερος αλλα τι θα επελεγα πρωτο απο καθε χρονικη περιοδο να ακουσω …
Και εκανα αυτη τη λιστα…
30s Benny Goodman
40s Frank Sinatra
50s Thelonious Monk
60s The Rolling Stones
70s Pink Floyd
80s The Smiths
90s Suede
00s Starsailor
@ necromayhem :
1ον : εχεις δικιο…κοιταξα πιο πισω μεχρι το Δεκεμμβρη…αλλα αυτο το thread εχει σταματησει απο τον Ιουλιο του 10
2ον : Κατα τη γνωμη σου απαγορευεται να παρακολουθεις δυο διαφορετικα φορουμς και να ποσταρεις και στα δυο ?? Λιγο κουταμαρα δεν ηταν η παρατηρηση σου ??
2ον: Είπα εγώ οτι απαγορεύεται να παρακολουθεις δυο διαφορετικα φορουμς και να ποσταρεις και στα δυο;; Κουταμάρα μου φαίνεται να ανοίξω εδώ ένα θρεντ και να το ποστάρω αυτούσιο σε άλλο φόρουμ.
Σκέφτηκα αν “αγαπημένος απο κάθε δεκαετία” και “ο πρώτος που σου έρχεται στο νου” είναι το ίδιο πράγμα, και κατέληξα πως δεν είναι. Πχ, στα '90ς αγαπημένοι μου είναι οι Paradise Lost, οι πρώτοι που μου έρχονται στο νου όμως είναι οι Nirvana…
50’s Elvis Presley / The Platters
60’s The Beatles / The Rolling Stones
70’s Led Zeppelin / Black Sabbath / Deep Purple
80’s Bon Jovi / Def Leppard / Motley Crue / ποζεροκαταστάσεις γενικά…
90’s Nirvana / The Offspring / Norwegian Black Metal (Darkthrone/Mayhem κ λοιπές γνωστές μπάντες στα ντουζένια τους…)
00’s Avant-Garde Black Metal (Thorns/Mayhem/Stolen Babies… ίσως κ μερικά ακόμα που ξεχνάω)