Καλως σας βρηκα!

Γεια σε ολους!

Λεγομαι Οδυσσεας, ειμαι 33, παντρεμενος και αθεραπευτα μεταλλας απο τα 15 μου.
Με πολυ καλη παρεα, τη δεκαετια του '90, σαρωναμε Ηχοχρωμα/Χωρις Ανασα/Rainbow και αλλα σοβαρα μαγαζια που δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον. Χρυσες εποχες που πλεον ειναι γλυκες αναμνησεις!

Τα χρονια περασαν και αλλες υποχρεωσεις με εχουν κρατησει μακρυα απο την καθημερινη μου ενασχοληση με τη “σκληρη” μουσικη αλλα παντα ξεκλεβω λιγο χρονο για μια συναυλια ή για καποιο καινουριο αλμπουμ που πιθανως να με ενδιαφερει.

Εχω φτιαξει μια συλλογη με βινυλια που πλεον εχει γινει συλλεκτικη, μια και πολλα απο αυτα, πλεον δεν βρισκονται στο εμποριο. Τα 3 καλυτερα συγκροτηματα για μενα ειναι:

Iron Maiden
King Diamond/Mercyful Fate
Ensiferum (προσθηκη των τελευταιων 4 ετων)

Τα περισσοτερα βινυλια ειναι των Iron Maiden και πρεπει να ειναι πανω απο 80 υστερα απο τις προσθηκες των 3 τελευταιων ετων.
Φυσικα, λατρευω ενα σωρο αλλα συγκροτηματα και ακουω απο Eloy μεχρι Cannibal Corpse. Απλα απο το καθε ειδος, παιρνω επιλεκτικα αυτα που μου αρεσουν περισσοτερο. Πιο πολυ ομως ακουω Classic Heavy Metal των 80’s και μελωδικο Death Metal.

Η αληθεια ειναι οτι αργησα να γραφτω στο φορουμ σας παρολο που τα τελευταια χρονια ειναι αρκετες οι φορες που βρηκα σε αυτο πληροφοριες για μαγαζια ή ανακοινωσεις για συναυλιες.

Καλλιο αργα παρα ποτε λοιπον!!

Οδυσσεας

wellcome οδυσσεα

*εδώ μέσα θα βρεις και μερικούς φίλους να συγκρίνετε τα βινύλια σας…:smiley:

Ωραίο εισαγωγικό ποστ, και ωραία ακούσματα, ειδικά επειδή υπάρχει ποικιλία.
Καλώς ήρθες!

Welcome!!!

Ωραίο εισαγωγικό ποστ indeed! (maiden ρε μ.ο.υ.ν.ι.ά.)

Καλωσήρθες Οδυσσέα! Καλά να περάσεις!

Γεια σου Οδυσσέα, βλέπω έχουμε περίπου ίδια ηλικία (εγώ όμως όχι παντρεμένος ε? :p). Και γω έχω παρόμοια ακούσματα και από classic και από πιο σύγχρονο ήχο (Ensiferum βλέπω, καλά το πας).
Πάντως για τα μαγαζιά που αναφέρεις, εγώ τα καλά χρόνια της Rainbow (μιλαμε για δεκαετία 80 τώρα) δεν τα πρόλαβα καθόλου, ήμουν μικρός τότε και δεν έβγαινα πολύ. Τα μαθαίνω όμως από μεγαλύτερους φίλους από την περιοχή μου στην Ηλιούπολη που το είχαν χτίσει το μαγαζί.
Ελπίζω να τα λέμε συχνά στο φορουμ, εύχομαι καλά ποσταρίσματα!

ΥΓ. Να υποθέσω ότι γουστάρεις Dark Tranquillity?

There are 10 species of people, those that understand binary system and those that don’t!

I like you already.

Καλωσήρθες μαν, είμαι 7 χρόνια νεώτερός σου αλλά να ξέρεις ότι θεωρούμαι ο official γέρος του φόρουμ, οπότε. Καλά ποστ να χεις!

Σας ευχαριστω για το θερμο καλοσωρισμα.

@savax: Οι Ensiferum ειναι απο τα πολυ λιγα συγκροτηματα που καταφεραν να μπουν στην καρδια μου απο την πρωτη στιγμη. Αυτη ηταν 1 βδομαδα πριν ερθουν Ελλαδα το 2007 στο ΑΝ. Απο τοτε τους ακουω καθε 2-3 μερες (εντελως τυχαια μαλιστα…αυτη τη στιγμη ακουω το Guardians of Fate).

Πριν απο τους Ensiferum, οντως ακουγα πολυ Dark Tranquility. Πιστευω οτι η μουσικη των DT ειναι ενα κλικ ανωτερη αλλα σαν στιχους και σκηνικη παρουσια ειναι καλυτεροι και πιο πωρωτικοι οι Ensiferum.

Και μια και μιλαμε για αυτο το συγκροτημα, η προσφατη συναυλια τους με αφησε με αναμεικτες εντυπωσεις. Απο τη μια μερια γουσταρα που τους ξαναεβλεπα, απο την αλλη, δεν επαιξαν τα Treacherous Gods και Raised by the Sword που ειναι τα αγαπημενα μου τραγουδια τους, επαιξαν μονο 40 λεπτα και η επικοινωνια τους με το κοινο ηταν πολυ περιορισμενη σε συγκριση με την προηγουμενη φορα.

Αναμενω τωρα για τους Dark Tranquility που εχω ηδη κλεισει εισιτηριο.

Μα και εγω σχετικα μικρος ημουν τοτε. Η παρεα μου ηταν ολοι μεγαλυτεροι απο μενα (απο 3 χρονια μεχρι και 11!). Η αληθεια ειναι οτι ημουν τυχερος και χωρις αυτους δε θα ειχα προλαβει καποια μαγαζια.

Τωρα θυμηθηκα και το Μαγο του ΟΖ στην πλ. Αμερικης…

γεια σου ρε μαγκα συνομηλικος και εγω καλως ηρθες στην παρεα:bye: