Απατεωνιές σε Καταστήματα

Φτιάχνω αυτο το θρετν επειδή έχω αγανακτήσει και ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ με κάτι λαμόγια. Μεγαλοκαταστήματα και μικροκαταστήματα.

Λοιπόν τελευταία απατεωνιά και σας την λέω τώρα, για χετε το νου σας και σεις.
Το Metropolis στην Πανεπιστημίου έχει τώρα κάτι γαμάτες προσφορές. Στα Dvd έχει 6 stands συνολικά με τίτλους που έχει επιλέξει και άμα αγοράσεις 2 από αυτά πληρώνεις 10 Ευρώ.
έχω αγοράσει κάμποσα από αυτά, δεν τα χω δει όλα. Αγόρασα 4 ταινίες του Jackie Chan. της προ-Hollywood εποχής. αυτές είναι από την σειρά ODEON MARTIAL ARTS LEGENDS. το Armour Of God 2, Fearless Hyena 2, The Killer Meteors και το Snake and Crane. Το Fearless Hyena 2 που ειδα μόνο σε μερικά σημεία κολλούσε άσχημα, ενώ μετά που το κοίταξα για γρατζουνιές δεν είχε. Το μόνο που είχε ήταν κάτι ανωμαλίες, δηλαδή έβλεπες κάτι “κυμματάκια” στο πίσω μέρος του DVD , αντί για τους ομόκεντρους κύκλους της εγγραφής. Anyway λέω ΣΥΜΠΤΩΣΗ. Μετά βάζω και το Killer Meteors. Δεν έπαιζε μετά το menu. Tιγκα στις γρατζουνιές ο δίσκος. αυτό θα το βγάλω και photo να το δει ο κόσμος να γελάσει.
Τα dvd εντωμεταξύ ήταν και τα 4 στα νάυλον τους και όχι τυλιγμένος στις κλασσικές ταινίες του Metropolis.
Το κακό εδώ είναι ότι δεν μπορώ να τους τα επιστρέψω.

Σε αντίθεση με το CD του Nick Cave - Κιcking against the Pricks CD + DVD που αγόρασα και εκείνη την στιγμή δεν είχα δει ότι είχε ένα μεγάλο κόψιμο στο χαρτί του digipak. ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ.

μεταχειρισμενα δηλαδη!
και γιατι δεν μπορεις να τα επιστρεψεις?

γιατι θα του πουν “δεν σε πιστευουμε”…

δεν ξέρω αν ήταν μεταχειρισμένα. ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ. Δεν ενοχοποιούμαι. Δεν μπορείς, γιατί θα σου πουνε ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας δεν επιστρέφεται το προϊόν.

Επίσης και ένα DVD Sabbath The Story Volume 2 που πήρα ήταν τίγκα στο γκρατζουνιά

Επίσης πήρα ένα bo-set από τα Public. το box set είχε 3 ταινίες του Vincent Price.

  1. House On Haunted Hill
    2)The Bat
    3)Last Man On Earth

Το κουτί και όλοι οι δίσκοι μέσα ήταν μια χαρά. Η απατεωνιά βρίσκεται στα περιεχόμενα του δίσκου όμως (courtesy of artfree company).
ντάξει δεν περίμενα να έχουν τίποτα extras οι δίσκοι, αλλά αυτή η γαμημένη απατεωνία με Aspect Ratio 1:33:1 (δηλαδή Full Frame, Made to Fit Your Screen) έχει τραβήξει αρκετά. Όλες αυτές οι ταινίες γυρίστηκαν σε 1:85:1 αν θυμάμαι καλά και αυτή η καριόλα η Artfree soυ χει κόψει εικόνα από αυτά τα αριστουργήματα και στο χρεώνει βαρβάτα.
Στάνταρ τις μετέφεραν σε DVD από VHS κασέτες γι’αυτό και ο ήχος ειδικά στο Τhe Bat αν θυμάμαι καλά είναι ένα μάτσο σκατά.

ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ Box-Set

Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε.

χαχαχχαχαχαα γιατί τον κάνατε μπαν ρε παιδιά?

Εγω μια φορα πηγα σε ενα καταστημα και ζητησα φετα και μου εδωσαν φετα που δεν ηταν Ηπειρος ηταν απλα Ηπειρου

το κλασσικό (ειδικά σε μικρότερα δισκάδικα) είναι που ανοίγουν τα σιντι και τα αντιγράφουν στο πισι τους για να σου τα καψουν σε CD-R “αν δεν τα βρίσκεις” .

έχει εκλείψει πλέον το φαινόμενο .:wink:

Το μουστοκούλουρο είχε πολύ συσσωρευμένη οργή.

Πλάκα πλάκα κάτι είχε πάρει τ’ αυτί μου για κάτι bootleg Mayhem (δε θυμάμαι και απο ποιό μαγαζί) τα οποία στην τελική ήταν κάτι βαφτίσια :lol::lol::lol:

Έχει κυκλοφορήσει παντού αυτό πλέον!
Εγώ ήξερα για DVD που το βάλανε να το δούνε, ξεκινάει με πλάνο εκκλησίας, λένε όλοι “πωωω και γαμώ θα γουστάρουμε κλπ”, και μετά σκάει ο παπάς και αρχίζει να ψέλνει :lol:

επρεπε να ζητησεις φετα Ηπειρος